שאלה חשובה עד מאוד :)

Mogi For Ever

New member
שאלה חשובה עד מאוד :)

יש שמועות שמקפיאים את החוק של השני נוסעים עד גיל 21. מישהו שמע על זה משו\יודע?!?!

MrJacKasS

New member
באמת שמעתי ..

חבר שלי אמר שחבר שלו התקשר למשטרה ואמרו שם שביטלו את החוק לצמיתות .. אני לא טורח להאמין כ"כ מהר, אבל תראו, אם כ"כ הרבה אומרים כך, יכול להיות שיש אמת בדבר!

OM®I

New member
עוד שנה...

כשהו נחקק, נתנו לחוק הזה שנתיים ניסיון. כשהשנתיים יגמרו סביר להניח שהחוק יעבור לעולם שכולו טוב לצד כל מיני חוקים מטומטמים אחרים, שמשרד התחבורה הוציא בעבר.

MrJacKasS

New member
הבעיה היא

שעוד שנה נאכל חרא בצבא

C T S

New member
חחחחחח

אני רק שומע צבא אני נהיה בדיכאון סעמק הורס את התקופה היפה של החיים :(

Daemonlior

New member
אתה מדבר שטויות..

זו אחת התקופות היפות בחיים.. =) הכל תלוי איך אתה מסתכל על זה.. מה שבטוח, אתה תזכור את זה לכל החיים..

C T S

New member
הפעם הראשונה שלי :)

חחח מוכר לך MrJacKasS ? הקיצר הפעם הראשונה בבקום זה יום הכי מפחיד אמרו לי מילה! במיוחד אם הולכים לקרבי .. נכנסים לבאסה של החיים. לי יש 97 כנראה וזה ממש מפחיד... מחפש על מה להוריד :p

MrJacKasS

New member
קוראים לזה " הלם בקו"מ "

מכאן נובע הביטוי "צעיר פעור", מכיוון שכשהמתגייסים מגיעים לבקו"מ הם מקבלים שוק ולא מאמינים והפה שלהם כאילו פעור .. גם לי 97.. להוריד פרופיל זה באמת לא בעיה .. רק חבל שמודיעין הזונות האלה לא קיבלו אותי

C T S

New member
יש לך תאריס גיוס?

לי עוד לא. קראו לי איזה 3 פעמים לתל השומר לקבוע פרופיל ועדיין לא קבעו אבל אני חושב 97 שחכחו ממני כנראה :)

Wing Chan

New member
גיוס קרבי, אתה איתי ../images/Emo3.gif

יאללה בוא לגולני או להנדסה אעעע
|מורעל|

MrJacKasS

New member
לאאאאאאאא דייייייייי !!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

רן88

New member
לאיזה מסלול הם לא קיבלו אותך?

גם אני במיונים שונים אצלם, אבל גם חיל הים מאוד קורץ לי. ואיך לא קיבלתם תאריך גיוס? קיבלתי את שלי שבועיים-שלושה אחרי הצו ראשון והוא דווקא סבבה: 19/11/2006.

C T S

New member
תגיד רן מה המספר של הלשכה??

בתל שומר יש לך מושג? נרים אלפון לשאול הגיע הזמן :D

למעלה