שאלה חשובה!

שאלה חשובה! ../images/Emo176.gif

יש למישהו מושג מתי אפשר להוריד מהקאזה פרקים של משחק החיים?!?.. ועוד שאלה- למישהו יש מושג מתי יהיו השידורים החוזרים?... ועוד שאלה- מישהו פה הקליט את כל הפרקים?.. תודה מראש- יעל:)

m G m

New member
תשובות../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo26.gif

1.אין לי מושג 2. אין לי מושג 3. לא אני

חחח...תודה על התשובות המפורטות:)))

חח אבל באמת אם מישהו יודע שיגיד לי:(( חחחח מיואשתתתת כברר יאוו אני מתה לפתח את התמונות ולשים אותם פהה אין לי מושג איך יצא:)

m G m

New member
חחחחחחח איזה צחוקים כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יווווווו התקשרתי עכשיו לצט הקולי ויש שם כולה 2 בנות שמדברות עם עופר שכטר חחחחחחחחח מה זה סתומות כל הזמן עופר עופר עופר חחחחחחח\ בקושי ענה להם....... ולא רציתי להישמע סתומה ביחד איתן אז ניתקתי... חחחחחחחח אבל זה מה זה מצחיק לשמוע אותו הוא כזה עושה "שלום אוקיינוסים".......חחחחחחחחחחח איזה חמוד....תתקשרו כולם אין שם אף אחד! אני אתקשר יותר מאוחר יהיה את אפרת בוימולד וזה.... מישהו יודע אם גם יעל שרוני תהיה מתישהו????????

S m e l l y Cat

New member
מה המספר של זה??../images/Emo108.gif

חחח יואו איך בא לי לעשות שם צחוקייים :)))))

S m e l l y Cat

New member
מה זה??!../images/Emo108.gif

אני מתקשרת והכל ואז זה אומר לי "השיחה מועברת" משו כזה ואז אני שומעת רעשים כאלה מוזרייייים

m G m

New member
כנסו כולם!!!!

0679000000 תלחצו 2 עכשיו תגידו שאתם מהפורום ואז נוכל לדבר... כי אני לא רוצה לדבר עם הסתומות שם... אוקיי? אני שם ותשאלו מי זאת מיכל ואני אענה לכם

Liloush

New member
אומרים שהשיחה מועברת

ואני שומעת רעשים מוזרים כאלה

S m e l l y Cat

New member
הצלחתיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחח עננננננקקקקקקק

לא הבנתי איך זה עובד.. איך בדיוק

אני מתקשרת?.. אני צריכה לעשות משהו מיוחד? או שזה פשוט מספר טלפון.. פליז תסבירווו

למעלה