שאלה חשובה מאד

ישראל147

New member
שאלה חשובה מאד

מערכת יחסים במשך שנתיים(היא בת16 ואני בן19)יש המון אהבה ויש המון נתינה ורגשות חזקים ובמקביל יש גם משברים,ריבים וקשיים בכל מיני נושאים(בעיקר אצלה..משפחה-חברות-וגם בעיות איתי)אני לא רואה את עצמי נשוי לה בעוד שנתיים.האם הגיוני להישאר יחד-?חשוב-יש אהבה-

מריוס זכריה

Member
מנהל
הגיוני? מה שייך פה הגיון?

אתם צעירים לא לקחתם משכנתא אין לכן ארבעה ילדים רוצה להיות איתה? תהיה. לא רוצה להיות איתה? אל תהיה. חוץ מזה: למה אתה לא רואה כוכב נולד?! הא?!

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה לא מה שאמרתי... אבל זה רעיון טוב.

אני אומר שהחיים זה היום. עוד מוקדם מדי לתכנונים ארוכי טווח. תהנו מהאהבה כל זמן שהיא ישנה. כל זוג רב בשלב זה או אחר. לדעתי, מריבות אינן סיבה להיפרד. חוסר רגש לאורך זמן הוא כן סיבה להפרד.

The Real CKYGUY

New member
אחי..היא ואתה לא במצב של

לחשוב על חתונה ...אתה בן 19 והיא בת 16 רבאק ... שניכם עוד תשתנו והרבה בשנים הקרובות , כך שחתונה היא לא השיקול כרגע .אם טוב לכם תמשיך ואם לא , אז לא .. מצד שני , יש אהבה, אך לא סתם נכנסת לפורום...תדברו ותנסו לפתור ולדעת מ כל אחד חושב , כדי לדעת איפה שניכם עומדים ותדעו מה הכי נכון.. בהצלחה

ישראל147

New member
עיקר השאלה -

האם נורמלי לקיים מערכת יחסים גם אם לא חושבים על נישואים בעתיד.(אני לא פוסל לגמרי אבל לפי המצב הקיים אז 80אחוז לא רואה אותנו נשואים.אבל יש אופציה פתוחה כי תמיד קורה ואנשים מישתנים לטובה..)ואינלי שאלה אם להישאר עכשיו כי קשה כי אהבה זה גם שקשה וכואב..

מריוס זכריה

Member
מנהל
אחי, זה הכי נורמלי שיש...

לחשוב על חתונה, בגילך, זה לא נורמלי... סליחה על הבוטות אלא אם כן אתם שייכים לאחת העדות המאוד מאוד שמרניות, ויש כאלו. אבל אם לא - השאלה ממש מוזרה. אתה רציני מדי, שלא לומר כבד.

ישראל147

New member
לא יודע אם אנחנו שמרנים אבל

אנחנו דתיים ואצלנו בסביבות ה20עד 25 זה הגיל שהגברים נישאים והבנות פחות כמובן..אבל זה לא משו מחייב כי כל אחד בוחר לעצמו את הדרך

מריוס זכריה

Member
מנהל
דווקא בגלל זה

תגנוב לך כמה שאתה יכול יותר חופש וזמן כדי להחליט נכון. אל תרוץ עם הזרם. אתה בן 19, זה מאוד צעיר. אבל היא בת 16, כלומר היא איפה שהוא באמצע גיל ההתבגרות... היא ילדה. היא עוד תשתנה כל כך הרבה. היא ממש לא במקום של החלטות גורליות כאלה. וגם לך אסור לחשוב עדיין על חתונה.

ישראל147

New member
צודק במיליון אחוז.לא חשבתי לרגע

להיתחתן בגיל עשרים וברור שלא לגרור בחורה בגיל18 לחופה-ברוב המיקרים אחרי חודש היא בוכה למה היתחתנתי מוקדם,בכולופן תודה על תגובותייך-מאד עזר לי ושיהיה המשך ערב מקסים!אהה וכפייים לרוני דלומי.אולי אם הייתי שולח סמס למיתמודד עם הזקן צרפתי היא לא היתה זוכה

אתם עדיין ילדים...

יש לכם עוד כמה שנים טובות לעבור יחד או לחוד עד שתגיע להחלטה שאתה מוכן להתחתן. ודרך אגב, אין זוג שלא עובר משברים...היופי והחוכמה הוא לא להישבר אלא להתגבר על המשבר יחד. בהצלחה

seeyou

New member
אני לא רואה את עצמי נשוי לה בעוד שנתיים../images/Emo12.gif

האם הסיבה היא בגלל ה"בעיות" בקשר או בגלל שההורים שלכם לא יסכימו לתחזק אותכם. נכון שכיום אתם עושים דברים שהגדולים עושים
אבל זוגיות
-נשואים זאת אופרה אחרת. יוסי נ.ב בדיחה משה בן 6 בא לאבא שלו ומבסר לו שהחליט לעזוב את הבית ולהתחתן עם החברה שלו בת 5 ממה תחיו שואל האב לי יש 20 ש' דמי כיס ולה יש בארך אותו סכום ומה יקרה כאשר יהיו לכם ילדים גם על זה חשבנו עונה הילד-אנחנו משתמשים בקונדונים

ישראל147

New member
בגלל הבעיות וגם בגלל האופי שלה

שלא הכי מיסתדר עם זה..ואהבתי תבדיחה..

seeyou

New member
כאשר זוג צעיר מתלונן שיש בעיות עם הזאטוטים

מבוגרים מרגיעים אותם
אומרים להם ילדים קטנים בעיות קטנות ילדים גדולים בעיות גדולות אז דע לך שאד עכשיו היה היומן
הטרילוגיה של החיים שלך תתחיל אחרי הפירסומות אם בגילך החזקת מעמד עם אותה בחורה אז למה לך להחליף? השינוי או הטבוב יותר יכול לפעמים לקלקל תהינו מהנעורים תשפר את היחסים תתחשב ברצונות שלה יוסי

נומלה

New member
חושבת אחרת אולי?

במגזר שלכם מתחתנים מוקדם. גיל 20 21 . האם אני טועה? אם זה המצב אז באמת אתה צריך לחשוב על השאלה האם אתה רואה את חייך איתה או לא ואם לא אז להפרד.

ישראל147

New member
ם20עד 25 בערך זה הטווח

למה שאני יפרד אם טוב לי עכשיו? לזה לא מצאתי תשובה.גם לא התחלתי את הקשר הזה במטרה למשו רציני..סתם חברים יוצאים נהנים..ופתאום להפרד זה נשמע דפוק..

למעלה