שאלה חשובה מאד

שאלה חשובה מאד

ילדתי לפני שנה ו - 3 חודשים תינוקת בפונדקאות, היום הזוג מעוניין להביא לעולם ילד נוסף, כיום אני עובדת במשק בית בבתים שונים ומשתכרת בכ - 4600 ש"ח בחודש. שאלתי היא מה קורה לגבי ההכנסה שלי ברגע שאני נכנסת להריון, הזוג אמור לשלם לי את השכר החודשי שהרווחתי בזמן עבודתי.וההתלבטות שלי היא שהם מבקשים להוריד את הסכום הכולל שהוא 25,000דולר מהסכום הנ"ל ונשאלת השאלה מה קורה אם חלילה העובר לא יקלט או חלילה ההריון יפסק אחריי כמה חודשים ולי שולם בינתיים סכום השכר שהשתכרתי בו הרי יש שש ניסיונות בערך בחוזה אבל גם יכול לקרוא מצב של אובדן עוברים וסיום תשלום הסכום של הפונדקאות. האם ניתן לדרוש מההורים שפרט לתשלום עבור הפונדקאות ישלמו לי הם במשך החודשים שאני בהריון את סכום השכר שהרווחתי בתקופת עבודתי? תודה...

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

אם הבנתי נכון, הזוג ואת היגעתם להחלטה שברגע שיהיה הריון את לא תעבדי, ובתמורה לכך הם ישלמו לך את הסכום שאותו השתכרת עד ההריון ויפחיתו אותו מהתשלום הכולל . אם העובר לא ייקלט הרי תוכלי להמשיך לעבוד, או שהחלטתם שתעזבי את העבודה כשתתחילו את הטיפולים? לא הגיוני בעיני שהזוג יסכים לשלם לך מעבר לסכום המוסכם גם את השכר החודשי שלך. אם יש מצב של שמירת הריון או אובדן כושר עבודה, אז מפעילים את הביטוח ויש לך כיסוי, זאת כמובן אם ביטחו אותך לפי גובה השכר שלך. בהצלחה ושבת שלום.

גובה שכר זה גם משהו שצריך להוכיח..

הפרמיה החודשית של הפוליסה משולמת בהתאם לשכר המוצהר ..

למעלה