שאלה חשובה!!! שיפורים!!!

שאלה חשובה!!! שיפורים!!!

טוב לאחר מאמצים למצוא קראנק עם משקולות איזון שלבסוף נכשלו חשבתי על אופציה שנייה.. האופציה היא ששמעתי מישהו ששם בבאגי חיפושית שלו גיר של סובארו 5 הילוכים. אז השאלה שלי היא אם זה אפשרי?? המנוע שיהייה לי הוא 1800 עם 2 קרבורטורים ככה שכוח יהייה לו בשביל הילוך 5. האם הגיר יתאים? לפי מה שהבנתי שמים את הבפנים של הגיר סובארו בתוך הגוף של הגיר של החיפושית וככה לא צריך מתאם.?!??!?! תגובות לגבי אם הדבר אפשרי, עלויות ומה צריך לעשות... תודה, ערן.

RamN

New member
לא יודע מאיפה הבאת את הרעיון

זה פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר מה שאתה כן יכול לעשות זה להתאים גיר של טרנספורטר 5 צלעות ,זה יתן לך מומנט עצבני לשטח אבל ההילוכים שלו יחסית לחיפושית קצרים יותר , השאלה היא מה אתה מחפש? גיר לשטח או לכביש???

dejavu

New member
בלתי אפשרי

גיר של סובארו ממוקם בחלק הקדמי של האוטו.. מעניין אותי לראות את הליצן שצריך הילוך חמישי על באגי.... (מסוג האנשים שרואים את הבאגי שלי ושואלים איך אני מתניע אם אין לי מפתח...
) אני לא סתם אומר שבגלל שזה קדמי אז זה לא יתאים, בעניין תושבות אפשר תמיד "לקמבן" משהו אחרי הכל לא מדובר בגיר גדול מדי אבל הדיפרנציאל שונה לגמרי כך גם הציריות וכל המכלול... חוץ מכל זה האוזינג של הסובארו גדול יותר עד כמה שידוע לי... יש חברה בארה"ב בשם GENE BERG שמייצרת גיר עם 5 הילוכים ושיפטר מיוחד אבל דרוש גם מנוע עם מומנט גבוה יותר (והרבה כסף)... תן יותר פרטים לגבי המנוע (קרבורטורים ראשים קרנק וכו'...)

dejavu

New member
זקסרם!

שלחנו את ההודעה באותה דקה! מסתבר שאני לא המשוגע היחיד שחושב על גירים ומנועים ב2:30 בלילה

balkanyi

New member
2:32 . שלומי מלכה הרבה מזל טוב

האיי סיי קיו שלי הזכיר לי שמישהו פה גדל בשנה. אני יהיה איתך בקשר טלפוני כבר.

אז ככה!!!!

טוב....אז ממש אין לי עניין להזמין מחו"ל את מה שהצעתם כי זה נראה לי סיפור נורא יקר.... אבל לפי מה שהבנתי הוא עשה את זה לבאגי שלו ובאמת אני לא מבין למה... אני צריך מהירות בכביש....זה לא באגי זו חיפושית שנוסעת בכביש בלבד.. זאת אומרת לעבור את ה 120 קמ"ש בלי לדפוק את המנוע.. המנוע שלי הוא 1800. כל בוכנה 92 מ"מ.. ראשים חדשים של 1600 שעברו חריטה. שני קרבורטורים של ווריאנט ואגזוז ספורטיבי. אז אם אתם חושבים שהגיר של הסובארו לא אפשרי תנו אופציות...ולא יקרות להחריד..

RamN

New member
פששש אחי סחטן על המנוע

מאיפה קרבורטורים מאיפה? אני מת לכאלה יש לי שתי הצעות בשבילך אבל את שתיהן אתה לא תאהב 1. גיר של 1303LS ההילוך הרביעי שלו יותר ארוך מה שאומר מהירות שיוט גבוהה יותר 2. גיר של פורש 901/915 לא נראה לי שיש להשיג בארץ כי גם בחו"ל הם דיי נדירים ,אבל זה גיר תותח 5 הילוכים הוא במיוחד טוב לרייסים!!

הדגם LS זה הדגם עם החלונות

נפתחים מאחורה? יש איזה חיפושית זרוקה אצל חבר עם חלונות שנפתחים מאחורה.. זה אומר שזו LS????

RamN

New member
בעיקרון כן

LS זה האמריקאית 1600 אורגינאלי עם דיסקים מקדימה חלונות אחוריים נפתחים ויש לה גיר ארוך בהילוך הרביעי...

balkanyi

New member
אין לי מושג מי אתה ויש אלף חיפושיות

בצבע כחול תן יותר פרטים

למעלה