שאלה חשובה מאוד למי בפורום היה חבר/ה בחצי שנה האחרונות???? או מאוד חשוב שתענו!
J jeackyh New member 21/3/04 #1 שאלה חשובה מאוד למי בפורום היה חבר/ה בחצי שנה האחרונות???? או מאוד חשוב שתענו!
N not myself anymore New member 21/3/04 #3 ../images/Emo31.gif בחצי שנה האחרונה בשנה האחרונה בשנתיים האחרונות .......................
E Ez sLeeP New member 21/3/04 #8 פורום של בודדים.. כן, גם אני ../images/Emo31.gif זה נכנס לסטטיסטיקה בקשר לגולשי פורום עברי לידר?
ס סנטה New member 21/3/04 #9 ../images/Emo45.gif תמיד יש כבשה שחורה לפני שלושה חודשים ... קשר של חצי שנה
N not myself anymore New member 21/3/04 #12 נו בטח אני לא מתפלא מי לא תרצה בחור חמוד שכמותך? אני קורא קריאה נרגשת לכל האילתיות יש פה שגשג מציאה והוא פנוי
נו בטח אני לא מתפלא מי לא תרצה בחור חמוד שכמותך? אני קורא קריאה נרגשת לכל האילתיות יש פה שגשג מציאה והוא פנוי
D Derkness New member 21/3/04 #15 ../images/Emo31.gif אבל לפני שבוע יצאתי עם מישהו ממש חמוד... הבעיה היא חוסר התקשורת בינינו. קצר קשה מאוד. מה שמזכיר לי שאני צריכה להתקשר אליו... נושי.
../images/Emo31.gif אבל לפני שבוע יצאתי עם מישהו ממש חמוד... הבעיה היא חוסר התקשורת בינינו. קצר קשה מאוד. מה שמזכיר לי שאני צריכה להתקשר אליו... נושי.
I iLoveIvri New member 21/3/04 #18 ../images/Emo31.gif לא חידשתי משהו אה? כולנו בודדים אבל יש לנו אחד את השני זה גם משו לא?