שאלה חשובה למתופפים

שאלה חשובה למתופפים

איך אתם מסתדרים עם מערכת תופים?... אלה שגרים בבתי קרקע, אין להם בעיה לתקוע את המערכת במרתף ולדפוק כל היום. אבל אלה שלא, איך אתם מסתדרים עם זה?.... אני יודע שצריך להתאמן שעות וזה מתסכל שיש לך שכנים מכל הכיוונים וכל השכונה צריכה לשמוע מה אתה עושה על המערכת שלך... אז בבקשה תעזרו לי עם זה, אני ממש מחפש פתרון בנושא... תודה

Mother Man

New member
מה לעשות זה החרא בלהיות מתופף

אני גר בבניין של 4 קומות ככה התופים אמנם בממד אבל בינינו זה לא הכי עוזר יש לי שכנים מלמטה שמתלוננים שכל הרהיטים שלהם זזים. מלמעלה אחת קיבלה התקף לב מהתופים או משו כזה אני הולך לקראתם והכל מנגן בשעות שמותר וממש קצת יאללה שילכו להזדין אם אתה מנגן בשעות שמותר תגיד להם שילכו למצוץ... ובקשר לזה שהם שומעים אותך מתופף אם אתה עושה פשלות...חחחח אתה צריך יותר בטחון עצמי : ) בהצלחה מן

danezeq

Member
כדאי לעשות מו"מ ולהגיע להסדר ../images/Emo13.gif

עם השכנים, להסכים על שעות שהרעש הכי פחות מפריע להם אגב גם אני גר בבית של 4 קומות

kyle

New member
תתחשבו קצת בשכנים...

אני גר בבניין 7 קומות, עם אחד שמתופף בקומה ה-5, ושומעים אותו בכל השכונה! (לא שאני מתנגד, הוא דווקא טוב...
)

danezeq

Member
שמתם לב שזאת פעם ראשונה

ש"נפגע תיפוף" נכנס לפורום מתופפים? טוב - הוא לא כ"כ נפגע
אבל זה יהיה נחמד לקרוא לכל "נפגעי התיפוף" או "נפגעי הבום בום בום" בלשונם -לפורום ולהסביר להם את הסם הזה אם השכנה של טל
הייתה מחוברת לאינטרנט היא הייתה מציפה לנו את הפורום

TalKz

New member
סטייל הודעות של הנהלת הפורום

"תפסיק עם הבום בום הזה"
פורום חדש הוקם למען נפגעי תופים אנא עזרו להם בכל מה שאפשר והביאו את תמיכתכם

TalKz

New member
אצלי כל יום יש משטרה בבית

כבר חצי שנה, כל הדיירים שונאים אותי כולל וועד הבית שהיום בא אלי.. הוא היחיד שאהב אותי :) אבל לא עוד! שים זין על השכנים, הם לא יכולים לעשות כלום תנסה להגיע לפשרה הוגנת. לא הולך? תעשה מה שבא לך

TimBuck2

New member
אני לא גרה בבניין

ויש לי גם את הבעיה הזו כי המרתף שלנו הוא לא בדיוק מרתף. הוא רק נמוך יותר. אם אני מתופפת (יש לי לבנתיים רק תוף טמטם, אבל הוא די רועש) אז כל הבית שומע. חוץ מזה, הבתים בשכונה שלנו הם אחד בתחת של השני.... אשכרא- אם מישהו מדליק אור אצל השכנים באמצע הלילה זה מאיר לי את כל החדר (בעעעה!)... אז אם אני מתופפת לפחות 2 שכנים שומעים בבהירות. אבל למזלי אנחנו שכונה סולידית, וכל עוד נביא להם משלוחי מנות בפורים וקצת חמאה מתי שצריך, הם יהיו מרוצים... (אוי... קריאה שניה של ההודעה מוודאת שזו אחת ההודעות הפחות ברורות שכתבתי? לתקן? לאא...)

Zero Tolerance

New member
אהמ...תאטום תחדר..

תשקיע כסף בלאטום תחדר...אין לי מושג כמה זה אמור לעלות... אבל בטוח תצטרך להשקיע הרבה, אין מה לעשות זה הפיתרון היחידי... אני מכיר אחד שגם הזכיר איזה מקלט בשכונה העביר את התופים שלו לשם והוא משלם משהו כמו 150 שקל לחודש והמקלט רק שלו, זה טוב גם אם יש לך להקה... בוודאי שהוא גם סידר ביטוח לתופים...לא חסר זונות גנבים במדינה המזדיינת הזאת.. או שפשוט תיפגש עם השכנים שם לך ותקבע על שעות שמוסכמות על כולם... וככה לא יהיה להם מה להגיד...תוכל לנגן בשעות האלו.. אבל לא אכפת לך להשקיע כסף אז תלך על ההצעה הראשונה שלי תאטום תחדר..

danezeq

Member
"המדינה המזדיינת הזאת"? ../images/Emo12.gif

ככה? תדע לך שגם בעולם לא חסרים גנבים, ולא רק זה, הפשע בארץ נמוך מהפשע בשאר העולם המערבי בכל בעולם יש פשע

TalKz

New member
דניאל הזה הורגת אותי!

דניאל יא ימני גאה! :) כמו שצריך המצילות ינצחו! על התזמרת

HelloweeN

New member
לא הייתי סומך על זה...

ישראל מקום ראשון או שני בעולם באלימות בבתי ספר.. ויש עוד כמה תארים "מכובדים" לישראל ש"קצת" מבדילים אותה משאר העולם המערבי. זה לא קשור בכלל לימני או שמאלני.

danezeq

Member
אלימות בבית ספר? ומה עם שאר הפשעים?

הרבה ישראלים יודעים לחפש רק את הרע שבמדינה שלהם -זה מדהים בשאר התחומים הפשע בארץ הוא נמוך למשל דוד שלי בארה"ב מספר שאם אתה מגיע לערים גדולות במכונית ונכנסת לאיזור "לא נחמד" לא משנה לילה או יום- הלך עליך, לא תצא משם בגרמניה וארה"ב יש כל יום מרדפים בכבישים - בארץ היה רק 1 לאיזה 5 דקות אני מדבר עם ידיד (יהודי) מארה"ב והוא פשוט היה המום שסיפרתי לו שאפשר לצאת מהבית ולהסתובב בחוץ אחרי 23:00 - הוא שאל "מה, ולא שדדו אותכם"? עזוב, יש אנשים שנהנים לרדת על המדינה שלהם - שילכו מפה

למעלה