שאלה חשובה לכולם!!!!!!!!

שאלה חשובה לכולם!!!!!!!!

בעקבות הודעת של מיכלי, האחת והיחידה, שמעולם לא היתה בהופעה או הצגה, אנא ענו על כמה שאלות: א.כמה הצגות או מופעי בידור ומוזיקה חילוניים ראיתם? ב. אם לא ראיתם האם הסיבה היא כספית? ג. ישנה אפשרות לארגן כרטיסים להצגות במחיר של 30 ש"ח. האם אתם מעוניינים? אני יודע שאני נודניק גדול בעינייני הצגות אבל אני פשוט מאמין שאין אדם יכול לקרוא לעצמו בן תרבות אם לא צפה בכמה הצגות טובות בחייו. יש משהו מיוחד באוירה הקסומה של תאטרון(כאשר הוא מוצלח) שכדאי לכל אחד להתנסות בה. שלכם הנודניק (שגם משחק בתאטרון חובבים )

שחף -בת

New member
בני,בני

היה פעם שרשור של אדם222 שדיבר על החוויה החזקה ביותר מהעולם החילוני אז לא כתבתי בזמנו אבל זאת בהחלט הייתה ההופעת רוק הראשונה שלי והיא הייתה מהממת. כן,הייתי בהרבה-אי אפשר לספור בדיוק (אבל זאת גם לא חכמה כי גדלתי בבית כזה... תרבותי,משו) וכמה שיותר-יותר טוב!!

ברוריה2

New member
הייתי בכמה אבל

כל הכרטיסים בהלל זה לת"א. אם יהיה גם בירושלים נשמח מאד מאד מאד.

טוב

New member
סחתיין על הסקר

טוב, אני חושבת שאצל הציבור הדתי לאומי דווקא יש הרבה יותר מודעות לנושא, ככה שאני הייתי בחיים בהרבה הצגות, קונצרטים, ומופעים שונים. האמת היא ששנה שעברה אפילו נהנתי מהצגה אמיתית בברודווי, מרחק נגיעה מדייויד הסלהוף ששיחק תפקיד כפול (ונהדר) של ג´ייקל והייד. ואם כבר מדברים על זה אז עד לפני שנה גם אני הייתי חברה בתאטרון חובבים.

הזוית שלי

א. 2 הצגות וחצי. ב. גם ג. בטח לדעתי זה לא מספיק, אני מתכוין שיש הצגות שכל מה שיש בהן זה קצת כיף, ואז, כיף זה בסדר, אבל מכיון שאנחנו (אני) אנשים עסוקים מאוד, הרי שתמיד יש משהוא חשוב יותר. מאידך, יש הצגות שיש להן "אמירה", יש הצגות שכדי להנות בהן צרך גם להבין את "השפה", הסמלים, הרמזים ועוד, לדעתי חשוב ללכת להצגות אלו, אבל צריך מדריך, מישהו שאפשר לדבר איתו אחרי ההצגה וש"מבין" בזה. >אתאיסט יודע שהוא מקולקל לגמרי, ולא יכול סתם ליהנות ממשהו בלי להעמיס עליו משמעויות<

היי, פתחו בגללי הודעה!../images/Emo9.gif

א. אפס, כמו שאמרתי. ב. הסיבה היא ממש לא כספית. יש מס´ תירוצים לעניין : "זה לא צנוע" , "בזבוז זמן" , "מי הולך להצגות בכלל? יאפים יפי נפש", "מה את, משועממת?. ג. בכייף!!!!!!!!!!!!!!!!!
מיכלי

למעלה