שאלה חשובה

שאלה חשובה ../images/Emo10.gif

אנשים אני צריך עזרה תום [תראו שירשור] עושה מחקר ושאל איך הגעתי לכינוי שלי ותאמת לא ידעתי מה לענות כי הכינוי סתם קפץ לי לראש זרמתי איתו ראיתי שזה מצליח וזרמתי עם זה שאלה: 1: האם יכול להיות שיש משו פסיכולוגי בזה? 2: אם כן מה הכינוי הזה אומר עליי 3:אני לא בן אדם רומנטי או אחד שמתאהב וכאלה אז למה בחרתי את הכינוי הזה? 4: האם זה מראה על איזה קריאה למשו? תענווו זה חשובבבב

../images/Emo46.gif לא עונים אע?

לא עונים ? עד שסוף סוף אני רושם משהו שהוא לא קללות או ירידות ל מתייחסים
זהו אני ברוגז עם המחשב

soofgania

New member
חחח קופידון היום אתה הכוכב בפורום

לפחות הערת אותו משנתו. נראה לך שכולם כמוני ליד המחשב כל הזמן?חכה שיסיימו בשרותים ויחזרו.... וברצינות...בקשר לשאלתך לדעתי יש קשר- רק משום שעדיין לא התאהבת נראה לך שאתה לא אחד שמתאהב? פשוט לא מצאת את זו שעשתה לך את זה.. כנראה שיש לך כמיה בלב שיגיע היום ותפגוש את אהבת חייך את זו שתיגע בליבך. מקווה שזה יהיה בקרוב,בהצלחה!

סופגי../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח סלברטי וזה אעע? מה הם עושים בשרותים:-O ותאמת את מזה צודקת אני לא מצליח להתאהב יש לי חברה שאוהבת אותי ואני חשבתי שאני אוהב אותה אבל אני לא בטוח בזה וזה מתסבך אותי כי אני לא מצליח להתאהב אני בן 20 ועדיין בחיים לא התאהבתי 20 שנה עוד לא הגיעה האחת ההמתאימה? מה עושים?
אווף אני בדיכאון עכשיו
[הולך להביא ממחטות

soofgania

New member
בסך הכל בן 20 והחיים עוד לפניך!

אתה עוד תכיר המון בחורות ובטוח שתתאהב במישהי. תסתכל על הצד החיובי של זה שלא התאהבת אף פעם ככה לא חווית משבר של כאב הפרידה,לא חווית הרגשה של קנאות לבת הזוג ועוד רגשות לא נעימים המלווים למילה אהבה.

soofgania

New member
יבששש מאד בשעות אלו

וגם אני פורשת עכשיו אחרי הכל יש חיים בחוץ והטוסיק התייבש לי. אבל אחזור מאוחר יותר. סגור ת'פורום בצאתך

למעלה