שאלה חשובה לCOLT!!!

quadracer

New member
שאלה חשובה לCOLT!!!

אני בא מהפורום של מוטו ואני ההיתי בפורום כשאתה ההית שם. עכשיו אני יגיד לך ככה מאז שהלכת הפורום ידרדר מרגע לרגע כל מיני אפסים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם נותנים עצות. האנשים שמתחברים קבוע רבים אחד עם השני בלי הפסקה ולא נותנים תשובות לאלה שסתם באים לשאול שאלות. וכולם בוכים שהפורום לא טוב ולא שווה כלום ואף אחד לא עושה כלום. הבקשה שלי היא כזאת אני לא יודע מה היו החילוקי דעת שלך עם מוטו אבל אני מבקש ממך אולי תנסה לחזור לפורום של מוטו....

אני מסכים עם כל מילה!

גם אני הייתי בפורום של "מוטו" בכינוי DR350XX וגם לפי דעתי אם תשוב אז ייטב לכולנו!

DevilMan

New member
קצת היגיון...

נגיד,אבל רק נגיד שCOLT ירצה\יוכל\וכו' לחזור לפורום הבית שימוש של מוטו,אז עדיין נשארת הבעיה שאין מנהל מסודר,ז"א שכל אחד יכול לבוא ולרשום מה שבא לו ולעוף,וזה בעיה. אני אומר,כל עוד "מוטו" מזלזל בפורום של עצמו,שום דבר לא ירים את הפורום על הרגליים. על זה אומרים "הדג מסריח מהראש"?אני חושב שכן

אתה צודק

אבל עדיין מה זה צריך להפריע לקולט לענות על שאלות בפורום של "מוטו"... שלא תבין לא נכון לי לא מפריע שקולט כאן כי אני עברתי רשמית לפורום של תפוז, אבל מהצצתי במצב הפורום של מוטו יש שם רוכבים שממש צמאים למידע אשר מקבלים תשובות לקויות, ולעיתים אפילו מסוכנות!

quadracer

New member
לא נראה לי שזה צריך להפריע לקולט

לא נראה לי שלחזור לפורום של מוטו צריך להפריע לו להיות בפורום הזה אבל צריך לשמוע מה הוא אומר על הרעיון אם הוא בכלל רוצה

C O L T

New member
../images/Emo45.gif והרי זה ברור!

מדיניות מוטו לגבי הפורום שלהם לא ממש ברורה, מצד אחד - פרסום מאסיבי, מכל הכיוונים, ומצד שני - הזנחה פושעת. מוטו נשגבים מהעם לא שומעים לבקשות ופניות, וחוץ מדיבורים ריקים השיפור לא נראה באופק. אחרי כשנה של פעילות שם המצב היה סביר, לא יותר, ללא הרבה עזרה ממוטו, ונמאס לי, למה אני צריך להלחם בשבילם כאשר הם רק גורפים את הכסף וזורקים על כולנו ז*ן. אני אדם חופשי - לכן עזבתי. לחזור זה לא אפשרות, בינתיים, הייתי עובר שם מדי פעם, אבל כפי שהוסבר כבר בעבר - הכRוב קיבל פניות מהנהלת האתר (כן, יש דבר כזה, אם לא ידעתם) בדרישה להפסיק לגלוש בפורום ההוא. שימו לב, לא להפסיק להגיב, לא להפסיק לפרסם את פולגז (כואב למוטו) , אלא להפסיק לחלוטין לגלוש שם. בסדר, מה אכפת לכרובי, מנהל פורום האופנועים הגדול והמצליח מכולם, לא לגלוש למוטובייק. אבל ל-COLT, שבדיוק נכנס לתפקיד דומה, אכפת, אם מגרשים ככה את כרובי, שהיה ללא ספק בעל השפעה חיובית על הפורום, גם אני לא נכנס. אם לא הייתי עוזב קצת מוקדם יותר, הייתי עוזב בגלל זה. אז כאשר הראש של הדג יסריח קצת פחות, אולי יתחילו אנשים טובים לבקר שם, בינתיים זה מקום מצויין לסחר באופנועים גנובים, לא מקום מפגש לחובבי אופנועים. רוצים פורום איכותי - ברוכים הבאים לתפוז! מי שמפריע לו היחס לשאלות מצחיקות - תשאלו אותי במסרים, אנסה להגיב ברצינות.

DevilMan

New member
רגע!? אתה רוצה להגיד שכRובי

ממש קיבל אי-מייל מהנהלת מוטו
התהפך העולם ולא שמתי לב?חשבתי שאין דבר כזה "הנהלת האתר של מוטו"...

כRובי

New member
קיבל, קיבל.

וזה אפילו התפתח למספר מיילים שעברו הלוך ושוב עד שנמאס לי ופשוט לא הגבתי יותר.

מה זאת אומרת קולט משבט לחשנים???

מה כאילו יש כאן מלחמה סמויה בין הכרובית לבין קולט? משהו יכול להסביר לי מה הולך כאן? מה שרשמתי לזכות קולט הוא כתוצאה מנסיוני האישי איתו... אני חושב שגם כאן אתם נתקלים בצדדיו החיוביים של תשובות איכותיות ומפורטות, נראה שממש חשוב לקולט לעזור לרוכבים שהוא עונה להם על שאלות... אין לי שום אינטרס להלל את קולט סתם... ושלא יתפרש מדברי, חס וחלילה שיש לי דבר מה נגד כרובי! -אל תמחק את ההודעה הזאת- תודה כרובי!!!

יוסי®

New member
הוא התכוון לכך שקולט עושה זאת

על מנת שכרובי יראה מה הוא שווה ויתן לו העלאה במשכורת

C O L T

New member
אז מה?

אסור להחזיק כמה שמות משתמש, ומדי פעם לתת לעצמך כמה מחמאות? אני דווקא נהנה לבקש מעצמי כל פעם לחזור לפורום מוטו. יצרתי גם שם משתמש אחר, BladeRunner, כדי "כאילו" לעשות על זה ביקורת, שלא יחשדו בי. הכל בצחוק כמובן, לא לקחת ברצינות, נראה לכם יש לי שכל למשהו כזה מתוחכם?
וגם
, שלא יתבזבז. אני מבין שהוסיפו אייקון של
, אבל למה לא שרפו את האייקון של
?

חביבוס

New member
אני כבר אימצתי

בשמחה את הבית החדש, אבל נכון שנותנים שם תשובות מסוכנות..... כאן יותר פורום משפחה אבל לאט לאט מבינים מי נגד מי..... התשובות הרבה יותר עניניות ורציניות....

עכשיו פירסמתי הודעה ב"מוטו"

שכל מי שרוצה פורום ברמה שיבוא לכאן... בואו ניראה אם אכן ההנהלה לא פעילה וההודעה תישאר, או שההנהלה פעילה רק לנושאים אשר נוגעים לכיס הפרטי שלה ותימחק את ההודעה... נחכה וניראה...

r929

New member
ואוווווו

שיחקת אותה אחי עורך מוטו צילצל אלי לפני דקה ואמר לי שזהו הם סוגרים

תגיד להם שלא התכוונתי!

שלא יסגרו כל כך מהר, כי מה נעשה בלעדיהם אז??? זה רק מה שחסר לנו! שהם יסגרו! ודרך אגב זה שפירסמתי הודעה שם זה לא כדי שהם יפגעו, אלא רק כדי לעזור לרוכבים שצריכים עזרה ולא מקבלים אותה! הבנת?

למעלה