שאלה חשובה על נגן sansa e250

zivelca

Member
שאלה חשובה על נגן sansa e250

אני יוצא לטיול תחילת שבוע ואני רוצה לצאת עם הsansa חדשה שקניתי במיוחד. בעיה: אני זוכר מהנגן הקודם שהיה לי - sansa c250 , שבהגדרות (settings) היה אפשרות של פורמט USB. בהתחלה כשהכנסתי את המכשיר הקודם המחשב כאילו לא ראה שחיברתי את המחשיר, אבל כששיניתי את הפורמט (לא זוכר איך נקרא הפורמט אליו שיניתי, נראה לי MSC) אז המחשב זיהה את המכשיר ולא הייתה בעיה. במכשיר עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב - המחשב, כמו אז, לא מזהה אותו. אז נכנסתי להגדרות ואין שם אפשרות של שינוי פורמט הusb. בחוברת הוראות של המכשיר כתוב שיש modes - מצבים. שיש MTP mode ו- MSC mode. אבל כשאני מחבר התוכנה של sansa convertor מראה כאילו לא חיברתי את המכשיר. גם בנגן הקודם שלי אחרי ששיניתי לא הייתי צריך להשתמש בכלל בתוכנה - המחשב יצר לי "כונן" של המכשיר. מה הבעיה ואיך פותרים את זה?

tweeg

New member
אמממ

האם שאתה חוזר למצב mtp התוכנה עדיין לא מזהה את הנגן? האם ניסית כניסות usb אחוריות? האם מדובר על ווינדוס xp ?

zivelca

Member
אמממ

אין לי איך לחזור. לא ניסיתי usb אחורי וזה XP אבל אפילו בחוברת הוראות רשום בחלק שמסביר על setting: " הגדרת USB mode (מצב USB) 1. בחר את setting (הגדרות) מהתפריט הראשי. 2. בחר את הפריט USB mode (מצב USB). ניתן לבחור את מצב MTP או את מצב MSC " ואין לי את האפשרות הזאת בתוך setting. יכול להיות שהsandisc שכחו לשים את האפשרות הזאת במכשיר הספציפי שלי? ושזה פגם ספציפי למכשיר שלי? שאני פשוט צריך ללכת לחנות להחליף או משהו?

tweeg

New member
אולי פיספסת?

*אולי הסתכלת על הוראות של דגם אחר? אולי יש לך את הview בכלל? *אם אין לך את האפשרות איך החלפת? *תוריד את הסאנסה אפדייטר מהאתר שלהם ותנסה לעדכן ימחוק את כל השירים,חובה לעדכן מכניסות usb אחוריות

zivelca

Member
אוקי...

לא - ההוראות הם של סדרת e200. לא הבנתי. מה זאת אומרת "יש לי את הview בכלל"? לא החלפתי. אני פעם החלפתי - בנגן אחר של אותה חברה שהיה לי. עכשיו יש לי חדש. אני אעדכן, אבל איך זה קשור לפורמט הusb?

tweeg

New member
תשובה

*הview הוא הדגם החדש *אתה בטוח שיש לך את הe200? *אם אין לך את האפשרות להחליף מצבי usb במכשיר אז כדאי לך לעדכן *בכניסות usb אחוריות יש יותר "יציבות" בגלל שהם קרובות יותר/מחוברות יותר טוב ללוח אם *כבר היו פה לפחות 2 מקרים בשבוע האחרון של עידכון דרך האבים,יציאות קדמיות שנכשלו והרסו מכשיר (אחד שרד אחד לא)

zivelca

Member
אז

מליון אחוז זה e250. אני אעדכן דרך האחורי, אבל אני לא בטוח אם כדאי - כלומר, כשאני בא לעדכן הוא אומר לי כזה דבר מפחיד שזה ימחק את הapplication ואת כל הfeatures שאיתו... זה לא הורס? מה הוא מוחק בדיוק??

tweeg

New member
תשובה

הוא בעקרון מוחק את המערכת הפעלה של הנגן ומתקין אותה מחדש הוא גם ימחוק את כל המידע שעל הנגן אם העידכון נעשה ע"פ ההוראות הוא לא הורס כלום

zivelca

Member
יש!!!!!

תודה רבה אחי!!! עשיתי, הכל הלך טוב, הכל מעולה. יצאת גבר!! ועשיתי את זה בסוף מקדימה והנגן בסדר גמור. אתה יכול להגיד שלקחתי סיכון אבל לא משנה... תודה רבה רבה! הצלת אותי.

tweeg

New member
בכיף

אני גם עושה מקדימה,אבל צריך כסת"ח וחלק מהאנשים לא מזהים שהusb שלהם בעייתי מאוד מוזר כל הקטע,ככה קנית אותו?

zivelca

Member
כן

ככה קניתי אותו... באמת מוזר. גם כשקניתי לא היה בו בדיסק... הלכנו והם הביאו לנו... יש לי עוד שאלה. בSansa Media Converter הוא עדיין לא מזהה את המכשיר. אני יכול להכניס מוזיקה ותמונות למכשיר רק ע"י זריקה שלהם לכונן של המכשיר. אבל ווידאו לא. הוא כותב לי במכשיר עצמו: "please use Sansa Media Converter to convert this file." מה לעשות?

tweeg

New member
תשובה

התוכנת המרה לא צריכה לזהות את הנגן היא צריכה להמיר על המחשב,ואז אתה אמור להעביר את הקובץ

zivelca

Member
הבנתי - אבל עכשיו בעיה ענקית!!

סיימתי לנסות כל מני כדי שהווידאו יפעל... סתם "ניסויים" - לשים בכל מני תיקיות וכד'. אז הוצאתי והכל בסדר. אז חיברתי אוזניות (קודם ראיתי שהמוזיקה עובדת אבל לא שמעתי) נכנסתי לmusic ומשם לplay all והוא לא זז. לא מגיב לא משנה מה תלחץ, ניסיתי גם לחבר שוב למחשב - כלום. אני חושב שאם היה אפשרות לעשות כמו restart למחשיר כמו למחשב זה היה מסתדר. מה הבעיה??? איך פותרים אותה??

tweeg

New member
אמממ

הנגן "קפא"? hold the power button for like 15sec to reset it or if that dont work take battery out and put it bak in זה קורה לפעמים,לא נראה לי רציני תודיע אם זה חוזר

zivelca

Member
הנגן פועל

הקבצים שהומרו בתוכנה (קליפים) הם לקויק טיים QuickTime העברתי למכשיר והוא לא מראה לי את הקליפים ובמחשב כן מה לעשות בכדי לראות במכשיר

zivelca

Member
עובד!! ושאלה אחרונה

תודה רבה, עובד - אתה מלך! שאלה אחרונה: ראיתי באיזה חוות דעת שאומרת על הבעיות והייתרונות של המכשיר הזה ורשום שם: "את כל הבעיות הנ"ל פותרים ע"י התקנת Firmware של Rockbox " הורדתי מהאתר של rockbox את ה:current build למכשיר שלי. אבל זה לא עובד בכך שאני סתם אשים את התיקייה שהורדתי בכונן של הנגן, זה לא עובד ככה. איך לעשות שזה יעבוד? יש בתוספות האלה משחקים וכל מני דברים מגניבים שבא לי. תודה מראש.

tweeg

New member
מה עבד?

דבר ראשון רוקבוקס מבטל את האחריות על המכשיר,ותשקול טוב אם זה שווה לך דבר שני יש הוראות באתר של רוקבוקס על איך להתקין

zivelca

Member
באמת??

אז אני אשים רק עוד שנתיים (שייגמר האחריות). תודה בכל מקרה.

למעלה