שאלה חשובה למכון שחר

balcony

New member
שאלה חשובה למכון שחר

אני נמצאת כעת לפני שירותי הצבאי, וכיוון שיש לי זמן רב עד לגיוס, החלטתי לעשות פסיכומטרי מועד דצמבר2001. אני נמצאת בהתלבטות איומה- איזה קורס לקחת??? ההצעות מרובות: החל מיואל דבע היקר והמומלץ מאוד, וכלה בכם. אשמח לשמוע את המלצותיכם על קורס מכון שחר. מדוע כדאי לבחור בכם ולא בקורס אחר? תודה Balcony

psymaster

New member
אוקיי -למשימה!

קודם כל שלום לך. תראי, אני לא איש יחסי ציבור ולכן לא תשמעי(תקראי) ממני תיאורים מרהיבים ועוצרי נשימה על הקורס שלנו - לשם כך אני באמת ממליץ לך לפנות לטלפון : 80-10-80-1800 שם תקבלי מידע זה ממיטב המומחים. אבל בכל זאת - בכנות קשה לבחור קורס פסיכומטרי בזמנים אלו כמו שציינת בעצמך , תמיד יהיו חילוקי דעות בקרב הנרשמים לגבי זהות המכון הטוב ביותר (וכמובן שיש שיקולים נוספים ע"ע תקציב) אך מנסיוני(גם כמדריך) במכון שחר (והוא לא קצר) אנו מכינים כל תלמיד בצורה מלאה למבחן וזאת ע"י ספרים מלאי תרגול והסברים, חוברות עבודה ומבחנים וכמובן מדריכים ברמות הגבוהות ביותר! ניתן תמיד להתווכח באיזה מכון מלמדים טוב יותר אנלוגיות ובאיזה אחוזים, אך מכון שחר הוא באמת אחד מהמובילים בתחום גם עקב קצב עדכון גבוה של הנושאים בבחינה בנוסף לכל מה שפירטתי מקודם. שוב אינני נמצא כאן בכדי לשווק קורסים ולשכנע תלמידים להצטרף (וכמו ששמת לב השתדלתי לא להכפיש מכונים אחרים) אך באמת כדאי לך לפנות לטלפון שלמעלה ושם תקבלי את כל התשובות. בהצלחה בבחירה ובמבחן.

anonymous32

New member
מצחיק!

אל תשכח שבמספר הטלפון שקיבלת יחכו לך "מיטב המומחים" של מכון שחר.

balcony

New member
מיטב מומחי השיווק... ../images/Emo6.gif

בכל מקרה, תודה רבה על המידע. אכן אשתמש במספר הטלפון שנתת לי

למעלה