שאלה חשובה מאוד!!!

• פותח הנושא cc99
  • פורסם בתאריך

cc99

New member
שאלה חשובה מאוד!!!

זה רק נראה לי או שאני האתאיסט (לא מאמין באל כלשהו) היחיד בבני עקיבא? אשמח אם תחזירו לי תשובה...

ה מ ש י ח

New member
אמממ...

נראה לי שהם פשוט בחרו להתעלם מהשאלה שלך. רגע, אם אתה אתה אטאיסט (כמוני, אגב) למה אתה בבני עקיבא??? (אני לא, אני פשוט אוהבת לבקר בפורום הזה)

LordNor

New member
אני לא מכיר את כולכם...

ואני לא יודע מי האתאיסט בנינו.. אבל אשמח לשמוע על כאלה בפורום שלנו. ואני גם לא יודע מה הרמה הדתית של כל אחד מחברי הפורום. ברור שלכל אחד יש רמה דתית שווה ושונה. תלוי באדם ובדעותיו. לא מכבר, נתקלנו במקרים של אנשים חילונים בפורום שלנו שהביעו דעות שונות ואף כאלה שהסכימו איתנו לגבי בעיות שונות. והיו אנשים דתיים שחלקו כל הזמן על דעותיהם של גולשים אחרים, וזה כבר סיפור אחר. המטרה של הפורום היא ליצור מעיין קהילה בין כל הזרמים בתנועה (חילוניים,דתיים,האתאיסט ועוד אם יש..). וכולם מוזמנים להשתתף בפורום ולכולם יש את חופש הביטוי, אך תמיד יש גבול לכל דבר. על כל זה, תוכלו לקרוא בהודעת המנהל\ת. יום טוב לכולם. רפי

תשובה חשובה מאד! ../images/Emo13.gif

זה רק נראה לי או שאתה האתאיסט היחיד שחבר בבנ"ע? אם אתה לא דתי... מה אתה עושה בתנועה?

ה מ ש י ח

New member
אבל בניגוד אליו אני לא בבני עקיבא.

אני בכלל מהנוער העובד והלומד. אני סתם אוהבת את הפורום הזה.

מה הבעיה???!!!

למה שהוא לא יהיה בתנועה? אולי הוא מנסה את הדת...??? ואולי הוא לא מצא את מקומו בתנועה חילוני או דתית אחרת!!!! תחשבו...

אני מסכים עם ישראלית בדם...

בס"ד שימשיך בבני עקיבא וימצא את התשובה לשאלותיו. אחי!!! אין צורך להחפז קח את הזמן ועלה על דרך האמת! ליאור "השריף" אגב ישראלית! אהבתי את החתימה שלך אני חולה על רוב השירים של מוקי!

ה מ ש י ח

New member
הנקודה היא

שהוא שואל אם הוא האתאיסט היחיד בבני עקיבא ודי נראה לי שהוא מתכוון להשאר אתאיסט; ככה שהוא לא מחפש שם את התשובות שלו. מה שאני שואלת הוא; אם הוא אתאיסט, למה הוא בבני עקיבא..? דרך אגב; אתם מוכנים להסביר לי איך הגרעינים שלכם בנויים? שמעתי שיש כל מיני סוגים של גרעינים (נחשון וכו´) והייתי רוצה לדעת יותר, אם מישהו מוכן להסביר לי. המשיח

ה מ ש י ח

New member
ובקשר למוקי...

תשאל את החברים שלך מסניף קריית שמואל ונווה שאנן ובכלל כל הבני עקיבא של חיפה שהיו ביום תנועות הנוער מה מוקי עשה.

FullTimeSpirit

New member
מה שמוקי עשה...

לפני ההופעה שלו ביקשו ממנו לא לנבל את הפה והוא התעלם מהבקשה ואמר שמי שיוצא מהאולם כדי לא לשמוע את הניבולים הוא צבוע וצריך לחנך אותו.

cc99

New member
האמת היא...

שאני דווקא מאוד רוצה להאמין במשהו אבל אין לי שום הוכחה וזה די קשה לי להאמין "אמנה עיוורת"...

ליאור תודה על התמיכה!!!

חחח סתאםםםם אל תתיחסו אלי אני לא יודעת מה יש לי היום... אני שמחה!!!!! ובקשר לזה שהוא אתאיסט... אז מה ...אולי הוא לא מחפש תשובות לשאלות, אבל סתם טוב לו שם ככה הוא רוצה!!!!! מה רע?? אולי הוא לא דתי אז מה... למה תמיד עם ישראל צריך להינות מפולג אני לא מבינה את הטימטום של העם הזה!!!!! תמיד כל אחד עם עצמו. הדתיים החילונים השמאלנים הימנים, אוףףף מה זה למה?????? אהה דרך אגב קוראים או7תי מעיין.... חחח (אל תתיחסו ל... קוראים אותי)

אהמ...

מנסה את הדת? שמעתי ש"הדת היא אופיום להמונים", אבל לא ידעתי שמנסים אותה כמו אופיום. דת זה דבר שמאמינים בו. אין מה לנסות. אם אתה מאמין או לא מאמין. שניה, אני "אנסה להיות מאמין" או "אנסה להיות לא מאמין"

מה ה-ק-ש-ר!!!!

מה זה קשור.???? הוא רוצה לנסות את הדת מה הבעיה עם זה ..... ? ככה אנשים מתקרבים!!!! הייתי מציעה לך לחפש תשובה אחרת!!!!

הקשר הוא...

תקראי שוב מה כתבתי ותביני את הקשר. תחשבי קצת לפנעי שאת מגיבה... זה יעזור לך ולכולנו.

זה נראה לך. [../images/Emo104.gif]

אומנם אני לא בדיוק אתאיסטית, אבל בוא נגיד...שאני לא בדיוק מאמינה באלוקים... ("ישראלית בדם" שנמצאת כאן בפורום היא חברה שלי ויכולה להיות עדה אם אתם רוצים
). כשחזרנו מביריה, השבט שלנו, היה לנו ריב ע-נ-ק באוטובוס על אלוקים והכל, ויש לי תאוריה די גדולה בקשר לזה...ולכל מי ששאל מה הוא עושה בבנ"ע אם הוא לא מאמין באף אל, תחשבו שניה שככה הוא גדל, זה מה שהוא מכיר ואתם לא מצפים ממנו לעזוב הכל יום אחד וללכת לתנועה חילונית או משהו, נכון? ולידיעתך, "כל השמות תפוסים", "מנסה את הדת" זה בודק אותה, רואה אם יש בה תשובות לשאלות שלו, אם היא מספקת אותו מבחינת הידע והרוחניות. מה לעשות שלא כל אחד מאמין מטבעו ויש אנשים שיש אצלם שאלות ותמיהות, הוא בודר את הדת לראות אם היא טובה בשבילו, אם היא מייצגת את מה שהוא מאמין בו.

למעלה