שאלה חשובה על processing payment

nordinho

New member
שאלה חשובה על processing payment

כמה זמן לוקח לפייפאל לעשות את זה? אינ יודע שלמוכרים חדשים מחכים 21 יום עד שנותנים להם את הכסף - השאלה היא ככה: אני רשומה באיי ביי כבר כמה שנים וביינתים רק קניתי, האם אני נחשבת כמוכרת חדשה? תודה!

טלי5555

New member
מכרת בסכום הזה

והכסף ב HOLD? אם כן, הוא ישוחרר לאחר 21 יום או פידבק חיובי. מה שיגיע ראשון.

nordinho

New member
לא כתוב לי שהכסף ב-HOLD

עדיין לא עברה חצי שעה מקבלת התשלום... אני לא יודעת עם פיי פאל עדיין מעבדים את התשלום או שהוא ב-hold. דרך אגב - עדיין יש לי חשבון פייפאל רגיל, זה אמור להשפיע? (פעם ראשונה שאני מקבלת תשלום).

טלי5555

New member
אוקיי

תכנסי לחשבון הפייפאל שלך ותבדקי מה סטטוס העיסקה. אם מופיע COMPLETED. הכסף זמין. אין קשר לסוג החשבון.

nordinho

New member
טוב - אני לא רואה שום זכר לעסקה

קיבלתי אימייל מebay על payment pending אבל כשאני אני נכנסת ל-paypal אני לא רואה שום כספים שהתקבלו. וכבר עברו יותר משעתיים... מה קורה כאן?

טלי5555

New member
המייל שקיבלת

הגיע לתיבת המסרים באיביי? אם לא, כנראה שזה עוקץ. אם כן, תבדקי שוב בפייפאל. אם את יכולה, בבקשה צרפי את תוכן ההודעה.

nordinho

New member
הוא הגיע גם לאיי ביי

מה שקרה הוא ששמתי אי מייל שלא מקושר לחשבון paypal שלי בעמוד של המכירה. ברגע שקיבלתי את ההודעה הוספתי את המייל ועשיתי לו confirm לפי מה שכתוב באיי ביי הכסף אמור הלופיע לי עכשיו בחשבון - אבל הוא לא. תוכן ההודעה: The buyer has sent their payment for the item listed below and it is currently being processed by PayPal. You can also sign into your PayPal account now to check the status of this payment. PayPal is the safer, easier way to get paid online. After you claim your payment, you can withdraw your funds immediately or keep it in your PayPal account for use later. Learn more. This message was sent to your eBay account and to your email address, so you can view this information in your message center in My eBay and in your inbox.

ozitex

New member
חייב להופיע בפייפל ללא קשר לסטטוס

אם הוא לא יופיע בתוך יום, וגם זה בנדיבות, משהו כאן לא תקין ולכן את תצטרכי להתקשר לשירות לקוחות בפייפל לבדוק מה הסיבה.

panayotiss

New member
האם הוא שילם בדרך הרגילה של לחיצה על bin

או שהוא העביר לך כסף לחשבון הפייפאל שלך?

nordinho

New member
הוא כנראה שילם בדרך הרגילה

ובאי ביי אני רואה בסטטוס של השתלום שהוא שילם וש-paypal מעבדים את התשלום. שלחתי להם ביינתים מייל, נראה אם יענו לי....

טלי5555

New member
יש בעייה

בקישור של המייל שלך לחשבון פייפאל. בגלל זה התשלום מופיע כ"לא נדרש": ....After you claim your payment, you can withdraw

nordinho

New member
כשאני נכנסת להודעה יש קישור ל -claim

your payment. כשאני לוחצת עליו כתוב לי שכבר עשיתי את הפעולה הזאתי עם כתובת האי מייל שלי.

ozitex

New member
תיכנסי ישירות לחשבון הפייפל שלך

יש סבירות שתראי את התשלום במצב שאת צריכה לבצע ACCEPT ובעקבותיו המרה או, שמירה במטבע שבו התקבל התשלום. אם את לא רואה את הפעולה הזאת להערכתי שגית בכתובת המקושרת לאיביי והכסף נשלח לכתובת שלא קיימת כנראה. זו יכולה להיות טעות בתו אחד פשוט בכתובת והתוצאה היא התוצאה שלך.

nordinho

New member
לא הגיוני שטעיתי בכתובת

ההודעה על התשלום נשלחה לכתובת הדואר שלא הייתה מקושרת ל-paypal. וכך גם ההודעה על אישור הכתובת ב-paypal. אני לא מבינה מה קורה כאן.

ozitex

New member
שימי לב מה כתבת..

מה שקרה הוא ששמתי אי מייל שלא מקושר לחשבון paypal שלי בעמוד של המכירה. מייל חשבון הפייפל שלך לא מקושר לחשבון האיביי שלך או שעדיין לא בוצע הקישור כמו שצריך. בקיצור- אין התאמה ולכן הכסף שולם דרך איביי אבל לא הגיע ליעדו בפייפל מאחר וכפי שציינת- האימייל הזה לא מקושר לחשבון הפייפל. זה שעשית אישרור לאחר מכן, זה כנראה עדיין בעייתי ויתכן ויעבור זמן מסויים שאיני יכול הגדיר אותו עד שהתשלום ייראה בחשבון. מומלץ לך לעלות מול פייפל בשיחת טלפון און ליין לוודא שהמייל אושר ומקושר לחשבון האיביי שלך ושהוא אכן המייל הנכון.

panayotiss

New member
לי זה נראה שהוא עשה העברת כספים

לאימייל שנתת שם שתכל'ס מאחוריו אין שום חשבון פייפאל.

ebay trader

New member
לא מחייב שיופיע בפאי פאל

לפעמים זה מופיע רק באי ביי ורק לאחר מספר ימים זה מופיע גם בפאי פאל, זה תלוי בצורת התשלום של הלקוח.

למעלה