שאלה חשובה

שאלה חשובה ../images/Emo206.gif

אני מת להתקבל למודיעין! מה לעשות? יש לכם טיפים בשבילי????

keroit

New member
זה פורום של העיר מודיעין,../images/Emo13.gif

התבלבלת?

אה.. חחחח

אני לא יכול שלא לצחוק אז סליחה.. תנסה אולי בפורמים של צה"ל.. פשוט זה פורום של העיר מודיעין.. ת'יודע. סתאםםםםםםםםם 1 באפריל.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא סתם זה באמת של העיר, חחח שבת שלום לך..

מה מצחיק?

זה לא יפה שתדעו שזה החלום שלי להיות במודיעין וחשבתי שתעזרו לי! שמעתי שזה עוזר לדבר ערבית עכשיו אני יודע רק כמה מילים בעיקר קללות שחבר שלי שהוא ערבי לימד אותי זה יכול לעזור??? יש לי עוד כמה חברים ערבים שהם חברים פחות טובים שלי אבל אם אני אבקש ממש אולי הם ילמדו אותי עוד קצת דברים בערבית השאלה היא אם זה יעשה שיקבלו אותי למודיעין?????

keroit

New member
בתור אחת שלא מבינה כלום בזה,

אני יכולה בוודאות לומר לך שעם אוצר מילים של 'כמה' קללות בערבית לא יקבלו אותך למודיעין
אבל אני לא מכירה אותך, ויכול להיות שיש לך כישורים הרבה יותר מתאימים ושאתה בהחלט מתאים להתקבל. אני לא יודעת. (אבל באמת, אל תסמוך על כמה קללות
)

ע זי

New member
כשיגיע יומך ותגיע לבקו"ם

(או שכבר ביקרת שם לפני שנים ביום השחרור...) אל תזכיר את חבריך הערבים אם ברצונך להגיע למודיעין

yoelth

New member
../images/Emo6.gif עזי - החברים הערבים שלו

הם רק ב 1 באפריל, מחר הם חוזרים לערב-הסעודית או לרבת-עמון. אבל , דווקא כדאי לו ללמוד עוד קללות בערבית, הוכח כאן בפורום שזה לא יכול להזיק
כשלא ידעתי להגיד "כוס אמק" התייחסו אלי בזלזול (חשבו שאני "לפלף"). מאז שאני משתמש חופשי ב"כוס אמק" המעמד שלי בפורום התחזק מאוד...

מה זה בקום????

אמרתי שאני יודע רק קצת מילים בערבית זה לא יפה שאתם חכמים כאלה ומדברים בקודים בלי שאני יכול לדעת מזה!! אולי תגידו לי איזה מילים ללמוד שיהיה לי סיכוי??? פליז פליז פליז!!!!!

yoelth

New member
זו טעות כתיב. הוא התכוון לווקום

מקום ריק (עם חיריק) לחלוטין...

אם זה יעזור לך-

יש לי את אוצר המילים שצריך לדעת כדי לעשות יחידה בערבית [אני במגמת ערבית בעירוני א' אז אני אעשה בזה בגרות..] למרות שנראה לי שאם אתה לא יודע את הבסיס של הערבית [אותיות, כנינים, וכדומה] זה לא ממש יעזור לך.. פנה אליי במסר אם תרצה..

Angel972

New member
די די ... קצת ברצינות ...

אני רואה שאתה עם הרבה מוטיבציה אז אל תתן לאחרים להשפיע עליך ... יש לך חברים ערבים ? אחלה ! תשכח ממודיעין
עוד משהו ?

למעלה