שאלה חשובה!!

rAmikube

New member
**יב**

רק..יב'...שימי לב.... אהההה תאכלי ת'לב! גם את תעשי יב'..אז?
 

XXX HEART

New member
אתה תמות לפני.../images/Emo15.gif

ו..ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו...ו..ו...ו...ו...ו...ו..ו...ו...ו... אין לי מה להגיד לך.
מנסה לשכוח שיש לי עוד 6 שנים
מנסה לזכור שיש לך עוד שנתיים
 

mE and Me

New member
יש לי חדשות טובות וחדשות רעות...

הטובות: נשארו לך רק חמש וחצי שנים בבצפר. הרעות: לו נשארה רק עוד שנה וחצי.
 

rAmikube

New member
חחח...

מה עובר עליך?..את הכי מסכנה...לך יש עוד...מממ...זה צריך מחשבון החישוב הזה...כן..אני יודע עוד כמה כתות... אה, וכן, יש לו דפיקה בדלת. באו לתת לו ממשרד החינוך את תעודת הבגרות. הוא סייים יב' (נניח לרגע) ולך נשארו עוד...לא מעט בלשון המעטה. לבריאוווות כסף אין אבודה אין לובה כועסתתתתת אתה לא רוצה משלוחההההההההההה?
 
אני דוקא אוהבת שיעורי ספורט..=/

בשנה שעברה שנאתי אבל בבית ספר החדש שלי יש לנו מורה לספורט יותר נורמלית..
 

XXX HEART

New member
אני דווקא אוהבת שיעור ספורט..../images/Emo15.gif

חוצמזה שהמורה שלנו עושה לנו כל שבועיים מבחן של 15 סיבובים,שזה הרבה הרבה הרבה הרבה...
וחוצמזה,מדי פעם אני נשארת בכיתה עם חברה כי החלטנו שגונבים לנו דברים בכיתה (בנות מט',הם איתנו בקומה...)וצריכים לשמור,ויש תורנות..
 

icודליה

New member
../images/Emo110.gifהקטע של הגניבות

מכיתה ה' יש לנו גניבות.... אני הייתי ההוכחה הראשונה שלא סתם ככה נעלמים דברים (מעדיפה לא לדבר על זה) אצלנו גנבו 30 שקל השנה (בי"ס חדש..), אבל אני לא יודעת מה נסגר עם זה בסוף. אני לפני שיעור ספורט מכניסה מלא דברים ללוקר..
 
לדעתי כי מחריכים אותך לשבור ידים

...ורגלים אבל אל תדאג- זה רק לבנות- התעמלות. קודם מכריחים אותך (בת) לרוץ 8 הקפות מסביב מגרש הכדורסל (במהירות הכי גדולה שאפשר, אחר כך עושים לך (בת) מבחן כפיפות בטן עד שנתפס לכם כל הצוור הגב הבטן והרגלים והידים, אחר כך מכריחים אותך (הכוונה לבת) לעשות שטויות כמו גלגלון וגלגול (לשבור את הראש), וגם כל מיני שטויות כמו עמידת ידים (זה הדבר היחיד שאני עושה טוב), ובסוף יוצא שבסוף השנה את חוגגת ועושה מסיבה ענקית בבית חולים שהגעת אליו אם כל השברים והרגלים והידים והגב וכל מה שאפשר תפוס ושבור ועקום לך...וזה אמור להיות כיף?????
 

mE and Me

New member
אני דווקא אוהב ספורט...

מזכיר לי את שיחת המוטיבציה שהמורה שלנו עשה לנו בתחילת השנה. במקום השיחה הרגילה על שטויות וכל זה, הוא הסביר לנו עד כמה חשוב לעשות כושר גופני מבחינה רפואית. אנשים, אם אתם לא בכושר - זה פוגע לכם באופן ישיר בבריאות: בלחץ דם, באיזון החומרים בגוף, במבנה הגוף (להלן: השמנה), ובגיל שבו הגוף מתפתח, עלול להיגרם נזק אם הבנאדם לא יהיה בכושר (למשל הקטע של שרירים: הרבה יותר קל לפתח שרירים בגיל ההתבגרות, כאשר השרירים מתחילים להתהוות. אחרי שהגדילה נעצרת, צריך במלא שעות בחדר כושר וגם זה לא תמיד עוזר). בקיצור - בנאדם שלא בכושר, הוא לא בנאדם בריא. חוץ מזה, יש גם את הקטע התחרותי ויש אנשים שמתחברים אליו יותר מאשר לקטע הבריאותי. חוץ מזה, יש גם את הקטע של ההתנסות וידיעת הגבול של עצמך: האם אתה מספיק מהיר כדי לרוץ מרחק מסויים ב-x דקות? אם כן, אז האם אתה יכול לרוץ את המרחק הזה עוד יותר מהר? עד לאן אתה יכול להגיע.
 

nirte

New member
קטע בריאותי? ../images/Emo4.gif

קשה לי להתחבר ולהאמין שה"בריאות" הזו גורמת לי לסבל, כאבים בכל הגוף ומאמצים.. אין לי בעיה להתחבר לבריאות, הכול חוץ מספורט..
 
אני דווקא מתה על ספורט

זה מאוד חשוב להתעמל כל יום, (לי יש גם שיעורי ג'אז ביום רביעי) אז אני מתעמלת הרבה פעמים בשבוע, דרך אגב אני כבר לא רוצה לקחת ריקודי עם. אני בכלל אוהבת להתעמל ולשחק משחקים ספורטיבים (כדורגל!!
)
 
למעלה