שאלה חשובה

שאלה חשובה../images/Emo243.gif

איפה כוווולם??? לא ממש הבנתי מה קורה חוץ מרון אלונדילה ואני לא נשאר בארץ אפ'חד??? כולם נסעו עם ניקולה??? מזל שיש מישהו שנשאר לעבוד ולשמור על הבית הזה נה נני נננה נה
לילה טוב וחלומות פז ושיהיה מחר יום נפלא לה רק טוב!!!

ברק 188

New member
../images/Emo13.gif דע יידעה את דע'חלילה אני פה....

משהו במיוחד בשבילך גחלולה בתל אביב שלך במופע "תל אביב של מעלה", שיתקיים ביום רביעי, כ"ו תשרי תש"ע במוזיאון תל אביב, יושמעו סיפורים, שירים וקטעי חזנות השזורים בהיסטוריה של העיר. בין השאר יספרו הרב מאיר ישראל לאו, יו"ר אמונה ליאורה מינקה וד"ר אבשלום קור על תל אביב שלהם. החזנים חיים אדלר ודוד אולמן ינעימו בזמירות שהדהדו בחלל בית הכנסת הגדול; אבנר צדוק, ברני מרינבך ולהקת הכלייזמרים, ד"ר מרדכי סובול, חיים אליעזר הרשטיק, פנחס בראון, ילדי הפלא בחזנות של שנות השישים וילד הפלא הנוכחי אורעד כץ ישירו זמירות ויגוללו את סיפור חיי הדת בעיר. קבלו את שולי רנד עם אסף אמדורסקי על הפסנתר, עמית יצחק על גיטרת ג'אז, נחמן אלביט בסיסט, רן שמעוני תופים וניצן חן רזאל פורט על מיתרי הכינור,מנגנים את השיר 'מה תכלית' באוירת קנטרי מיוחדת, בהופעה ישתתף גם אהוד בנאי שמשתף פעולה עם שולי רנד כבר באלבום עם השיר ' נקודה טובה '. לסוף יום יום לילה טב

rtho784

New member
ברק,כדאי לך ללכת למופע ותקח אתך את גחלילית../images/Emo13.gif

jud1001

New member
מתפקדת גחלול...../images/Emo41.gif

כאן כהרגלי אלא שלפעמים שמורות עיני מכניעות את עירנותי יש לי פתק אישור ...

alondli

New member
ככה זה בגבעות טראציציסטאן בואך יאשי..../images/Emo8.gif

שהרוע יורד העירה, הכבשים נעצרות ועושות "במקום דרוך"..
ולגבי "חלומות פז", דווקא כתוב על זה משהו ב"מעריב".. בקשר למחיר הזהב שהאמיר..
תגידי לניקו שיביא חופן לחברה, שהרי יודע שכול מה שנוצץ זהב..
ולניקו הנימצא בניכר miles away , ולכול החברה כארן, הנה שיר יפה של שושנה דמרי בליווי הגבעתרון, בהופעה חיה בקיבוץ נען, בשנת..בערך..אחרי פרוץ המדינה..
המשך יום נעים לכולם..

ברק 188

New member
שהרואה נסב לחו"ל ברק היה עסוק...אלון...

חה...חה שושנה דמארי הבאת לנו ועוד בלווי הגבעתרון בדיוק מה שאני אוהב אבל...לא ידעתי ש...שוש צבעה אי פעם לבלונד חטפתי סוס שוק שראיתי אותה כך טוב לי בא דפקה להביא לך שיר של Madonna בלווי תיפוף של רינגו סטר קטע מסעיר שהיה אי שם מוסתר באיזה אולפן הקלטה עד לאתמול שמע'נא וחווה דעתך ? וחוץ מזה מה שלומך דומנלה ?

ediana

New member
מי אמר שכולם נסעו עם ניקולה../images/Emo35.gif אני כאן../images/Emo221.gif

צילוש43

New member
הי הי הי...כמעט הצלחתי להתגנב.

לתוך המזוודה. אך היא הייתה כל כך מלאה במחבתות משום מה
כך שחזרתי למפרע
הינני כאן

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שמחה לראות שאתם כאן כבר התחלתי לחשוש שכווווולם נסעו ולא הספקתי להעביר את רשימת המתנות שאני רוצה נה נני נננה נה תודה על ההמלצה ברקלהההה המשך ערב נפלא לה רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
אצלי המחשב חולה... חולה אנוש../images/Emo122.gif

כדי לכתוב שורה פה עלי להמתין מעל רבע שעה... ממתינה בסבלנות אין קץ למחשב החדש.....

שרהלס, השאלה היא לא

האם לחכות, האם לתצבן השאלה מה עושים ברבע שעה המתפנה שיש לך ואההוו מה רץ לי בראש והואואואואהווווו

למעלה