שאלה חשובה מאוד!

סשה25

New member
שאלה חשובה מאוד!

שלום אני חדשה בפורום... בכול מיקרא יש לי שאלה..=/ יש לי חבר אנחנו חברים כבר 5 וחצי חודשיים עכשיו אני והוא אוהבים מאוד ואני גורמת לו תמיד הנעה והכול... והנה מגיעה הבעיה: אני אף פעם לא גומרת... ואגב זה לא החבר היחיד שאף פעם לא גמרתי איתו וליתר דיוק אף פעם בכלל לא גמרתי עם גברים... אנשים תעזרו לי! אני אפילו לא יודעת איך ההרגשה!:::(

TopSound

New member
../images/Emo26.gif

נראה לי שטעית בפורום פה סתם מזיינים את השכל על סקס! אנשים מקצועיים שיעזרו לך נמצאים בפורום "טיפול מיני ומיניות"...

EMINEM שולט, לא?

בפעם האחרונה שבדקתי זה היה ככה... לא אבל ברצינות, נו. שמישהו יעזור לה עם הדילמה של האורגזמות....

לורן29

New member
אם כבר-אז מטאל שולתתתתתת

ולא ממש מסכימה דפש מוד שולתים הרבה יותר

®Hada

New member
אני צריך עזרה...

יש לי בעיות עם הסטרטר הוא עושה לי בעיות... במיוחד בבוקר אולי תלמדי אותי איך את גורמת לחבר שלך להנעה ?
סתם סתם... זה היה בחינם

לורן29

New member
../images/Emo39.gifהיי סשה

יש לי שאלה: את מאוננת? נגעת בעצמך בצורה אינטימית פעם? לפני שאת פונה לייעוץ מקצועי, הייתי ממש ממליצה לך איכשהו לגרות את עצמך (יש סרטים כחולים, גם קליפים קצרים שאפשר להוריד באינטרנט-והכי קל וכייפי-לחשוב על בן זוגך כמובן
), ולהתחיל לנגוע בגופך, וכמובן להגיע שם למטה...לחקור כל מקום, ולהבין היכן עושה לך טוב כשאת נוגעת, באיזו מהירות, אם בלחץ, אם בעדינות יותר... אם והיה ותגלי (ותגמרי), יהיה הרבה יותר קל גם להראות לבן זוגך מה עושה לך טוב. הכי חשוב בעולם בעיניי להכיר את הגוף שלך, ולדעת מה מענג אותך, כי עם בן זוג, זה יכול להיות אחרת. הוא עושה את מה שהוא יודע , ומנסיון שלו, מה הוא יודע שיכול לעשות טוב. אבל כל אישה שונה, ולכל אישה יש איזורים מסויימים שמענגים אותה. אם זה לא הולך, מה דעתך על רוקט פוקט? זה צעצועון חמוד(ון) שפועל על הדגדגן על בטריות (את יכולה גם ללכת, לעשות שואב בינתעעם
) ואין מה לעשות פה-לפחות אצל הנשים שאני מכירה שיש להן-זה פשוט עובד! הוא מגרה את האיזור וגורם לך לאורגזמה. ואז, את תרגישי היכן זה עושה לך טוב-ואז תוכלי לנסות להשתמש גם באצבעותייך ולנסות לבד. ובהמשך-כמובן-עם בן זוגך. אם זה לא עובד (וזה ממש לא סוף העולם, חמודה), אין כל בושה להתייעץ עם רופא/יועץ שיוכל לעזור. בהצלחה ו...תהני!

לורן29

New member
../images/Emo39.gifהיי סשה

יש לי שאלה: את מאוננת? נגעת בעצמך בצורה אינטימית פעם? לפני שאת פונה לייעוץ מקצועי, הייתי ממש ממליצה לך איכשהו לגרות את עצמך (יש סרטים כחולים, גם קליפים קצרים שאפשר להוריד באינטרנט-והכי קל וכייפי-לחשוב על בן זוגך כמובן
), ולהתחיל לנגוע בגופך, וכמובן להגיע שם למטה...לחקור כל מקום, ולהבין היכן עושה לך טוב כשאת נוגעת, באיזו מהירות, אם בלחץ, אם בעדינות יותר... אם והיה ותגלי (ותגמרי), יהיה הרבה יותר קל גם להראות לבן זוגך מה עושה לך טוב. הכי חשוב בעולם בעיניי להכיר את הגוף שלך, ולדעת מה מענג אותך, כי עם בן זוג, זה יכול להיות אחרת. הוא עושה את מה שהוא יודע , ומנסיון שלו, מה הוא יודע שיכול לעשות טוב. אבל כל אישה שונה, ולכל אישה יש איזורים מסויימים שמענגים אותה. אם זה לא הולך, מה דעתך על רוקט פוקט? זה צעצועון חמוד(ון) שפועל על הדגדגן על בטריות (את יכולה גם ללכת, לעשות שואב בינתעעם
) ואין מה לעשות פה-לפחות אצל הנשים שאני מכירה שיש להן-זה פשוט עובד! הוא מגרה את האיזור וגורם לך לאורגזמה. ואז, את תרגישי היכן זה עושה לך טוב-ואז תוכלי לנסות להשתמש גם באצבעותייך ולנסות לבד. ובהמשך-כמובן-עם בן זוגך. אם זה לא עובד (וזה ממש לא סוף העולם, חמודה), אין כל בושה להתייעץ עם רופא/יועץ שיוכל לעזור. בהצלחה ו...תהני!

bar666xp

New member
לא עם גברים אז...

אם נשים רק באוננות ביכלל לא ??? אם רק באוננות אחות שלו תלמדי את החבר מה עושה לך את זה. המלצה שהוא יראה לך ואת לו זה הכי טוב לפעמים מגלים המון דברים שלא ידעתם אחד על השני/ה וזה מוסיף המון ובעיקר מעוד בולט מה לא עושה את זה בזמן הסקס דבר שבעיקר לנשים הרבה יותר חשוב... לגבר יותר קל לרוב לעבור את ה""חלק"" הפחות טוב בסקס מאשר לאישה.

למעלה