שאלה חשובה מאוד

ahbarfilez

New member
שאלה חשובה מאוד

לכל האנשים שיש להם כבר רשיון כמה שיעורים עשיתם? באיזה טסט עברתם?

talush2005

New member
ולמה זה חשוב??

נראה לך שאם נגיד (הלוואי אבל לא חחח ) כל כותבי הפרוום הזה עברו טסט ראושן גם אתה תעבור?? נו באמת =/ הלוואי וזה היה ככה...

התשובה שלי לשאלה...

עשיתי בסביבות ה- 60 שיעורים. כשרק התחלתי ללמוד, עשיתי מינימום 3 שיעורים בשבוע, ובמבט לאחור זה לא מומלץ. אני ממליצה לעשות שני שיעורים בשבוע, להשתדל לא לעשות כפולים יותר מידי... עברתי טסט 3.

dutchy16

New member
אמממ אני

עברתי טסט ראשון, תיאוריה ראשונה. עשיתי משהו כמו 47 שיעורים.. (לא ספרתי בול), בעיקרון בשיעור משהו כמו 36 אמרתי למורה שאני חושב לכיוון טסט, והוא התחיל להריץ עניינים (כולל 9 שיעורים שבוע לפני הטסט!)

Gooman

New member
עשיתי 34 שיעורים.

תאוריה ראשונה וטסט חמישי.. (כן, כן, חמישי...
)

spikes1

New member
31 שיעורים טסט ראשון

ואת הטסט עברתי בפוקס אדיר... היתה לי הרגשה גרועה ובשיעור שלפני הטסט עשיתי לפחות 4 טעויות קריטיות שמכשילות המורה שלי הוא המורה הכי טוב אצלנו במושב אז הוא היה צפוף ויותר מ3 שיעורים בשבוע הוא לא נתן..וגם זה היה רק לאנשים שהוא אוהב או אנשים לפני טסט.. בשיעורים הראשונים הייתי מקבל 2 בשבוע

ahbarfilez

New member
בעקרון אני עושה 4-5 שיעורים בשבוע

ומשתדל להמנע מכפולים [עשיתי רק שני שיעורים כפולים].... זה טוב?

M o l

New member
על הפנים../images/Emo70.gif

סתם. אם אתה מרגיש שיפור, שאתה קולט את מה שמלמדים אותך ושאתה מתקן טעויות קודמות אז זה בסדר.

Impious

New member
נצל"ש

למה כולם פה נגד שיעורים כפולים? אני בשיעור העשירי ועד כה עשיתי רק כפולים, פעם בשבוע, בחנוכה מדי יום כמעט כפולים. אם זה בגלל שהמורה כבר מחפף בשיעור השני אז אצלי זה לא ככה, הוא אפילו נהנה לראות אותי נוהג מהשיעור השני יותר כי הלחץ יורד ואני מתרגל יותר לאוטו..

אני בעד...

משיעור מס' 20 שלי, עשיתי רק כפולים עד הטסט, ואז שיעור בודד לפני הטסט, ועברתי!

למעלה