שאלה חשובה מאוד

הילה jjj

New member
שאלה חשובה מאוד

החלטתי למיין את כל הדיסקים של הכי גאים שיש אך להפתעתי גיליתי שאני לא זוכרת את הפרקים ובאיזה עונה הם שודרו איזה פרק זה הפרק שהם הפתיעו את המסיבה של דייויד? והפרק שבו אמט עבד אצל שני ההומואים האלו?

רינת4

New member
המסיבה של דיויד???

את אולי מתכוונת למסיבת ההפתעה שעשו למייקל, לא? זה היה פרק 11 עונה 1. ואמט..נראה לי עבד אצלם בפרק 203.

Dizen

New member
אני חושבת שהיא התכוונה למסיבה

שדייויד אירגן בשביל הסנטורית הזאת... כשכולם החליטו להרוס להם ולבוא בלבוש מזעזע בכל מקרה זה בפרק 17 עונה 1. והפרק שאמט עובד אצל בליין ובלייר (או משהו כזה
) הוא פרק 3 עונה 2.

רינת4

New member
אה.....

הפרק האהוב עלי. ושכחתי מזה. אני במצב גרוע יותר משחשבתי.

Dizen

New member
../images/Emo6.gif

שלא תחשבי שאני זוכרת את כל הפרקים בע"פ... פעם כן... כבר לא

הילה jjj

New member
עוד משהו...

הפרק שבו הזה שהיה עם דבי,השוטר הזה נכנס לדיינר בתחילת הפרק והיא לא מבינה למה הוא שם

רינת4

New member
אם תצייני עונה זה יהיה הרבה יותר קל

ואולי אפילו עוד איזו שהיא סצינה מהפרק שיש בה בריאן או ג'סטין או שניהם יחד. כי גם כשידעתי את הפרקים בע"פ, זה לא היה בגלל דבי והשוטר שלה...

הילה jjj

New member
עזרה!!!

תקשיבו אמרתי לכם כבר שאני מתחילה למיין אבל בעונה הראשונה והשניה אני ממש לא זוכרת תפרקים אז אני יודעת שזאת בקשה קצת מוגזמת אבל אם מישהי תוכל לכתוב כל פרק שורה אחת על משהו מיוחד שקרה בו אני נורא אשמח כי אני מבולבלת למשל פרק 1 עונה 1-בריאן רואה את גסטין משהו קצר ולא רציני רק שאני אדע לזהות אם תוכלו לעשות את זה אני אשמח ככ תודה הילה

אני יכולה לנסות../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני כבר לא זוכרת את כל הפרקים כי מלא זמן לא ראיתי את העונות הראשונות אבל אני אוכל לתת לך תיאורים לכל מיני פרקים רנדומליים שאני זוכרת: פרק 107- ג'סטין עושה פירסינג בפיטמה (אאוץ') ואבא שלו מגלה את הציורים שלו ואת התמונה של עם בריאן. אבא של ג'סטין מנסה לדרוס את בריאן. פרק 109- מלאני ולינדזי מבקשות מבריאן לוותר על זכויות ההורות שלו. פרק 110- ג'סטין בורח לניו יורק ובריאן הולך לחפש ולהחזיר אותו. פרק. פרק 111- בריאן מארגן למייקל מסיבת יומולדת לא מוצלחת במיוחד. פרק 112- מייקל ובריאן לא מדברים. Ice cream kiss
פרק 115- בריאן מגלה לאבאל'ה שהוא הומו. פרק 120- תחרות King of Babylon. פרק 122- הנשף. ג'סטין חוטף מחבט בראש
פרק 201- בריאן וג'סטין נפגשים לראשונה אחרי היציאה של ג'סטין מבית החולים. בריאן מנסה לעזור לג'סטין להחלים. אמא של ג'סטין מבקשת ממנו שיתרחק מהבן שלה. פרק 202- אמא של ג'סטין מבקשת עזרה מבריאן (עקבית משהו...). בריאן מזכיר לג'סטין את הנשף. בסוף הפרק- האיחוד של בריאן וג'סטין. פרק 203- בריאן עוזר לג'סטין ללכת ברחוב הומה אדם. בריאן גם מבריז למייקל מכנס קומיקס אבל בסוף מתקן את השגיאה שלו. פרק 206- החוקים. בריאן וג'סטין סופסוף באיזשהי מערכת יחסים
פרק 213- ג'סטין רוצה להיות עצמאי והולך להיות גו-גו בוי בבאבילון. בריאן לא מרוצה. פרק 214- ג'סטין מבין שבריאן צדק ומתפטר מהעבודה בבאבילון. ויש גם סצינה מאוד מיוחדת בסוף
פרק 215- מייקל וג'סטין מתחילים לעבוד על רייג'. התקף קנאה של בריאן... פרק 216- היומולדת של ג'סטין. הופעת הבכורה של אית'ן. פרק 219- בריאן קולט שג'סטין בוגד בו. טוב, מייקל עוזר לו קצת לקלוט. פרק 220- המסיבה שבריאן מארגן לג'סטין לכבוד גליון הבכורה של רייג'. ג'סטין עוזב את המסיבה עם אית'ן. רוצה גם של עונה שלישית? בעונה השלישית אני זוכרת הכל

netaK

New member
זה לא קצר ../images/Emo6.gif

והלוואי והייתי יכולה לכתוב על פרקים 1-7 עונה אחת אבל מתפוצץ לי הראש ואני צריכה לישון

יאפ... זה אכן ארוך ביותר

אבל אפשר לקחת משם רק את הכמה משפטים הראשונים ולהבין מה קורה פחות או יותר בכל פרק

wicked witch

New member
נסיון להשלים את החסר...

פרק 102- ג'סטין מקבל מבריאן את נאום ה"אני לא מאמין באהבה". אנחנו מגלים שאנשים בעבודה של מייקל לא יודעים שהוא הומו. פרק 103- הפרק עם הברית שלא התקיימה. טד פוגש את בלייק. ג'סטין מגיע לבבילון ומשיג את בריאן! *שרה בראש lets hear it for the boy* פרק 104- טד בבית חולים, בריאן אחראי על ההחלטה האם להשאיר אותו על אמצעי החייאה או לא. ג'ניפר מספרת לג'סטין שהיא יודעת שהוא הומו מה שגורם לו לברוח מהבית ולהגיע לדבי. פרק 105-דיוויד מגיע לסדרה, הוא ומייקל יוצאים לדייט. בריאן נתקל בבעיה כאשר קליינט שלו מבקש ממנו קצת יותר מידי... פרק 106- תערוכת האומנות בGLC. פרק 108-ג'סטין עובר לגור עם בריאן ומצליח קצת לעצבן אותו, אבל מצליח לכפר על זה בארוחת ערב חביבה.
פרק 113- קיפ ובריאן מזדיינים, קיפ רוצה לתבוע את בריאן. אמט מצטרף לקבוצה בשם "see the light". פרק 114- אמט מנסה להיות סטרייט ואפילו יוצא לדייט עם אישה, אבל אחרי התערבות של מייקל וטד הוא חוזר לבבילון גאה מתמיד. קיפ תובע את בריאן אבל בזכות התערבותו של ג'סטין מבטל את התביעה. פרק 116+117- הפרקים האלה נורא מתבלבלים לי. מייקל ודיוויד חוזרים מפריז ועושים את המסיבה הזאת לסנטורית. ג'סטין מארגן את הקבוצה הזאת בבית ספר שלו. פרק 118- ג'סטין מגלה שההורים שלו מתגרשים ומחליט שהוא רוצה ללכת לבי"ס לעסקים כדי לרצות את אבא שלו, בזכות התערבותם של בריאן ודבי הוא משנה את דעתו. *שרה את forever young* פרק 119- אבא של בריאן מת. ג'סטין ודפני מקיימים יחסי מין.
פרק 121- בריאן משוכנע שהוא הולך לקבל עבודה בניו יורק ומודיע לכולם שהוא עוזב. טד מגלה שבלייק עדין משתמש בסמים. וואו זה יצא נורא ארוך.... כל עונה 2 די מעורבבת לי בראש. יש פרקים שאני יודעת ויש פרקים שאני לא ממש בטוחה אז החלטתי לא להיכנס לזה... מקווה שעזרתי

זהו../images/Emo70.gif

עכשיו זה מושלם ומסודר: פרק 101- בריאן פוגש לראשונה את ג'סטין
פרק 102- ג'סטין מקבל מבריאן את נאום ה"אני לא מאמין באהבה". אנחנו מגלים שאנשים בעבודה של מייקל לא יודעים שהוא הומו. פרק 103- הפרק עם הברית שלא התקיימה. טד פוגש את בלייק. ג'סטין מגיע לבבילון ומשיג את בריאן! *שרה בראש lets hear it for the boy* פרק 104- טד בבית חולים, בריאן אחראי על ההחלטה האם להשאיר אותו על אמצעי החייאה או לא. ג'ניפר מספרת לג'סטין שהיא יודעת שהוא הומו מה שגורם לו לברוח מהבית ולהגיע לדבי. פרק 105-דיוויד מגיע לסדרה, הוא ומייקל יוצאים לדייט. בריאן נתקל בבעיה כאשר קליינט שלו מבקש ממנו קצת יותר מידי... פרק 106- תערוכת האומנות בGLC. פרק 107- ג'סטין עושה פירסינג בפיטמה (אאוץ') ואבא שלו מגלה את הציורים שלו ואת התמונה של עם בריאן. אבא של ג'סטין מנסה לדרוס את בריאן
פרק 108-ג'סטין עובר לגור עם בריאן ומצליח קצת לעצבן אותו, אבל מצליח לכפר על זה בארוחת ערב חביבה. פרק 109- מלאני ולינדזי מבקשות מבריאן לוותר על זכויות ההורות שלו. פרק 110- ג'סטין בורח לניו יורק ובריאן הולך לחפש ולהחזיר אותו
פרק 111- בריאן מארגן למייקל מסיבת יומולדת לא מוצלחת במיוחד
פרק 112- מייקל ובריאן לא מדברים. Ice cream kiss |יאמי| פרק 113- קיפ ובריאן מזדיינים, קיפ רוצה לתבוע את בריאן. אמט מצטרף לקבוצה בשם "see the light" פרק 114- אמט מנסה להיות סטרייט ואפילו יוצא לדייט עם אישה
, אבל אחרי התערבות של מייקל וטד הוא חוזר לבבילון גאה
מתמיד. קיפ תובע את בריאן אבל בזכות התערבותו של ג'סטין מבטל את התביעה
פרק 115- בריאן מגלה לאבאל'ה שהוא הומו. פרק 116- ג'סטין מארגן את הקבוצה הזאת בבית ספר שלו. פרק 117- מייקל ודיוויד חוזרים מפריז ועושים את המסיבה הזאת לסנטורית. פרק 118- ג'סטין מגלה שההורים שלו מתגרשים ומחליט שהוא רוצה ללכת לבי"ס לעסקים (דרטמות') כדי לרצות את אבא שלו, בזכות התערבותם של בריאן ודבי הוא משנה את דעתו. *שרה את forever young* פרק 119- אבא של בריאן מת. ג'סטין ודפני מקיימים יחסי מין
פרק 120- תחרות King of Babylon. פרק 121- בריאן משוכנע שהוא הולך לקבל עבודה בניו יורק ומודיע לכולם שהוא עוזב. טד מגלה שבלייק עדין משתמש בסמים. פרק 122- הנשף. ג'סטין חוטף מחבט בראש
פרק 201- בריאן וג'סטין נפגשים לראשונה אחרי היציאה של ג'סטין מבית החולים. בריאן מנסה לעזור לג'סטין להחלים. אמא של ג'סטין מבקשת ממנו שיתרחק מהבן שלה. פרק 202- אמא של ג'סטין מבקשת עזרה מבריאן (עקבית משהו...). בריאן מזכיר לג'סטין את הנשף. בסוף הפרק- האיחוד של בריאן וג'סטין
פרק 203- בריאן עוזר לג'סטין ללכת ברחוב הומה אדם. בריאן גם מבריז למייקל מכנס קומיקס אבל בסוף מתקן את השגיאה שלו. פרק 204- חגיגות ספושבוע הגאווה
פרק 205- ג'סטין כמעט ומתייאש מלצייר ובריאן החמוד קונה לו מחשב כדי לעזור. פרק 206- החוקים. בריאן וג'סטין סופסוף באיזשהי מערכת יחסים
פרק 207- טד פותח את האתר שלו. פרק 208- ג'סטין הולך למסיבה של דפני ושוכב עם איזה סטונדנט בתול וגם מנשק אותו. בריאן מגלה את זה בסופו של דבר. פרק 209- בריאן מגלה שהכומר האהוב של אמא שלו הומו ולא רק זה- הוא גם אמממם... עשה אותו פעם אחת. פרק 210- קפטן אסטרו מת ומייקל בדיכאון. דבי מוצאת את "דמפסטר בוי" בפח האשפה שליד הדיינר. פרק 211- החתונה של מלאני ולינדזי. פרק 212- מייקל מגלה שבריאן ובן שכבו פעם ומקנא. בריאן מציע לו גם לבדוק את הסחורה- מייקל כמעט מסכים אבל בסוף מעיף אותו לכל הרוחות. פרק 213- ג'סטין רוצה להיות עצמאי והולך להיות גו-גו בוי בבאבילון. בריאן לא מרוצה. פרק 214- ג'סטין מבין שבריאן צדק ומתפטר מהעבודה בבאבילון. ויש גם סצינה מאוד מיוחדת בסוף
פרק 215- מייקל וג'סטין מתחילים לעבוד על רייג'. התקף קנאה של בריאן... פרק 216- היומולדת של ג'סטין. הופעת הבכורה של אית'ן. פרק 217- ג'סטין מציע לבריאן לנסוע איתו לסופשבוע בורמונט. בריאן (אחרי שהוא מציק קצת לג'סטין) מסכים ואומר שהוא רוצה לנסוע איתו אפילו לשבוע. בהמשך הפרק בריאן דוחה את הנסיעה לורמונט בגלל נסיעה עיסקית שלו. ג'סטין נעלב ונוסע לבד. בריאן הופך להיות שותף בחברת הפרסום שהוא עובד בה. פרק 218- בן בבית החולים. ג'סטין ואית'ן ממשים את אהבתם לראשונה. פרק 219- בריאן קולט שג'סטין בוגד בו. טוב, מייקל עוזר לו קצת לקלוט. פרק 220- המסיבה שבריאן מארגן לג'סטין לכבוד גליון הבכורה של רייג'. ג'סטין עוזב את המסיבה עם אית'ן.

wicked witch

New member
כל הכבוד על ההשלמה שיר! ../images/Emo45.gif

שמת לב שבערך כל מה שכתבנו קשור לבריאן וג'סטין....הממממ....מה זה אומר עלינו?

למעלה