שאלה חשובה מאוד!

שאלה חשובה מאוד!

באיזה שעה מתחיל המבחן עצמו ? יענו אחרי כל ההסברים וכל זה ? זה חשוב לי כי אני צריך לדעת מתי לקחת ריטלין. תודה רבה, ובהצלחה לכולם.

mesoo

New member
אתה צריך להיות בכיתה

חצי שעה לפני תחילת הבחינה,ועוד איזה חצי שעה של הסברים . תגיד מאיפה השגת את הריטלין??הרופא סירב לתת לי.

mesoo

New member
מממ הבנתי

הרופא סירב לתת לי,אני לא סבלתי מהפרעות קשב וריכוז בעבר,לכן המליץ לי על תרופה אחרת

r0asso

New member
אבל בכל מיקרה רטלין משפיע רק אחרי

15 דקות +- ומשך ההשפעה שלו זה 4 שעות

Kayben

New member
כדורים ועזרים אחרים

אני עדיין מתלבט אם לקחת כדור הרגעה לפני המבחן או לא. לא ריטלין, אלא סתם כדור הרגעה. אין לי בעיות ריכוז אבל בשניות הראשונות עד הדקה הראשונה של המבחן הגוף פשוט נכנס למצב משבר ואתה מאבד שליטה עצמית. אני כולי מאדים ואני רועד מהלחץ בשניות הארוכות האלה שבין החלוקה של המבחן, האיפוס של הסטופר ועד שאתה מתחיל את השאלות הראשונות. מצד אחד, אני רוצה לקחת את הכדור כדי להקל עם עצמי - גם אם ההשפעות הכימיקליות שלו קטנות למעשה. עצם העובדה שלקחת כדור, פסיכולוגית אתה כבר עוזר לעצמך (תופעת פליסבו) אבל מנגד, המחשבה שאני צריך כדור, פשוט מחלחלת אותי. אני יודע שזה טבעי לגמרי להיכנס ללחץ הזה עם התופעות הנלוות אליו. וזה חלק מהאישיות שלי - ויש בכך סוג של זיוף של היכולת האמיתית שלי - הרי חלק מהמבחן הוא בעצם ההתמודדות עם מצב הלחץ. חשבתי על דרך נוספת להתמודד עם הבעיה - לפני שאני מתחיל סימולציה, לעשות שכיבות שמיכה ואפילו לרוץ במקום. בצורה כזאת שאתה מעלה את הדופק גבוה גבוה. אז אתה מתחיל את הסימולציה במצב הדומה לזה של המבחן מבחינה פיזית. יש לציין שקשה מאוד לעבוד על הגוף, וסימולציה בבית, לא משנה מה אתה עושה - נעשית באוירה סטרילית ועמוק בפנים גם אם אתה מתנשף, אתה עדיין רגוע. לעומת זאת במבחן לא משנה מה, אתה במצב האמיתי - והגוף ננעל כי הוא יודע שאתה בשעת המבחן. אם אשיג את הציון הרצוי שלי בלי כדור, זה ממש יתן לי ספוק רב - ותהיה לי הוכחה ניצחת שאני לעולם לא צריך אותו. הערה נוספת, בכל חיי לקחתי רק פעם אחת כדור הרגעה... או במילים אחרות אני לא נרקומן כדורים בסתר ;) אשמח לתגובות.

SHARON 103

New member
אולי יש אפשרות להירגע בלי כדור

יש דבר כזה טיפות הרגעה טבעיות בשם RESCUE ... ארבע טיפות וזה מרגיע אותך... בלי כדור ובלי כאב ראש... זה גם לא יקר (ממליצים לקחת את זה לפני טסט וכו')....

Kayben

New member
זה אותו דבר!

שים לב לכותרת, כדורים ועזרים אחרים! אין זה משנה באיזה מצב צבירה מגיע החומר הזר - אלא עצם השימוש בו. לא תופעות לוואי של חומר זה או אחר מטרידים אותי אלא עצם התלות בו - מבחינתי זה סוג של תלות, ריפיון, ניוון אישיותי מסוים. שימוש בו הוא סוג של כישלון והכחשה עצמית. אני באמת לקחתי כדור לפני הטסט שעשיתי (אחרי שנכשלתי באחד לפני) ובאמת כישלון היה כרוך בהרבה יגון נפשי וכספי. אבל במבחן פסיכומטרי - זה לא שאני אכשל במבחן אלא פשוט אתפקד בשניות הראשונות שלו בצורה לא מיטבית. אני לא לקוי למידה עם בעיות ריכוז שכדור ישנה לי את התוצאות בצורה דרמטית. כל מקרה, החלטתי שאני לא אקח כדור ולא שום דבר. מתוך עיקרון שבדבר - קצת אנדרלין לא הזיק לאף אחד - מקסימום נפרוק אותו על איזה בוחנת :) או לחלופין עם איזה נבחנת אחרי המבחן ;)

Famme Fatal

New member
אני לקחתי רבע כדור הרגעה בבוקר של

הפסיכו וכל המבחן הייתי בשאנטי מטורף לא התאמצתי מדי כי הייתי בHIGH אז נכון, לא הייתי בלחץ, אבל גם לא הייתי מפוקסת על המטרה.. פעם הבאה אני אנסה לקחת משהו קליל כמו רגיעון של הדס

PinkyRaSta

New member
עוד שאלה לגבי מהלך המבחן ../images/Emo210.gif

הבוחנים/ות מודיעים רק על תום ה25 דקות? או שהם מודיעים גם דקה/תיים לפני סיום הפרק 'נשארה עוד דקה/ 2 דקות'? איך זה הולך? וברגע שהם מודיעים על סיום פרק ישר מתחילות 25 דקות הבאות? הם לא אומרים, נא לעבור לפרק הבא, ואז אחרי הדפדוף והקליטה של כולם מתחילות 25 דקות חדשות? או שהכול בלחץ וטיק טיק?

Famme Fatal

New member
המממ

מודיעים רק 5 דקות לפני סוף הפרק (אלא אם כן הם שכחו להודיע על ה5 דקות ואז הם נזכרים להודיע על 2 דקות..) הכל בלחץ, אומרים : נא לעבור לפרק הבא ובשניה שהם מסיימים את המשפט הזמן מתחיל לרוץ.. בעע שונאת אותם

Kayben

New member
כמו שתיארת

בפעם האחרונה שעשיתי פסיכו היה איזה wiseass שביקש מהבוחנות לא להגיד את ה-5 דקות לפני הסוף בטענה שזה מפריע. מה הקטע שלו? כאילו הוא באמת חשב שהן יעשו את זה? או שהוא ניסה בעצם להגיד לכולם, איזה גיבור אני, עשיתי כבר פסיכומטרי בעבר?! מישהו היה צריך להוציא לו את המקל מהתחת, דחוף - חחח

למעלה