שאלה חשובה מאוד!

ilovem

New member
שאלה חשובה מאוד!

איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?
זו אכן שאלה חשובה ביותר. ישנם אנשים, נורמלים מבינינו, שאוכלים קודם את השוקולד שהם מקלפים מעל לקצפת, ואז אוכלים את הקצפת, ובסוף מתענגים על הביסקוויט.
יש אנשים, המשוגעים מבינינו (אממ....רואי...אממ), שמורידים את הקצפת והשוקולד מעל לביסקוויט, אוכלים אותו, ואז אוכלים את הקצפת והשוקולד. עיוות.
וישנם כאלה שבכלל אינפנתילים- עושים חור בשוקולד, חופרים ומוציאים את הקצפת, אוכלים אותה, ואז אוכלים את השוקולד ואז את הביסקוויט. פשוט אנשים מעורערים נפשית.
אז, איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? ועוד שאלה חשובה- איך אתם חושבים מייקל אוכל את הקרמבו שלו? אני בטוחה שהוא אוכל כמו המעורערים נפשית בגלל האינפנתיליות הטבעית שלו... חחחחחח....

The MoonWalker

New member
חחחחחח

הממ... לשאלה חשובה תשובה חשובה: אני אוכל כל כך הרבה קרמבואים, שאני מנסה לגוון... אז כל המצוין למעלה, נעשה על ידי ובנוסף לרשימה: להוריד את הביסקוויט, לאכול את הקצפת, ולדחוף את כל השוקולד לפה...

ilovem

New member
וואי! עיוות חדש!

גם מנסה הכל, וגם ממציא שיטות חדשות! יש,כמובן, את החוטאים האלה שזורקים את הביסקוויט, אבל הם סתם עובדי אלילים אז הס מלהזכירם!

Art Of Madness

New member
אהממממממ....... אכן שאלה../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

חשוב ביותר.. אני חייבת להסכים עם האפשרות הראשונה המתארת את ה´נורמלים´ שבינינו........ אוווףף עשית לי חשק לקרמבו.. אגב יעל כבר אמתי לך שאת ילדה קרועה????? בטירוף???? מואההההה לאב יו

ilovem

New member
ממממ..סיוון ודניאל:

חחחחחח.......אני עושה לאנשים חשק לקרמבו......הצלחתי! חברת הקרמבואים שילמה לי בכדי שאני אגרום לאנשים לקנות עוד קרמבו, ואכן הצלחתי! איזה יופי לי! סיוון- אני קרועה? לא, אני קרואה.......פהההה!!! לאב יו טו!

ilovem

New member
אוקי, זה גדול העיוותים-

לא לאכול קרמבו בכלל?! עיוותיישן!!! מייקל אוכל קרמבואים. רק אתמול, כששכבנו ביחד במיטה, דיברנו על כל מיני דברים, והנושא של הקרמבו עלה, והוא אמר שהוא מת על קרמבואים, וזו אחת הסיבות לכך שהוא תמיד תמיד בא לבקר בישראל.

slish

New member
יעל?!? טעות ממי: אני אוכל קודם את

השוקולד מסביב שם את הקצפת על הנייר עטיפה הכסוף של הקרמבו אח"כ מטפל יפה בעוגיה (השלכת הינו חטא בל יעבור!! תזהרו) ורק בסוף נהנה מהקצפת... אמממממ יאמי... תקראו את הפרטים על מפגש חנוכה (אני כותב עכשיו מאצל אבי (הבוס שלי) זמני בלבד) R

ilovem

New member
אוקי... ז-ה גדול העיוותים!

בראסמי- מה אתה עושה לקרמבו המסכן? ניתוח לב פתוח?! ומייקלית- מגעיל? קצפת-לא-קצפת זה מגעיל?! בושי לך!

למעלה