שאלה חשובה למי שיש Dell 610

wakshlak

New member
שאלה חשובה למי שיש Dell 610

למי שיש דל 610, יש לי שאלה חשובה מאד. אם אני מקפל את המסך (אך לא סוגר אותו), הוא נכנס למצב של סטנד-בי. הבעייה היא שאני לא יודע איך לצאת מזה. ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי ושאלתי אנשים, ואף אחד לא מוצא איך אני עושה את זה (גם לא כתוב בחוברת הפעלה). יש למישהו פתרון? זה לא עובד עם כפתור fn+1 שכתוב עליו על ה - 1, סטנד ביי וזה גם לא ללחוץ שנייה או שתיים על הכפתור הדלקה/כיבוי (זה פשוט מכבה לגמרי את המחשב). למישהו יש פתרון?

senseBOP

New member
לחיצה על רווח, או כפתור ההפעלה...

אמורים להוציא אותך ממצב ההמתנה. כהערת ביניים, לווינדוס XP יש פעיות עם מצב ההמתנה, גם במחשבים נייחים, והוא לא תמיד מצליח לצאת מהם כשצריך. אני ממליץ לך להיכנס להגדרות ה"כוח" (Power Settings) דרך לוח הבקרה, ולשנות שם את הפעולה שהנייד עושה עאשר המסך נסגר. תגדיר אותו רק לכבות את המסך, ולא לעבור למצב המתנה.

idogreen

New member
אין אופציה כזו- כיבוי מסך

רשום שם בפירוט : when i close the lid of my portable computer: do nothing standby hibernate לכן מה שאתה אומר לא ייתכן.

senseBOP

New member
תבחר ב-Do Nothing, ואז תגדיר את...

שומר המסך ל-Blank אחרי 10 דקות. כך יהיה לך מצב הכי חסכוני גם לא סגרת את המסך.

wakshlak

New member
הבעייה היא שאני לא יכול לצאת מזה

ההגדרה אצלי היא אכן do nothing וזה באמת בסטד-ביי, אבל אני לא מצליח לצאת מאותו סטד-ביי. כל מה שאני לוחץ עליו, לא מחזיר את המסך (המחשב בהחלט דולק, רק המסך כבוי בסטד-בי). איך יוצא מהמצב הזה?

senseBOP

New member
אתה לא יכול להיות ב-Stand By אם אתה

הגדרת לו להיות ב-Do Nothing. יכול להיות שהגדרת את שומר המסך לבקש סיסמא, או שאמרת לו לחזור לחלון ה-Welcome במקום לשולחן העבודה.

senseBOP

New member
מה לא הבנת?

או שאתה הגדרת את הנייד להיות במצב Stand By כשאתה סוגר את המכסה, או שהגדרת את הנייד להיות במצב Do Nothing. אתה לא יכול להגדיר את הנייד למצב Do Nothing והנייד עדיין ייכנס למצב Stand By. יכול להיות ששיחקת עם הגדרות שומר המסך, ואמרת לו לחזור לחלון הכניסה (זה עם השמות של כל המשתמשים, והתמונות שלהם) בכל פעם שהוא יוצא משומר המסך.

wakshlak

New member
המצב אצלי הוא..

אני מתרגם את המונחים לעברית: 1. אם אני בטאב "מתקדם" ב power, בחלק של הכפתורי כח: א. בשאלה מה לעשות כשאני סוגר את המכסה - ההגדרה אצלי היא: אל תעשה דבר - כי זאת האופציה היחידה שיש לי. בכל זאת כשאני סוגר את המסך, המחשב עדיין דלוק, המסך מכובה, אבל אני לא יכול לצאת מהמצב הזה. מה לעשות? ב. מה לעשות כלוחצים על כיבוי: shut down - יש לי כמה אופציות אבל זה לא רלוונטי. 2. לא הבנתי גם את הרלוונטיות לשומר מסך. הוא נכנס לי למצב הזה, גם אם יש לי שומר מסך של Blank וגם אם יש לי שומר מסך של ציור של ווינדוס. איך אני יכול להגיד לו (או לבטל) את זה שיחזור לחלון כניסה? (לפי דעתי זה לא עושה זה). 3. והשאלה הנוספת, נניח והייתי מגדיר את זה כסטנד-ביי (אני לא, כי זה על אל תעשה דבר) - איך אני יוצא מזה? תודה רבה מראש

גוטנברג

New member
תשובה

הפתרון הוא דווקא מצד דל. למעשה, זה תכונה של המחשב ולא של הווינדוס, עליך להתקין את הכרטיס מסך המקורי של המחשב (דיסק שקיבלת בעת רכישת המחשב) ולאחר הגדרות הכרטיס מסך תוכל לשנות את ההגדרות. אם אין לך את הדיסק המקורי, יש באפשרותך להוריד מאתר דל.

למעלה