שאלה חשובה על קרם גוף

נועית7

New member
שאלה חשובה על קרם גוף

קיבלתי ליום הולדת קרם גוף שאחד ממרכיביו הוא שמן נבט חיטה. האם זה בטיחותי לשימוש? תודה לכל העוזרים.

נטלי22

New member
באחד מהבטאונות של העמותה קראתי

סיפור על אישה, שאחרי חודשים ארוכים של סבל בעקבות יציאה לבילוי, מצאה שבקרם שהיא מורחת לפני היציאה יש שמן נבט חיטה. ברגע שהיא הפסיקה להשתמש בקרם זה - התופעות פסקו. כך שיש אנשים שזה אכן משפיע עליהם לרעה, גם אם זה בשימוש חיצוני בלבד. אני אישית הייתי נמנעת, אם יש לך אופציה אחרת.

תתבאסי יותר מה..

סרטן שתקבלי אם לא תפסיקי להתבאס מקרמים כאלה. (או כל רעה חולה אחרת של הגוף).

נצר1

New member
אני חושבת שהתגובה שלך לא הולמת

יש דרך להתבטא ואני חושבת שחרגת באופן הכתיבה שלך מגבול הטעם הטוב. ולנועית, אני מאחלת לך בריאות ואריכות ימים
אני יכולה רק להגיד מנסיוני האישי שאני משתמשת בשמפו ומרכך שמכילים נבט חיטה ולא נתקלתי בשום תגובות (זה לא אומר שאין השפעה..). אולי תקחי את היוזמה לדבר עם טכנאי קוסמטיקה באחת החברות הגדולות כמו ד"ר פישר ותחזרי אלינו עם תשובות מוסמכות.

מתנצל על הבוטות!

סליחה. אכן היה מקום להעביר את המסר בדרך מעודנת יותר, ואחשוב על כך להבא לפני שאני "מתלהב" יותר מדי בתגובה. שבת שלום,

נועית7

New member
תודה נצר

גם על ההגנה מאלון הרשע (ראיתי את התגובות רק עכשיו) וגם על המידע. אולי באמת אני אנסה לברר את העניין לעומק. אם כן מבטיחה לעדכן.

שאלתי את השאלה הזו את פרופ'

דינרי, מנהל מחלקת גאסטרואנטרולוגיה בביה"ח שניידר ותשובתו היתה שהגלוטן מגיע לגוף וגורם לנזק רק דרך מערכת העיכול. לעומת זאת גם שמעתי על כמה אנשים שהשימוש במוצרים האלה בעיתי בשבילם. אם את רואה שאין לך בעיה בשימוש, תרגישי חופשי. אגב באיזה קרם מדובר?(סתם סקרנית).

נועית7

New member
קרם גוף בריח חלב ודבש

המכיל שמנים טבעיים, מנרות בשנקין. ותודה על התשובה!

למעלה