שאלה חשובה לליאון

yaya18

New member
שאלה חשובה לליאון

היי ליאון! זאת יעל אחות של רפיק, רק רציתי לשאול אותך אם אתה כועס עלי שביקשתי שרישיקה תשאל אותך על כל הקטע עם רביד? פשוט הכל היה כמו מין שמועה כזאת ואני היחידה שיכולתי לדעת אם זה אמיתי או סתם זיוני שכל.. בקיצור לא התכוונתי להכנס לפרטיות, פשוט מאז אני נבוכה כל פעם כשאני רואה אותך..כאילו לא אהבת את כל הסיפור.. אז שוב סליחה! תודה בכל מקרה על התשובה, זה סיפק אותי! יש תקווה!..(סתם אני צוחקת). :) נתראה.. יעל

yaya18

New member
היי מותק!

היי.. בטח שאני זוכרת אותך!! וכן בטח שאני באה..! מתי זה בכלל?

אנהלה

New member
אחות של רפיק שהתארחה בתוכנית בעונה שעברה? אם כן את ממש ממש מקסימה!

yaya18

New member
טעות באחות

לא לא.. אני אמסור לה והיא תשמח לשמוע אבל אני האחות השנייה..:) היא בת 31 אני לא חושבת שהיא בקטע של פורומים.. סליחה ותודה!

get well

New member
את בת 18??

כי אני הייתי באחת התוכניות והיתה שם אחת שאמרה שהיא אחות של רפיק אבל היא נראתה יותר קטנה זאת את????

yaya18

New member
זאת אני

כפי שראית בטח הגובה אצלינו במשפחה לא שיא.. כן כן אני בת 18.. אולי לא נראית אבל כן.:)

אנהלה

New member
גם רפיק, גם אחותך הגדולה (תזכירי את שמה) וגם את נשמעת ממש אחלה! כולכם כאלה... אבל יש לי שתי שאלות שאת לא חייבת לענות עליהם: 1. איך נהייתם כל כך רוחניים, כל משפחת קמחי כזאת? 2. למה רפיק ונדמה לי שגם אחותך הגדולה שינו את השמות? בכל אופן הדרך הזאת שהם בחרו לחיות בה נראת מדהימה, הם אנשים נינוחים, נחמדים, רגועים, חכמים ולכולם יש מה ללמוד מהם!!!

yaya18

New member
תשובות לשאלותייך

קודם כל תודה רבה.. טו אז ככה: הם נהיו ככה כי רפיק נסע להודו..ואז שיכנע את קטי(ככה קוראים לה..והיא לא שינתה או משהו כזה) לבוא, היא הסכימה למרות שבהתחלה היא הייתה נורא צפונית ולא כזאת, בקיצור עכשיו הם ככה אבל אני ואח שלי השני (בן 19 וחצי) לא כאלה בכלל.. אנחנו מבינים ומקבלים אבל לא כל כך מתחברים לזה.אולי כי אנחנו עוד צעירים,ולא כל כך בקטע. לשאלתך השנייה: הם היו בדבר שנקרא אשרם שם מקבלים שמות כשנכנסים או כשמצטרפים, אפשר להשתמש בשמות ואפשר לא, רפיק ורישיקה וגם בן זוגה של אחותי (אוג'ס) בחרו להשתמש בהם.:) אז אני מקווה שעניתי לך על הכל! ושוב תודה!

אנהלה

New member
נשמע נחמד... אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני לא הייתי מתרגלת במיוחד לא לסדנאות השתיקה... ../images/Emo8.gif

shambi

New member
ליעל היקרה:

עלה לי רעיון
לך, בניגוד לנו [או לפחות לרובנו], יש את הטלפון של ליאון. אז למה לא להשתמש בו
יותר מהיר ויותר פרטי או לפחות להתחלק בו..

yaya18

New member
לא נראה לי!

רעיון גרוע מאוד.. למה אתה חושב שאני אתן לך אותו..? מסכן! שכולם יציקו לו?

shambi

New member
הלו...... הגזמה!

דבר ראשון אני בת דבר שני - לא בקשתי טלפון של אף אחד... זה היה בצחוק...

yaya18

New member
...

טוב סליחה לא התכוונתי להתנפל פשוט אני לא רוצה בעיות עם אף אחד..:)

gabriela r

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo168.gif

את גם הולכת לתוכנית של הזוגות?

למעלה