שאלה חשובה מאוד

שאלה חשובה מאוד

מזה פה בדיוק? למה מזניחים אותנו? למה ב"חברים" של הפורום הזה בדף הגדול של תפוז בקהילות הזה הדבר החדש (שרואים למטה בפורום עצמו רק הודעה ראשונה מכל שירשור) יש "חברי פורום" ותמיד אבל תמיד יש שמה את ה4 הקבטעים??? למה? למה מעולם אני לא הייתי שמה? או מ.ש.ט?? או אחרים? הא? זה לא פייר! יחס לא הוגן כלפי 4 חברח פורום מפה!

SaberTooth

New member
לא מזניחים אף אחד...

אתה מתכוון ל"מחברי הפורום" בדף הקהילה
אז ככה, למנהלים יש אפשרות לשים שם את מי שאנחנו רוצים באופן קבוע או לתת למערכת לבחור לבד את מי לשים שם ולהחליף אותו כל פרק זמן מסויים, כדי שגולשים פה לא יעלבו, בחרתי לתת למערכת לבחור מי לשים שם, אין לי מושג לפי אילו קריטריונים המערכת בוחרת את הגולשים שהיא שמה שם. עכשיו שמתי אותך שם באופן קבוע (עד שאני אבחר להחליף), כדי שלא תחשוב שמזניחים אותך. אני מקווה שהבנתי מה זה "הדבר החדש שרואים למטה בפורום עצמו רק הודעה ראשונה מכל שירשור", יש את האפשרות הזו למטה בדף הקהילה של הפורום, פשוט לפעמים לוקח להודעות הרבה זמן לעלות, רק קצת סבלנות וזה יעלה.

זה סתם איתה שאלה בצחוק

אבל תודה אולי עכשיו כל מי שיכנס יראה אותי ואני יהיה מפורסם......! חחחחח אולי לפחות יש את הפרה הממושפקת הנחמדה שמה..... לצבע

מ.ש.ט

New member
אם זה שירשור אוףטופיק.......

אז תראו אנימציה שהכנתי! האנימציה היא של מועדון מעריצים לאיזו ילדה.... מה שרשום האנימציה זו הסיסמה של המועדון....

מ.ש.ט

New member
זה משהו תמים לחלוטין!

זו בסך הכל סיסמה! ושמת לב שקסם זו בת?

כפי שזכור לי

הטבח שלנו מייק השמן עד מאוד ההוא (המעסיק שלי בערך) יש לו בת אחת בשם ´קסם´ ככה שלא לצחוק בבקשה על השם אלה אם כן את מתכוונת אליה ספציפית? כי אני מחבב מאוד את מייק כיף לעבוד איתו לרוב

איפה נעלמת לי?

תתקשרי אלי בבקשה מהר! יש לי מצלמת מחשב חדשה מיום שישי ואם תרצי לראותי תתקשרי אלי בקשה וגם לדבר לדעת מה שלומך כבר הרבה זמן את בורחת מימני

מ.ש.ט

New member
אני לא בורחת ממך!

מופרע! זאת אשמתי שאין לי זמן בשבילך? חוץ מזה אסור לחי להתקשר מהפלאפון לאנשים.... חודש שעבר כמעט תלו אותי על שדיברתי איתך 10 דקות! הבנת את הקטע??? החודש עשיתי שיחת סלקום לסלקום 5 דקות (כי הייתי חייבת!) ושלחתי הודעת SMS אז עברתי את ההקצבה החודשית שלי...
המכורה התורנית שלכם

כן כן כן כן כן שמעתי את זה כבר

הרבה פעמיים ובכל מקרה? כלום? לא ישמעו ממך כלום עד תחילת חודש הבא? וזה רק אם תחליתי שעל חרא כמוני שווה לבזבז שיחה?

מ.ש.ט

New member
מה אתה עושה כאן?

אתה לא אמור להיות לא יודעת איפה? (בחיפה?) רק במקרה אני כאן! אל תחשוב שחזרתי הביתה! אני אצל דודים שלי!

אני יודע נערתי

וזה ממש לא מוצא חן בעיניי ואת יודעת את זה אבל שיהיה אם היית בבית הייתי אומר מחר כבר לאבא שלי שיזמין רכב ליום חמישי ואני יבוא אליך........ אבל את לא שמה ולא מדברת ואני לא יראה אותך...... אבל כל זה קורה זה החיים למה שאני יהיה בחיפה? אז כן הייתי אמור להיות אם היה לי כזה דבר שנקרא בימינו "כסף" מה שאין לי לנסיעה לחיפה וחזרה

למעלה