שאלה חשובה למד"ר

Shpak21

New member
ספיידר תקשיב

"משפטית ועם הליך משפטי פשוט אפשר להתיר אותו" תגיד לי נראה לך שזה משפט על רצח? משפטית? תפסיק לדבר שטויות... משפטית הטכני קשר אותך... אבל עזוב ואתה גם לא תשכור עו"ד בשביל כזה דבר... ואם לא תרצה אף אחד לא ישאיר אותך בכח ר', זה לא כזה קשה לצאת... אני נמצא באחת המיחידות הטובות אם לא היחידה הכי טובה בח"א ואם אני אשאר קבע הר' לא יתבטל ואני אקבל גמול 8 שאתה לא יודע מה זה וכשתיהיה מספיק מבוגר נסביר לך...

spider001

New member
מצידי תקבל גמול 1000 מעניין לי אתה

אתה יודע מה ותיהיה נגד בהצלחה אח"כ באזרחות. ולהיות עבריין מקלדת גם אני יכול אז שמור על הפה שלך ובוא נראה אותך מתנשא פנים מול פנים. מעניין איזה יחידה אתה מחשיב כ"הכי טובה" בחה"א...אה?

Shpak21

New member
ספיידר חפרת

את חי בסרט, ואתה יודע מה? אתה תיהיה כלום בצבא, תיהיה סתם חתיכת מוסכניק... ופיקצ'ו יהיה העד שלי שאני בטוח שיש לי נתונים הרבה יותר גבוהים משלך, ויש מצבים בחיים שעדיף להיות נגד מאשר קצין אין לך מושג מה זה קצונה בכלל... למדת איך קוראים לדרגות ולסדר שלהם ואתה חושב שאתה יודע הכל... מה עדיף להיות נגד רמה א+ או קצין ברמה ג' ?

spider001

New member
תיהיה נגד א+ בדימונה נ"מ תקבל

7000 נקי בתור סמ"ר תהנה... אגב, תיארתי לעצמי שאתה אפס, להזדהות אתה מפחד, שוב-עבריין מקלדת כל אפס יכול להיות.

spider001

New member
ולא שמתי לב...

אתה חתיכת צעיר מת לך תילמד על צה"ל דבר איתי....יש פה פעור שתפס תחת. ולגבי קצונה קודם תגיע למצב שאתה בצבא מספיק בשביל לצאת לקצונה בכלל . אה ונתונים אישיים....אני בספק שאפס כמוך קיבל קב"א 56 , אם לא תמשיך לחיות בסרט שלך. חרטטן מקצועי אתה אה?

Pikachuu

New member
ספיידר..

קודם כל תרגע. עכשיו תחשוב על זה , קצונה זה סך הכל תפקיד לנהל צוות , אל תחשוב שנגד זה כזה גרוע. והתפקיד שהוא מבצע הוא באמת אחד הטובים בצבא . בואו לא נתווכח ביננו , האוייב האמיתי פה הוא הצבא , אז די להתווכח.

spider001

New member
אני רגוע מאוד, יש פה איזה עבריין

מקדלת שתפס תחת בפורום , לא מקובל בכלל. ולנושא- נגד בקבע? אם אתה מפחד לצאת בחוץ ולקבל תנאים טובים יותר (בודאות) תישאר בקבע, לרוב התנאים בחוץ טובים יותר לנגדים. (גם לקצינים בעלי תואר 1 אגב).

Pikachuu

New member
לרוב... אבל לא תמיד..

אני אישית אם אני נשאר בתפקיד הנוכחי , אני חושב שאני מעוניין להישאר קבע שנה שנתיים להרוויח את הכסף.. , אולי ליצור קשר עם התעשיה.. כמובן שאם יציעו לי לקראת סוף השירות לעבוד במקום כלשהו עם התנאים הנכונים אני לא אחשוב פעמיים... ותאמין לי שכרגע קצונה זה לרוב כאב ראש גדול.(למרות שכמובן יכול להיות שבעוד כמה חודשים כשיציעו לי לצאת אני אחליט ללכת על זה..) לך תדע... הדרך היא פשוט לזרום עם מה שבא.. אתה יודע , לא כל הנגדים קורעים את התחת..

Shpak21

New member
פשש ספיידר למדתה כמה מילים

על צבא וזהו? תבין אין לך עדיין פז"מ יא אפס... אתה עוד בכלל לא מחוייל .... איך אתה יכול לקרא למשהו צעיר כשאתה בעצמיך צעיר... ואתה יודע מה... 56 אולי אין לי אבל 54 זה גם מספיק (אני בספק אם משהו כמוך מקבל בכלל מעל 48)... וכשהגדולים מדברים ספיידר עדיף תשתוק.. אם היה לך טיפה ידע על הצבא היית יודע שגם דפ"ר קובע קצונה ויש גם מקדם קצונה... אבל עזוב כשתתגייס דבר איתי עבריין לגו... ואני מספיק בשביל לצאת לקצונה... ולא רק מספיק אלא גם עד שתתגייס יא פעור מת.. אני גם יהיה המפקד שלך...

spider001

New member
שמור על הפה שלך.

ומה יש לך להגיד מול שנה וחצי פז"מ אה? אחד כמוך צריך לתפוס ברחוב ולגרום לו ללמוד להצטער על הדיבור המלוכלך שלו. חבל שפעם היחידה שאתה יוצא בחוץ זה לזרוק את הפח. עכשיו לך חפש חיים, ואם תרצה לפנות אליי שוב אז תשלח את הפרטים שלך בפרטי ואני אצור קשר איתך באופן אישי ולא על גבי הפורום.

למעלה