שאלה חשובה מאוד

שאלה חשובה מאוד

מה צריך לקרות כדי שיעיפו אותי מהעתודה?... וזה לא שאני רוצה לעוף חס וחלילה!! אלא שצברתי פיגור גדול בחומר, ככה שאני מתכנן לעשות המון המון השלמות עכשיו, ובעצם את הלימודים עצמם להתחיל בסמסטר הבא...אז כשהצבא יראה שבסוף הסמסטר הזה בעצם אין קורסים שעשיתי, יכול לקרות משהו?

שמש27

New member
תתכונן לענות תשובות מאד משכנעות

כשתוזמן למדור עתודה למטרת "מעקב לימודים". מצד אחד, בגדול, המטרה היא לאפשר למצות את הפוטנציאל הגלום בכל אחד ללימודים אקדמאיים, ואי לכך, לא מעיפים מייד כל אחד שיורד מתחת לממוצע 70 או מפגר ביותר מניקוד של חצי סמסטר (שני ה"כללים" התקפים לאבחנה של מצב אקדמאי). אבל, תצטרך תשובות מאד טובות כדי לשכנע שאתה בדרך הנכונה, ואני ממליץ לך לבוא עם תונית מסודרת ומאורגנת, שתוכל ל"התחייב" עליה עד למעקב הלימודים הבא - וכך תינצל מהעזבה, ותנתן לך ארכה להוכיח את עצמך. מצד שני, עקב הגידול הרב במכסת העתודאים, בהחלט יתכן שיוחלט במדור (או שכבר הוחלט) להקשיח מאד את המעקב האקדמאי, ולהפסיק לסחוב עד לסיום התואר אנשים עם ממוצע 65 ו 70 או אנשים שנזקקים לסמסטר נוסף ואף מעבר לכך - כמו שקורה היום. ימים יגידו. אתה תעשה את המקסימום מבחינתך, תהיה מאורגן, מסודר ובטוח בעצמך - והביטחון הזה "ידבק" גם לקצין העתודה שלך. בהצלחה !

למעלה