שאלה חשובה H-) האם הסרט ``הרי פוטר`` הגיע כבר לארץ?
P Prongs New member 20/2/01 #2 לא.... אני לא אגיד טיפש... הוא עוד לא יצא בארה``ב או בבריטניה. עוד לא גמרו לצלם אותו. Prongs
T That Skeeter Woman New member 20/2/01 #3 מה פתאום?? הסרט יצא ב 16.11 בארה``ב!! מה שאומר שלארץ הוא יגיע עוד 800 שנה... -ליאת-
S sarah New member 20/2/01 #4 הוא לא הגיע לשום מקום. הסרט עדיין מצולם ,ולמיטב ידעתי הוא לא הגיע אפילו לאולפני העריכה.
Y yearak New member 20/2/01 #6 אני לא חושבת שהסרט ``הרי פוטר`` יגיע מתישהו לארץ. עדיין לא שמעתי על רכס הרים בשם פוטר ולא שמעתי שעשו עליהם סרט.
אני לא חושבת שהסרט ``הרי פוטר`` יגיע מתישהו לארץ. עדיין לא שמעתי על רכס הרים בשם פוטר ולא שמעתי שעשו עליהם סרט.
ת תמר דינור New member 21/2/01 #7 למה לא? לפי מה ששמעתי ``הרי פוטר`` יהיה סרט ההמשך ל``הרי החדשות`` [ועיקרן תחילה, או שמה איכרן שמעבד את שדותיו על רכס הרי החדשות? מי יודע] הסרט של הארי פוטר יגיע בנובמבר איפשהו לפי מה ששמעתי. תמר דינור
למה לא? לפי מה ששמעתי ``הרי פוטר`` יהיה סרט ההמשך ל``הרי החדשות`` [ועיקרן תחילה, או שמה איכרן שמעבד את שדותיו על רכס הרי החדשות? מי יודע] הסרט של הארי פוטר יגיע בנובמבר איפשהו לפי מה ששמעתי. תמר דינור