שאלה חשובה נעמי:

רותיקה

New member
שאלה חשובה נעמי:

יש לי שאלה, שאני מעמיקה בה כבר כמה דקות.... איך את יודעת שביתך יעל ז"ל מעוניינת בזה שתכתבי עליה ספר, ותראי לכולם את מכתבייה האישיים, ובקיצור, שכולם ידעו עליה? אולי היא לא מעוניינת בכך???

אישור

יופי! תודה שנתת לי את ההזדמנות. קודם כל שאלתי אותה לפני שהתחלתי לכתוב איתה. שנית, שאלתי אותה קרוב לסיום הספר מה דעתה על הספר, והיא ענתה לי. כך שאני שקטה ורגועה בקשר לרצון שלה. בספר אני מספרת כיצד יעל כיוונה אותי למכתבים שלה. לעומת זאת, היה קטע מענין מאד כשמצאת את יומני הדיאטה שלה: יעל נלחמה במשקל שנים רבות, ולאחר מותה מצאתי יומני דיאטה שלה. בתחילה חשבתי להסתיר את העובדה הזו: זה כאב מדי, אבל אחר כך הבנתי שבלתי אפשרי לי לתאר אותה כמו שהייתה, בלי לתת את הקטע הזה, לכן הקלדתי למחשב גם את יומני הדיאטה שלה. אבל כשהגעתי להקליד את המשקל שלה למחשב, המכשיר פשוט רשם כל מיני קישקושים. מחקתי והקלדתי מחדש, ומה ראיתי? אותם הקישקושים! למרות שהכל היה תקין, היא פשוט הפריעה לי להקליד את מה שלא רצתה שידעו. הבנתי את זה והשארתי את המשקל .....ריק . ככה היא הרשתה לי להמשיך. חוץ מזה שבמשך זמן התהוותו של הספר נתתי לחברים שלה לקרוא אותו והם, שהכירו אותה, אישרו לי את התוכן.

למעלה