שאלה חשובה מאוד!!!!

שאלה חשובה מאוד!!!!

ה זה סיכום פרופיל-בנות? (אוך מה הצבא הזה רוצה ממני?!?!?!?! קרציות פשוט יושבים לי על הוירד!!!!)

אין לי מושג

אני רק יודעת שאני מגוייסת ב9.1.08 ( קרוב מאוד ליום הולדת שלי 19) והפרופיל שלי זה 64 (שגם לזה אין לי מושג למה....)

shiran™

New member
לא שאלתי למה את מתגייסת לאן

אלא למה את מתגייסת אם את כל כל שונאת את הצבא?

אווי ממש ממש תודה רבה

תמיד ידעתי שיש לי איזה 5 קילו עודפים אבל לא תיארתי לעצמי שזה עד כדי כך.....

בסדר גם זאת לא בעיה אצלי :)

ברוך השם

האמת היא... שדי שיגעו לי את השכל

כמו שרשמתי למעלה..... הבעיה היחידה שיש לי זה שאני לא רואה ל100% עם משקפיים אבל זה בגלל שיש לי צילנדר גבוה... אבל שוב לא משהו רציני כי אני יודעת שלבן דוד שלי יש יותר גרוע ולו היה 72.... בקיצור עשו לי בדיקות דם-כלום עשו לי אולי מיליון בדיקות שתן והיו בטוחים כול כך שיש לי בעיות בכליות שגעו לי את השכל טוב טוב עם זה לפחות 3 פעמים רק על זה שהרופא שלי אמר להם שאין לי כלום הם לא השתכנעו עשו לי בדיקת אולטרסאונד ואז גם שם אמרו שאין לי כלום ואז הם האמינו שבאמת אין לי כלום אבל בכול זאת 64...... ועכשיו שנה אחרי שהייתי שם בפעם האחרונה קוראים לי שוב באותו תאריך בשביל מה? סיכום פרופיל-בנות נו באמת!!!!! הם סתם דוחפים אותי לחתום לש.ש ואז לנח"ל אני יודעת זה בכוונות שלהם חיחיחיחיחיחיחי

danzk

New member
אז כנראה שסיכום פרופיל זה לסכם

את הפרופיל שלך באופן סופי.. ניחוש פרוע

תקשיבי

אם ככה זה מעולה שהם קראו לך..... אחרי כל הבדיקות עכשיו יקבעו לך פרופיל נורמלי.... לחברה שלי נתנו לה פרופיל כזה שלא מאפשר לה להתגייס בהתחלה.... אחרי אלף בדיקות בסוף בסיכום פרופיל העלו לה ל64.... זה הפרופיל הזמני שלך כי עד הוועדה הסופית הוא לא קבוע... (אלא אם הכל היה בסדר וישר בצו ה1 נתנו לך פרופיל ולא שלחו אותך לעוד בדיקות...) קיצר תשמחי סביר שזאת הפעם האחרונה!

כן אמרו לי שהיה לי פרופיל זמני...

ועכשיו אני צריכה לעשות שוב בדיקות בשביל לקבוע לי פרופיל קבוע... יווו קרציות מה לא הספיק כול החמשת אלפים פעם שהייתי שם?

למעלה