שאלה חשובה!!

rAmikube

New member
שאלה חשובה!!../images/Emo22.gif

מה יש לכולכם נגד שיעור ספורט?! אני לא מבין. אצלנו יש שיטה שהולכת לפי העדפות, ואתה עושה ספורט כל חודשיים במקצוע אחר וזה ממש נחמד. אני לא מבין למה כ"כ הרבה לא אוהבים לעשות ספורט. זה קצת עצוב...אולי תסבירו לי?

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאז ככה..

בהתחלה הכל היה טוב ויפה, שיחקנו כל שיעור וכ'ו.. אבל אז עשינו איזו ריצה והמורה הבינה שאנחנו לא בכושר בכלל.. אז היא החליטה "להכניס אותנו לכושר" ולהריץ אותנו כמו לא יודעת מה ולעשות לנו עבודה קשהההההההה קשהההה.. ובקיצור- אני שונאת אותה ואת זה

green beetle

New member
אויי...

עד כיתה י' הכל היה טוב ויפה היינו משחקות כדורסל ורצות פעם בשנה 6 סיבובים במגרש.. כיתה י' בי"ס חדש כל תחילת שיעור מריצים אותנו 5-10 דק' (תלוי מה המצב רוח של המורה) עושים לנו מדרגות וכל מיני דברים מגעילים ומעצבנים כאלו וקרעים לנו ת'תחת.. אני לא רוצה להגיד מה הבנים אצלנו עוברים...

כמו שאתם יודעים ....

כל בית ספר רשאי להחליט את רף הקושי של הבגרות שלו בספורט ... אצלינו הבית ספר ממש הגזים והמון נכשלים בבגרות בספורט !!! ממש קורעים אותנו במבחנים בספורט ... - ובגלל זה אנחנו שונאים שיעורי ספורט

icודליה

New member
../images/Emo110.gifאוקיי.

להלן הסיבות: 1. יש לי דלקת בגב. המורה - מה אכפת לה. אני צריכה לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן, הכל על חצץ ומשטח מוקשה. אם הייתי יכולה לתאר את הכאב - הייתי מתארת. 2. אני רק נכנסת לאולם ספורט ואומרת "המורה אין לי..." ישר "צאי החוצה!" 3. אנחנו מתאמנות תמיד בחוץ למרות שקר/חם מאוד. ובכלל היחס הגועלי של המורה הפדלאה, שלא זזה מהמקום שלה ואומרת לנו לרוץ כמה שיותר סיבובים מסביב לבי"ס, אסור לשתות, אסור לעצור.

rAmikube

New member
אין בגרות בספורט

פרט לאם בחרת ללמוד אנטומיה אם אני לא טועה.. בתעודת בגרות יופיע הסעיף "ספורט" עם ציון, כמובן, שצריך להיות חיובי. בנוסף, אין על זה יח"ל.

mE and Me

New member
אתה בטוח../images/Emo35.gif

כי אני יודע בסבירות גבוהה שדווקא יש 2 יח' פנימיות בספורט שהן חובה...

rAmikube

New member
לא..

יש 19 יח"ל שאתה חייב לעשות (אם אני לא טועה במס') + ציון בספורט

אנחנו עצלנים. ../images/Emo16.gif

אין לנו את הכוח/רצון/כוח רצון להתעמל. חוץ ממספר ספורטאים בודד. בנוסף לכך רוב המורים לספורט ממש מעצבנים, מגעילים, וכו' וכו'. אני חייב להגיד שמכיתה ז' יש לי מורה טוב לספורט, ביום חמישי היה לי אישור לזה שאני חולה ואני לא יכול להתעמל (תודה אמא, תודה!) אז הוא אמר לי (במבטא רוסי) "תלבש משהו חם ותעלה לכיתה"
.
ניר

nirte

New member
אני מקנא בך...

אני שונא מאוד שיעורי ספורט! שיעורי ספורט אם אני לא שומר על עצמי כמו שצריך אני עלול למצוא את עצמי מקיא/ קרוב למצב התעלפות/ הדופק שלי עובר את גבול המאתיים עשרים או שלושתם ביחד..
ואני לא כל כך גרוע בספורט! בשביל לעבור ריצת 2000 בגיל 15 צריך כדי לעבור להגיע ל 10 דקות ועשרים שניות... אני שונא את המורים העצלנים שלנו!!! אני שונא שצריך לרוץ שקר/ שחם... גרררררררר... השיטה שלנו היא פשוט לרוץ כל השיעור.... D-:

rAmikube

New member
אבל אתה לא חייב

להתעלף בשיעור ספורט...למה אתה רק "עושה" ספורט רק בשיעור ספורט? אני חושב שכדאי לך בזמנך הפנוי כן לעשות ספורט. לא משנה מה. יש מספיק דברים שכל אחד אוהב יוכל למצוא לעצמו מה לעשות. אני למשל, לא אוהב ממש כדורגל וזה...אבל יש כ"כ הרבה דברים נחמדים כמו ריצה, שחייה וכל מיני כאלו. נכון שהמורים הם אטומים\ אבל מטרתם היא להכניס אותנו לכושר ואין דבר כזה שבשעתיים בשבוע זה אפשרי. אין סיבה להתעייפות שכזו.

nirte

New member
../images/Emo4.gif

אני תמיד רוצה לעשות ספורט! אבל אף פעם לא יוצא לי.. אני רוצה ללכת לחדר כושר... אבל אני עדיין קטן מדי.. וגם במילא אין לי זמן... תודה!

לדעתי הספורט הכי טב זה ריקודים...

ריקודים זה הספורט הכי כיף, כאילו זה גם נקרא פעילות גופנית וזה, ואני בגלל התחרותיות הזאת אם אלכס (לומד ריקודים סלונים 10 שנים) ובלי כל קשר לאובססיות (מה הקטע מה אסור לדבר עליו?...) אני התחלתי ממש לרקודהשנה (אני כל החיים שלי בריקודים אבל השנה הרבה יותר רוקדת) השנה אני כל יום מתאמנת על ריקודים ואפילו מצלמת את עצמי לוידיאו אם יש לי דברים יפים (קצת משוגעת אבל מה לעשות אני ממש אוהבת לרקוד) והשנה גם גיליתי שאני מעולה בריקודים סלונים ושנה הבאה אני אלך ללמוד ריקודים סלונים ברצינות, וריקודים (לא שטויות של מסיבות וזה) אני מתכוונת ריקודים רציניים ואני בעיקר יוצא לי כמו סלונים בלי בן זוג, וכל הסיבובים וכל התנועות זה גם פעילות גופנית וזה גם שיפר לי בצורה מעולה את הציון בהתעמלות השנואה עלי, אני הרבה יותר טובה בספורט (אבל עצלנית להביא תלבושת ספורט ולכן הנכשל שלי-ככה אני חושבת), ולדעתי זה עדיף מסתם לרוץ ולעשות שטויות,לדעתי צריך לעשות משהו שאוהבים ולא משהו שמכריחים אותך לעשות.

rAmikube

New member
מסיבה שרוקדים בה

הרבה תשרוף לה 800 קלוריות! זה הרבה..אבל לא צריך להיסחף עד כדי כך... אין..אין כמו ריצה

למעלה