שאלה חשובה לכולכם

amite11

New member
שאלה חשובה לכולכם

שלום לכל אוהבי ג'אג המושבעים אני מעריץ מושבע של הסדרה מאז הפרק הראשון. אני רוצה לדעת אם מישהו מכם יודע אולי באיזה עונה אנחנו עכשיו? 5-6 ? אני כרגע נכנסתי לאתר הפורמלי של ג'אג והבנתי שיש כבר עונה 9.. והסדרה ממשיכה לרוץ. זה כ"כ שמח אותי. מישהו מכם יודע אם אחרי שתסתיים עונה זו ימשיכו לשדר את המשך העונות??? ושאלה אחרונה, מק בסוף באמת מתחתנת עם ברמבי ?! אשמח לקבל תשובות לכל השאלות נ.ב. פרק חביב היום עם מייקי, רק הסגן התובע היה ממש מעצבן...

harmless

New member
אוקיי תשובות

אנחנו כרגע לקראת סוף עונה שישית. העונה השביעית משודרת כרגע בסטאר וורלד לא ידוע אם הם ימשיכו לשדר את שאר העונות ולא!!!!!! מי תתחתן איתו בכלל?!?!?!?!

וול אני לא יודע לגבי מק וברמבי

כי אני עוקב רק ע"פ ערוץ 3, אבל מה שכן, אם היא כן תתחתן זה יהיה חבל. היא תהיה אלמנה. נוויל גודמשהו נפטר, השחקן של ברמבי...

טלמ

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif תשובות

לצערי (ולא משנה למה) מיק ומק לא ינשאו והסיבה העיקרית של דבר זה הייתה ההתדרדרות בסמים של השחקן של ברמבי שמת ממנת יתר חודשיים לאחר פיטוריו מהסדרה "יהי זכרו ברוך"

Nushi G

New member
שוב אתה!!!!! כבר אמרו לך פה שלא

כדאי לך להשמיע בקול רם את הדעה של לגבי באגמי לא???? הארם ומאק לנצח!!!!!!

harmless

New member
לצערך???????? שהם לא התחתנו

לא אמרנו שדיבורים כאלה לא מקובלים פה? יש לך מזל שגל לא בסביבה!

תרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה ממש ממש ממש ממש לא הוגן
למה
אני מאוד כועס

תרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה ממש ממש ממש ממש לא הוגן
למה
אני מאוד כועס

harmless

New member
זה לא אשמתי שהוא חושב שכולם נגדו

הוא לא אמר שום דבר שיביא לתגובת נגד ממני בכל מקרה

סוזי עשית ממני ילד מפגר ../images/Emo4.gif

למה אתם חושבים שנאי חושב שכולם נגדי
אם כך ידידיי יש טעות בידיכם...

harmless

New member
אל תגיד לי שלא ידעת את זה

כולם יודעים את זה גם בלי לקרוא ספויילרים! זה הרי ברור שזה לא היה קורה. זה היה ברור מההתחלה שהם לא נועדו להיות ביחד. זה ממש לא היה הפתעה. ואני ידעתי את זה בלי לקרוא ספוילרים. בכל אופן אם הרסתי לך אני מתנצלת! אבל תתנחם בעובדה שאתה לא יודע למה הם לא התחתנו...

כי הוא מת../images/Emo35.gif

אל תחשבו אפילו לענות על זה... הנחתי שהם לא יתחתנו, ואולי כן, ואז יפרדו? לא יודע... חיים באי - ודאות יכולים להיותד בר טוב לפעמים.... בכל מקרה, פעם הבאה, נא להזהר.

harmless

New member
והסיבה שהם לא התחתנו

לא הייתה קשורה בכלל לזה שהוא לקח סמים!!! הם לא התחתנו כי הם לא היו אמורים להתחתן!!!! זה היה כל הקטע! היא לא אהבה אותו מספיק בשביל להתחתן איתו. וזה לא רעיון חכם מבחינת הסידרה שמבוססת על המתח המיני שבין הדמויות הראשיות שאחת או שתי הדמויות יהיו נשואות!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקודם כל...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ברוך הבא. אני מקווה שנראה אותך פה הרבה.
שנית, בבקשה בבקשה בבקשה מכל החדשים... תשרשרו! ותקראו את חוקי הפורום (וגם שאלות ותשובות נפוצות לא יזיק) המנהל שלנו לא כאן כרגע ואנחנו סובלים ממחלת שרשורים קשה.. בבקשה להקפיד...
שלישית ודי חשוב... אולי אתה תוכל להסביר לי מה זה זמן זולו לעזאזל?

טלמ

New member
תגובה על הדברים שנכתבו

כל אחד ודיעותיו וזה לא נכון לפסול אותי בגלל דיעותי

למעלה