שאלה חשובה מאודד

שחףףףף

New member
שאלה חשובה מאודד

יש לי עדו מעט יום הולדת והתקשרו אלי מהמועדון ריספקט, הם דיברו איתי והציעו לי לחגוג את היום הולדת אצלם ביום שישי. מי שמכיר את המקום ומי שהיה שם במסיבה, עשו טובה ותגידו לי איך שם, אם שווה לחגוג שם, זה חשובב

OnlyMe sahar

New member
למה אתה מדבר סתם

אני הייתי ביומולדת שידידה שלי חגגה שם והיה אחלה... מוזיקה סבבה... שתיה חופשית... (למרות שזו וודקה זולה) יש נרגילות.. 2 רחבות... סבבה ביותר

S1E

New member
בדוגרי..

סבבה למה לא? אבל תיקח בחשבון שמה שהם עושים עלאק "בוא לחגוג אצלנו יומולדת" זה בעצם לחגוג לך על התחת כי הם יודעים שתביא תחברים שלך כלומר להביא להם אנשים שישלמו כניסה (בטח לך יהיה חינם) קיצר הם עושים את זה מרווח אישי (לא מאשימה אותם בכלל... מי לא?!) אוקצור לפחות על תיהיה פראייר ודרוש תגמול כספי על כל ראש שאתה מביא להם! אה..ו... מזל טוב!!! =]

שחףףףף

New member
תודה חבר'ה

אתם מה זה אחלה, באמת, כל מי שהגיב להודעה שלי, תודה חבר'ה. יכול להיות שיהיו שם ערסים באמת כי אין מסיבה שאין בה ערסים. ידידה שלי שהייתה שם אמרה לי שדווקא זה מקום סבבה, אני אהיה עם חברים שלי ב VIP , אז ככה שלא כל כך אכפת לי מהערסים. עכשיו לs1e, אני יודע שהם בסוף אלה שירוויחו מהיום הולדת שלי אם אני אביא הרבה,ועוד איך הם ירוויחו ממני. אני מקבל על כל עשר אנשים כרטיס חינם, לדרוש עוד תגמול??

S1E

New member
בעיקרון

זה יומולדת שלך ואני אישית לא הייתי רוצה רוצה להתעסק עם הזבל של היחצנות ביומולדת שלי אלא רק להנות בוא נגיד לא להילחם על הכסף לעומת מסיבה רגילה... אבך שמע זה איך שאתה רוצה אם יש לך ראש לזה - פנאן אם לא - עוד יותר פנאן לפי דעתי על כל עשר חינם זה טריק שעושים לכל ח'טניק או ט'טניק מתחיל אבל שוב זה יומולדת וגם זה נחמד כל עוד אתה בא להנות והכל... אז באמת שרק מה שתחליט גם לא כדאי להגזים בקטע הזה... חינם על עשר זה נחמד והכי חשוב תהנה ביומולדת!!! גודלאק ;)

dj shimi g

New member
נשמע לי אחלה מקום !

מקווה שהסלקציה אכן טובה ! שי מצב שאני יתן שם סט בקרוב.......... , בלי עיין הרע !

dotan007

New member
תשמעו ותשמעו לי טוב!

חרא מקום חרא אנשים מוזיקה סבבה חוץ מזה..הכל שם חרא! לעומת זאת... שוקן24..וואלה אחי..מקום קטן חמוד אנשים טובים כל מה שצריך!!! אבל אנחנו מדברים פה על הריספקט טוב שזה לא מגיל 10+ והכניסה לערסים חופשית חחחחחחח יאללה תעשו מה בראש שלכם

למעלה