שאלה חשובה מאוד

dragon tongue

New member
שאלה חשובה מאוד

שלום. אני לא חושב שהצגתי את עצמי אז שמי הוא אוהד בן 16 אז שלום לכולם :) אז יש לי שאלה:אוקיי אני לומד כבר כמה זמן מאגיה וכישוף. כשאמא שלי ראתה שגלשתי לאתרים כאלה , היא אמרה לי שהיא רוצה שאני יפסיק עם זה מייד וזה שטויות, ניסיתי להסביר לה אבל היא לא מקשיבה לי... אז אני לומד כבר די הרבה זמן (כן כן אני יודע שאמרתי את זה מקודם :)) ואני מתלבט אם לספר לה. תגידו את מה שאתם חושבים לעשות במקרה הזה, ואם זה קרה לכם פעם. בתודה ממני.

jbu

New member
קודם כול

מה לספר לה?,אמרתה שהיא גילתה את זה. דבר שני גם לי יש את אותה הבעיה רק שאני בה ממשפחה מסורתית. ואני אישית החלטתי לא לספר להם עד שאני יעזוב את הבית. בנתיים מה שהם לא יודעים לא יזיק להם.

deni

New member
לי אין את הבעיה הזאת..

ההורים שלי יודעים והם גם לא מתנגדים לזה.וחוץ אני בינתתים מציע לך לא לספר לה כי כמו ש jbu אמר מה שהיא לא יודעת לא מזיק לה

deni

New member
אם להגיד את האמת אז..

אבא שלי פחות או יותר עוסק במאגיה לא בכישוף אלא יותר מאגיה אז הוא לא יכול להגיד שזה שטויות! ואימא שלי לא אומרת לי כלום על זה אז כנראה שהיא לא חושבת שזה שטיות..

dragon tongue

New member
תן לי לנסח מחדש

אני אמרתי לה שאני לא ימשיך בזה ואחר כך המשכתי אם זה והיא לא יודעת. אבל אני פשוט חייב ללמוד ולהמשיך

deni

New member
אז אל תספר לה בינתיים..

לפחות אם אני היתי המצב שלך אז לא היתי מספר

shataltal

New member
מנסיוני

להסתיר בדר"כ לא נגמר טוב. אנשים יותר פתוחים לרעיון של טארוט. אם גם היא כך תגיד לה שהספרים הם בשביל ללמוד את הנושא הזה (מה שלא יהיה שקר אלא יותר כמו חצי אמת). את הטכסים אתה יכול לבצע בחדר בלילה, אחרי שכולם כבר ישנים, עם דלת נעולה.
בכל דרך שתבחר...

dragon tongue

New member
יש כמה דברים שלא חשבתי עליהם

יש לי 2 דברים שלא חשבתי עליהם: 1) איפה אני יסתיר מההורים שלי את ספר הצללים ושאר הכלים? 2) איפה אני יצור את המעגל ובכלל יבצע כישופים?

מנסיוני שלי...

בהתחלה הסתרתי את עיסוקיי מהוריי. מזלי שיש לי גם מחשב משלי. בפניך עומדות שתי אופציות, אני אכתוב את זו שעדיפה - עוד שנתיים, תהיה אזרח מלא, לא קטין. עם כל הזכויות וכל החובות. אז אין באפשרותה למנוע ממך דברים שכאלה.

the count

New member
כרגע אני מציע

שפשוט לא תזכיר את כל נושא המאגיה ותן לה להניח שהפסקת..כך גם לא תשקר וגם לא תצטרך לספר לה. אתה יכול להמשיך לעסוק במאגיה ולבצע את הכשפים כשאמך לא בבית או בטבע, מקום שממש מומלץ לדעתי. את ספר הצללים שלך אתה יכול לשמור במחשב תחת הגנת ססמא או שפשוט תשים אותו מתחת למיטה או בין ספרי הלימוד.... אם לא תספר לה שאתה ממשיך לעסוק במאגיה אמך לא תתעצבן ולא תחשוב שאתה מורד בה ואתה תוכל לעסוק בזה עם לב שקט....

dragon tongue

New member
תודה לכולם אבל

אין לי עוד חברים מכשפים חוץ מאחד שאפילו לא התחיל, אבל הוא ממש לא אחראי ורציני בעניין הזה (הוא אומר שיתחיל עם הספר צללים לפני איזה שנה ועדיין הוא לא עשה כלום...) ואיך אני יסחוב עד להרי הכרמל (סתם דוגמא) את הכלים מבלי שמישהו ישים לב? והמחשב שלי עושה לי בעיות בשמירה של מסמכים ופתיחה שלהם, וחוץ מזה אני אוהב לכתוב בעיפרון ולא במחשב כי אני מרגיש הבדל גדול ומאמין שאי אפשר לסמוך על המחשב, כי אם יהיה לי איזה וירוס במחשב הכל הלך :(. אני פשוט ישים את הספר צללים שלי במגירה בתוך איזה קלסר וזהו. החלטתי כבר שאני יתחיל עם הצד המעשי כשיהיה לי בית פרטי משלי, בלי שאף אחד ישב לי על הראש...

jbu

New member
אם יש לך חברים מכשפים אז

תתן להם לשמור לך עך הספר (אם לספר שלך יש מנעול) או שתכתוב הכול על המחשב. מקסימום תתן לה להרגיש שזה עינין זמני וחבל שהיא תריב איתך על דבר "שטותי" אני הייתי ממציא איזה שהוא תחום במיסטיקה למקרה שהיא עוד הפעם תופסת אותך ואז יש לך תירוץ (תעבוד עלייה), מהי כבר תעשה? תתנכר לך? תשלך אותך לרב? תגרש אותך מהבית? לא היא תצטרך לקבל אותך כמו מי שאתה. ואם זה לא יעבוד תנסה להרשים אותה עם איזה שהוא קסם "מדליק".

למה לספר להורים בכלל....

אני מתענינת בדברים האלה ואימא שלי לא גילתה.... וגם אם כן אז תקחיש הכול...תגיד שאן לך שום דבר אם זה....

suki da yo

New member
רק עכשיו זה קרה אצלי

אמא שלי גילתה שאני ווקנית ( שזו דת פאגאנית שחלק ממנה זה הסיעוק במאגיה)וניסיתי לדבר איתה על זה , והיא שיחקה את תפקיד האמא שמבינה והליברלית במשך משהו כמו שבוע , כמו שהיא אוהבת לעשות, ובמריבה הבאה שלנו היא זרקה פנימה גם העובדה שאני "חברה בכת" כשכבר יש לי דת טוןבה בהחלט. ואמא שלי אפילו לא שומרת מסורת באופן מרוחק. אז המסקנה שלי מהעניין היא קודם כל- תעקוב אחרי האינסטינקטים שלך. שלי תמיד טענו שאמא שלי היא אישה אטומה שיכולה בהחלט לגדל אותי במאה שעברה. אז אף עם לא סיפרתי לה. וצדקתי, ואני עושה עכשיו חרם ומסרבת להמשיך לדבר איתץה על הנושא , כי בכל מקרה אני אהיה חלק מ"כת" לא משנה מה שאני אגיד. אתה מכיר את אמא שלך- אם היא לא אדם פתוח מאוד מראש- הסיכויי שהיא תאהב את הנושא הוא קטן. לדעתי, תשתיק את זה, תשמור הכל במגירות סגורות ותחכה ליום שתצא מהבית..

shineing moon

New member
אני יכולה לנסות לעזור

תראה אמא שלי לא הכי מתה על הנושא הזה גם ...אבל סיפרתי לה נגיד חצי אמת. היא קנתה לי את הספר על הוויקה אבל אמרתי לה שזה רק בשביל ללמוד ולהכיר דברים חדשים ולא בשביל קטע מעשי...לדעתי תגיד לה שרק רצית לראות עוד צורות חיים וללמוד אותן ולא להשתמש בזה באופן מעשי. את הכישופים אתה יכול לעשות כמוני בשדה פתוח,בית של חבר/ה או סתם איזה בית נטוש וחביב מקווה שעזרתי

למעלה