שאלה חשובה!

35puma

New member
שאלה חשובה! ../images/Emo176.gif

פעם ראיתי פה בפורום רשימה כזאת של כל המיצים(כאלו שסוחטים מהמכונה, מהפירות שמגדלים) האפשריים ומה הם עושים.. בשביל סימס עונות ז"א . אז בקיצור אני ממש חייבת אותה ואם מישהו ממכם במקרה זוכר אותה או יודע איך להשיג אותה או יכול לכתוב אחת כזאת בשבילי אני ממש אשמח לקבל אותה!! תודה!!!

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifיו אני כל כך סתומה.

ראיתי שכתבת "מיצים" אז ישר קישרתי את זה ל"מיצי" שלי[
]XDXD טוב, זה מה שקורה למוח שלי כשאני קמה מוקדם מידייD:

הנה:

מיצים- מיץ תפוחים- 4 תפוחים, אפקט- הכנה מהירה יותר של שיעורי בית. קוקטייל האהבה- 2 תפוזים ומלפפון אחד- שיקוי אהבה לימונדה- 4 לימונים- מקרר את הסים מיץ תפוזים- 4 תפוזים, מרפא את הסים ממחלה תפוזיאדה- 3 תפוזים ולימון, מעניק לכם תג כלשהו פאנץ' פלפלים- 1 פלפלים, 4 שעועיות ו2 תפוחים- מעניק לסים שלך אנרגיה מיץ תותים- 6 תותים, משמח את הסים שלכם. לימונדת תותים- 4 לימונים ושני תותים- מד פלטיניום מיץ עגבניות- 3 עגבניות- מחמם את הסים שלכם מיץ ירקות- 2 עגבניות מלפפון, פלפל ו4 שעועיות- בונה סקילים יותר מהר מיץ eggplant- 1 אגפלנט- מקבלים סקיל כלשהו. באר המשאלות. אפשר להשיג אותו רק אם מועדון הגננים נתן לך ציון מעולה על הגינה. אפשר לבקש ממנו- אהבה, חברים או כסף. אם משתמשים בו הרבה פעמים במהלך 24 שעות סימיות, הסיכוי לקבל משהו רע ממנו גדל. אם מבקשים כסף אפשר לקבל 1000 סימילאונים, אבל אם זה הולך רע, מקבלים 50 סימילאונים בשק שנוחת לכם על הראש. ברומנטיקה אם הכל הולך טוב מקבלים סים בגיל ובמין הנכון, אבל אם זה הולך רע, גברת קראמפלאבאטום יוצאת מהבאר ומרביצה לכם עם הארנק שלה. חברים, אם הכל הולך טוב, מקבלים 3 חברים חדשים! אבל אם זה הולך רע, הם רבים ומרביצים אחד לשני בגינה שלך. אפשר שיהיו מספר בארות בבית שלכם ולהשתמש בהם במקביל, העיקר זה לא להשתמש יותר מפעם אחת בכל אחד בכל 24 שעות.

Lord VoIdemort

New member
סליחה

אבל כשמישהו אחר כותב את זה, במקרה הזה אני, נהוג לתת קרדיט, דיי חוצפה הייתי אומר.

אני מאוד מצטערת...

אני שמרתי את זה על המחשב שלי ולא בדיוק זכרתי מי כתב את זה.
... ואת האמת, על דברים שלא אני כתבתי אני תמיד נותנת קרדיט

13daniel13

New member
במקרה הזה לא ידעת וזו אשמתך..

זה באמת לא יפה, אפילו אם היו שכחת.

13daniel13

New member
למה שאנסח אותו מחדש?

היא לא ידעה, אבל היא אמרה שהיא "ואת האמת, על דברים שלא אני כתבתי אני תמיד נותנת קרדיט" ושמה את הפרצוף "=\" וזה בעיה שלה שהיא לא שמה קרדיט, לא שלנו.

אוקיי...

לא רוצה לריב חח אבל היא לא אמרה שזה בעיה שלנו... רק שלא תחשבו שהיא עשתה את זה בכוונה או משו... ולמה התכוונת? היא לא ידעה מה? אני התכוונתי ללורד וולדמורט שכתב את המשמעות של כל מיץ אז בסוף הוא כתב eggplant אז כתבתי לו שזה חציל

למה זו אשמתי?!

לא ידעתי מי כתב את זה אז לא ננתי קרדיט. אם זה כל כך מפריע לכם אתם יכולים לבקש מהמנהלים למחוק את ההודעה ואז לא יהיה לם על מה להתווכח!

shmulikshaul

New member
סליחה שאני מתערב אבל..

היא ביקשה סליחה@! היא לא שמה לב אז למה לתקוף?

Lord VoIdemort

New member
תרגיע

אתה זה שתוקף, תנו ל"קימוש" להגיב לה, די להתערב. וכדור המזל, אני שמתי לב שזה חציל אחרי שכתבתי, לא באמת רציתי לרשום מיץ ביצים. (שמוליק, אל תחסום אותי.)

B o B cat

New member
../images/Emo207.gif

למי יש את אומנות השרשור במחשב? לא אכפת לי שכולם ישלחו מה שיש להם...צריך פשוט לנעוץ את זה איפשהו.

למעלה