שאלה חשובה

klmno123

New member
שאלה חשובה../images/Emo150.gif

לכל הבנות שנמצאות פה .........שאלה : מה אתם חושבות על גברים שעירים ......מגעיל .....מדליק......מה אתם חושבות על זה ?

elena20

New member
יש בנות שאוהבות גברים שעירים

ויש כאלה שאוהבות חלקים, אני אישית מעדיפה גבר חלק,א-ב-ל חבר שלי שעיר וזה לא מפריע לי בכלל כי אני אוהבת אותו כמו שהוא. אז לדעתי זה משהו שולי

העדפה לחלק

אבל החבר שלי לא הכי חלק .....
אז מה? אפסול אותו? ממש לא. החבר שלי הוא הכי מדליק ..... והכי הכי לא מגעיל

dudusch

New member
לחיי הפרווה ../images/Emo6.gif

למה כ"כ חשוב? אז יש לי געטקס וסוודר, זה מחמם, זה יכול להיות גם נעים (אם מגרד לך כל הגב את יכולה פשוט להתחכך בחזה של החבר). לא מוכן לוותר על זה, זה סימן ההיכר שלי
החברה מקבלת את זה
, מה יש לעשות? לא בחרתי לבוא לעולם, לא בחרתי את שמי הפרטי... אז לא בחרתי להיות שעיר, אבל אני בוחר להישאר ככה.

../images/Emo48.gif

לחיי הפרווה. אתה לך יש געטקס וסוודר...אני מעדיף לא לדבר
בוא נגיד שגם בחורף אני הולך עם חולצה קצרה

יש את הצורה המושלמת...

שיער רך ונעים על החזה, ומשם כל הדרך אל האושר, ועיגול שיער סביב הטבור... בלי "פפיון" בלי "גולף".... לאקס הייתי תולשת שיערות עם פינצטה כי הגעיל אותי שיש לו שיער על הגב. בחבר האהוב שלי אני אוהבת כל שיערה ושיערה... (בעיני אתה מושלם כמו שאתה...)

ס א ט י ן

New member
כל עוד

אין שיער על הגב והכתפיים....אפשר להסתדר. להיות מאד שעיר זה לא ממש מושך (אותי) אבל גם הכיוון השני לא ממש מושך אותי. לא אוהבת בנים חלקים לגמרי (במיוחד לא כשאני לא חלקה לגמרי וצריכה לסבול ממריטות ושעווה כמו כל בת נורמלית שחיה על הפלנטה- ושאף אחד כאן לא יגיד לי שיש בנות חלקות לגמרי, אף אחד לא חלק לגמרי!). לא אוהבת בנים שמעצבים את צורת השיער שלהם בבטן...במקרה כזה כבר עדיף להפתר מהכל. הכי טוב זה פשוט שעירות ממוצעת ונורמלית...פלומה רכה ולא מתפשטת:)

Night firefly

New member
אצלי זה מאוד שחור או לבן

אני לא סובלת גברים שעירים, פשוט ככה, ואולי זה ישמע שיטחי ומגעיל אבל אני בהחלט יכולה לפסול גבר בגלל זה, אין מה לעשות אותי זה מגעיל וזאת הבעיה שלי כמובן אבל למזלי רוב החברים שלי היו חלקים וכאלה שלא עברו אצלי שעווה והיו מאוד מרוצים.

סליחה שאני עונה,אבל...

גבר ללא שיער על גופו,לא ייראה בעיניי כגבר של ממש. איפה הגבריות שלו ? כן זה מתבטא גם בשיער על הגוף קצת או הרבה זה לא משנה. בעידן של היום,כבר ניתן לעשות טיפולי קוסמטיקה לגוף ואפשר לסדר את השעירות לכל כיוון שרק רוצים,אבל הסרה מלאה של כל שיער הגוף,אני רואה בזה משהו נשי ולא גברי. ואכן זו בעיה אצלך או שמא העדפה בעעעעע...מגעיל לראות בים גברים חלקים עם כרס בולטת במיוחד,לפחות אם היה מעט שיער זה היה מסתיר קצת את הכרס. חלק זה נחמד במקומות מסויימים בגוף. כן גם אני הייתי מעדיף להיפטר מ"כמה" שערות שיש לי אי שם פה בגוף,אני אעשה את זה בקרוב בצורה יותר נורמאלית,אבל כרגע,אין לי בעיה עם מה שיש לי על הגוף ואני עטוף בפרווה פרוותית במיוחד ואני מתרחץ וחופף את כל הגוף מהראש ועד כף הרגל עם שמפו ומרכך
[מדברות לי פה על פלומות,מה נראה לכם שגברים אלה אפרוחים ???]

בר

New member
הממממ...

תשמעי אם את מעוניינת באפרוחים...אני בטוח שאת יכולה למצוא כמה וכמה בגן האפרוחים הקרוב לביתך,הם צוהלים שם ומשחקים בארגז חול וכל מיני כאלה. אנחנו יותר אריות

אני אוהבת..../images/Emo99.gif

עד היום, רוב הגברים שהכרתי היו חלקים מלידה. אבל בעיניי אין בזה שום דבר גברי. אני רוצה זיפים..רוצה שיער על החזה, בטן..(רק לא גב וכתפיים בבקשה). אני רוצה גבר
אחחח, אני מתה על זה.

נרקי

New member
שעיר לא אוהבת../images/Emo31.gif

כי יש את הזיעה.. והטיפטוף
עדיף שיהיה חלק

free soul

New member
או ש..

קצת שיערות... גם לי יש בעיה עם שעירות.. צודקת לגביי הזיעה שנוטפת, זוהי בעיה בעיניי..

dudusch

New member
הזיעה שנוטפת אינה תלוייה רק

במידת השעירות, אלא גם בנטייה של הבנאדם להזיע. לכל אחד יש נטייה שונה להזיע. יש שבלוטות הזיעה שלהם פעילה מאוד, והם מזיעים - נוטפים, ויש כאלו שמזיעים "בקטנה". אני יחסית שעיר, ולא נוטף זיעה בכמויות. כך, שכל אחד לגופו (תרתי משמע)

free soul

New member
כשאני חושבת על זה.. וואלה, צודק../images/Emo13.gif

סורי, טעות שלי... וסליחה אם אני פוגעת שאני לא נמשכת לגברים עם יתר שיער על הגוף
אז לא היה לי בעיה עם זה, היום, משום מה, כן...

למעלה