שאלה חשובה תעזרו לי..

שיקוש2

New member
שאלה חשובה תעזרו לי..

אני בת 13.5 ואני ממש מודאגת מהזהות המינית שלי!! כשאני מאוננת אני חושבת על נשים אבל אני התאהבתי בבנים הרבה פעמים וחלקם מושכים אותי. אם אני רואה בן בלי חולצה זה לא ואו.. אבל גם בנות זה לא ואו. נראה לי שבנים מושכים אבל אני לא מאוננת עליהם כי יותר מגרה אותי נשים!! זה אומר שאני לסבית?! אני ממש עצובה מזה וזה מעסיק אותי וגובל בבכי!! תענו לי.. יש מצב שאולי פשוט עוד לא ממש יש לי זהות מינית?

שיקוש2

New member
רציתי להוסיף שהבנים שעד עכשיו אהבתי (המשך)

אהבתי רק ממראה.ראיתי אותם וחשבתי שהם חמודים ואז הייתי די מאוהבת בהםלמרות שלא הכרתי אותם והם יותר גדולים ממני. תענו לי!!!!! תודה

marik

New member
את באמת חושבת...

שבגיל שלך את אמורה וצריכה להתאהב בבנים, גם רגשית וגם פיסית? זה שלחברות שלך יש חבר או שהן מדברות על בנים - לא אומר שהן באמת מרגישות שונה ממך. בגיל שלך הזהות המינית לא קבועה סופית, וזה ממש מוקדם עדיין. תהי מהחיים, ואם יש בנים שטוב לך להסתובב איתם - אז סבבה... תהני איתם. תצאו, תבלו, תרקדו, תראו סרטים, מסיבות, בתי קפה - אבל סקס ומיניות ממש לא אמור להיות בראש מעיינייך כרגע. תסמכי על אמא טבע שבסוף מה שצריך להיות - יהיה. גם אם לא תאהבי את זה. ולשאלתך המקורית - אני לא יודע אם את לסבית או סטרייטית, אבל זה שבנות מושכות אותך כרגע לא אומר בשום אופן, שאת לסבית או שזה הכיוון שלך.

רסקול

New member
אני חושב שאת מאוד מאוד צעירה

ובגיל שלך עניני הזהות המינית וההורמונים לא סגורים סופית. לו אני את הייתי ממתין קצת ולא קופץ מייד למסקנות. והערה - אני לא בדיוק מבין מדוע להיות לסבית זה דבר נורא ואיום שגורם לבכי ולעצב.

אייסי

New member
אניחושבת שהיא התכוונה לזה שעניין הקונפליקט

גורם לה לבכות, לא עניין הלסביות. זה מתסכל כשאתה לא יודע מי אתה ומה אתה, וזה מה שגורם לה לבכות.

למעלה