שאלה חשובה מאוד....

שאלה חשובה מאוד....

קראתי פה לפני כמה זמן הודעה שדיברה על טראקים שמספרים סיפור. מישהו פה יכול בבשקשה לנסות להסביר מה הסיפור מאחורי dancing with kadafi של הפטריות? שמעתי אותו עכשיו אחרי הרבה מאוד זמן, וגיליתי (מחדש, אגב) שזה אחד הטראקים היותר טובים של הפטריות....

Spiritus

New member
טראק טראק.

אני לא יודע מה יותר The Messenger או לרקוד עם קדפי. סיפור? לא יודע למה אתה מתכוון

לא יודעת אם מסתתר סיפור

מאחורי הטראק המדהים הזה, אבל נראה לי שהשילוב של מוטיביים אתנים + חסידי מרמזים על השם של הטראק. בכל אופן,אשמח אם מישהו (אבי?) יגלה לי משהו שאני לא יודעת. :)

לי ניראה שדווקא בטראקים הללו

דאנסינג ויט קאדאפי,דה מסנג'ר,סטראצ'ד מראים לנו הפטריות מה ההשכלה המוזיקלית שלהם שימו לב המשותף לכל הטראקים הנ"ל זה שילוב של כמה שיותר סיגנונות מוזיקליים בטראק אחד אשכרה שיעור הסטורייה הם עושים פה ומעבירים אותו בצורה הכי מעניינת-מסע בזמן...מסע דרך תרבויות.... להבין מאיפה הכל התחיל...

GallaxY

New member
חחחח זה לא מעפן ../images/Emo6.gif

תיכנס לאתר של אינפקטד יש שם איפשהו בnews

blue pill

New member
עם הזמן אני מבין יותר ויותר....

שלרוב הטראנס דווקא אין משמעות, האמן סתם מנסה לעשות טראק שישמע טוב.... מאחורי רוב הטראקים אין סיפורים מיוחדים ואפילו את השמות בוחרים סתם, יענו לתת שם מגניב.....

חייב להיות משהו מאחורי

הטראק הזה. הוא פשוט הזוי מדי בשביל להגיד עליו שסתם עשו אותו בשביל שהוא ישמע טוב עם שם מגניב...

blue pill

New member
תשמע....

אפשר לעשות טראק הזוי וגאוני בלי משמעות מאחוריו..... גם לדברים שאני הכי אוהב אני חושש שאין תכלס שום משמעות מיוחדת.... אגב, סליחה ששכחתי ממך, תיכף אני כותב לך הודעה.....

למעלה