שאלה חשובה לתפוז!!!!

taltaltal28

New member
שאלה חשובה לתפוז!!!!

א.נ. לאחרונה צצו שאלות וספקולציות רבות שדרוש להבהיר אותם והשאלה היא על פי מה נקבע הנצחון בתחרות ??? לפי הבנת הגולשים הנצחון נקבע על פי ממוצע משוקלל של ציוניי המתחרים ולא על פי רייטינג. בשם הצופיים אשמח אם תבהירו נקודה זו . בתודה טל.

kobijak

New member
טל אל תהיה נאיבי ../images/Emo151.gif

אין תקנון. אין טיפול במתפשטות. אין שום דבר. מה כן. יש קשרים. יש חברים שוטרים. בקיצור אנחנו חוזרים לשיטת הקומבינות. אני אתן לך. אתה תתן לי. תחשוב טל אם היה קטגוריות מסוימות היו מראים אותם מהתחלה. אבל אין. שיוכרז הזוכה אז תקבל את התשובה מה נלקח בניקוד הכללי. ככה אפשר לשחק עם הניקוד. את האמת בשבילי כל הבלוגים הם בידור. אני אוהב את כולם. למרות שניחוש שלי שדנה תקח את המקום הראשון היא בחורה נחמדה מאוד אבל היא לא מצחיקה כמו קרין הצרפתיה שכבר מחוץ לתחרות. אבל אני שוב אומר באמת מגיע למלך הסטלנים מקום ראשון מקום שני יאקי לגעת ברגע מקום שלישי לשידורי הכדורגל בשבת(יש הרבה אנשים שאין להם אפשרות לראות) אבל זאת דעתי לשמחתם הרבה של מי שלא הזכרתי. תודה קובי כבר לא עבד

יום חמישי נדע ת'אמת ונסיק מסקנות,

לגבי התחרות ולגבי הזוכים בתחרות!!! כרגע הכל המשך כרגיל, עד שלא רואים את הדברים על השולחן אי אפשר לדבר. בנתיים הכל בגדר ניחושים, יום חמישי נדע את הכל ונסיק מסקנות. ואז נדע את האמת וכל האמת . בהצלחה לכוולם

taltaltal28

New member
להזכירכם תפוז !!!

לכל מבצע או תחרות חובה לפרסם את תקנון המבצע ולתת לו פירסום פומבי לכל דורש. למען הסר ספק בקשר להגינות בחירת הזוכה בתחרות זו ולמניעת תלונות בעתיד אנא פרסמו את תקנון התחרות ואת הפרמטרים לבחירת מנצח. בתודה טל.

taltaltal28

New member
התקנון שפורסם הינו חלקי ואינו ממצה

אין בתקנון את חישוב היחס שבין הרייטינג לבין הציון שניתן עלידי הגולשים באופן שניתן להסיק ממנו את הציון הסופי. אבקש מיכם בשם הגולשים להבהיר את הנקודה הזו שנותרה פתוחה והבהרתה תמנע תלונות ובעיות בעתיד ולמען קיום תחרות נקייה והוגנת . בתודה טל.

anyone0

New member
לפי מה נקבע הרייטניג בתחרות להוואי?

שאלה: בתקנון רשום שהרייטניג נקבע לפי מספר הצופים כפול זמן הצפייה שלהם, אם אפשר לענות , מישהוא שמשדר 10 שעות זה מוסיף לרייטניג או מוריד?

הנה תשובה עדכנית לגבי שאלתך

אהלן אחי אז ככה זה הולך לפי זמן השידור של אותו בן אדם מספר הגולשים והניקוד.והכי חשוב זה כמה זמן אתה משדר ביום, וכמות האנשים שנכנסים אלייך ומדרגים אותך, כרגע אין מה לעשות אלה לחכות ליום חמישי שבא יהיה ניתן להסיק מסקנות עדכניות, ולדעת בדיוק מה קרה למה ואיך . בהצלחה לכולם... ממני Mלך הבלוגים

למעלה