שאלה חשובה לי

• פותח הנושא mi16
  • פורסם בתאריך

mi16

New member
שאלה חשובה לי

איך אפשר לסנכרן את לוח השנה העיברי עם היומן של הפאלם?? לא אחת קרה שקבעתי תאריך לפגישה ורק לאחר מכן הסתבר שזה בעצם יום כיפור או ראש השנה. תודה מראש חיים.

תשתמש בלוח (העברית של כלנית) ../images/Emo66.gif

כנס ל-Luach, יש שם אופציה בשם ה"Luach Integration" סמן אותה והתאריכים (חגים ואירועים שהגדרת) יופיעו אוטומטית ביומן

eligrt

New member
צודק אבל .... ../images/Emo22.gif

שתי הערות: אחת: Luach Integration גורם לכך שאם תשתמש ביומן של הפאלם ותבחר על GO (לדוגמה) יפתח לך התאריכון החודשי העברי (עם החגים המועדים וכו) - ככה סתם הם לא יופיעו... שנית: אם אתה רוצה שממש ביומן תהא לך הער לחגים תצטרך ללחוץ על Events ושם להגדיר מאיזה תאריך עד איזה תאריך אתה מעוניין להוסיף/למחוק חגים,ימים (אתה יודע... כג באלול, כד באלול.... וכו) ראשי חודש וארועים פרטיים מה שחסר לי זה שהחגים והמועדים מופיעים רק כאיזה ארוע נטול שעה וכך הם מוצגים רק בראש העמוד של אותו יום או לחילופין כנקודה בתצוגה השבועית, ולא כמו בלוח השנה שתלוי אצלי במטבח - עם ריבועים אפורים בחגים ....

eff7

New member
זה אמנם דורש קצת עבודה,

אבל אני משתמש ב - DatePlan המעולה שמחליף את התצוגה החודשית העלובה של היומן בתצוגה הרבה יותר משוכללת שבה אפשר לצבוע ולסמן כל יום בלוח - חבל שאי אפשר להוסיף עוד סמלים אבל גם ככה מסתדרים אז פעם בשנה עוברים על החגים וצובעים את הימים ואתה מסודר

eligrt

New member
אני משתמש במשהו אחר שלדעתי... ../images/Emo22.gif

אין היום אף תוכנה לפאלם ש"משפצת" ו"משפצרת" את היומן יותר ממנה DATEBK4 אין, פשוט אין תוכנה יותר טובה ממנה, מליון ואחת האופציות שלה מאפשרות לך לי ולה - בקיצור לכל אחד להתאים את היומן בדיוק לצרכים שלו, אם אתה סטודנט אתה יכול לעשות מערכת שעות שלך, של חברה שלך, של גיסתך, ולקבוע פרופילים שונים בהם תוכל לראות רק אחד או כמה מהתפריטים וכו, אתה יכול להוסיף אייקונים רבים, לראות תצוגה שבועית ובה לראות את כל היום (מבלי צורך לגלול ) ועוד ועוד ועוד.... ממליץ בחום

eligrt

New member
כמו שאמרתי... ../images/Emo22.gif

אפשר, גם אפשר ליצור מעין פגישות ללא שעה (כלליות כאלה...) בעזרת ה Luach אמנם זה לא הדבר האולטמטיבי (כמו שאמרתי הלווואי ואפשר היה לצבוע בתצוגה השבועית את היום באפור - חגים ...) אבל זה בסדר

yoavs

New member
אפשר גם אחרת ../images/Emo28.gif

אם אתה עובד עם ה- outlook אז יש לך אפשרות להוסיף חגים ליומן ב- outlook ע"י Tools\Options\Calander\Add Holidays ולבחור: Israel ו- Jewish Religious Holidays לאחר שהוספת את החגים ליומן ב- outlook תסנכרן והם יעברו לפאלם.

jack daniels

New member
i did it

and i want to remove all holidys. How can i do it? (i didn´t find a way to remove holidays from Outlook)

yoavs

New member
You can do it

"Use the outlook FIND option and serch words like "holiday and then select& delete them

כנס לאאוטלוק + יומן, בצע חיפוש עם

המילה חגים, סמן את כל החגים העבריים שיופיעו במסך תוצאות החיפוש ומחק. זהו, כל החגים העבריים שנוספו לאאוטלוק יעלמו. בצע סינכרון ובזאת נפטרת מהחגים העבריים לחלוטין. ביצעתי זאת היום ללא שום בעייה.

ogutentag

New member
בנוסף אפשר לעשות כמוני

אני משתמש כבר יותר משנה ב DATEBOOK4 ואני מעביר את החגים בעזרת הפאלם בשנה של הראל שמקביל ל LUACH של כלנית ומכניס הערה מתאימה ב NOTE שהופכת את כולם אוטומטית לקטגוריה נפרדת "חגים ומועדים" וצובעת אותם בכחול ומוסיפה אייקון של מגן דויד כחול. בולט מאוד בכל תצוגה, אפילו שנתית. לפעמים אני משקיע וצובע אחר כך את החגים בכחול כהה וחול המועד בכחול בהיר. (אני עושה את זה לחגים הקרובים שם זה יותר רלוונטי). בהצלחה לכולם עם החגים ושיהיה חג שמח.

hanani

New member
תסביר שוב איך בדיוק זה עובד

עם ה DATEBOOK ויצירת NOTE צבעוני. תודה

K_man

New member
ישנה עוד תוכנה חביבה שעושה את זה

בלי הרבה חוכמות, ובאופן הכי בסיסי - חגים 2.1 התוכנה יודעת לתת את רשימת המועדים והחגים היהודיים והישראליים (יום העצמאות), יחד עם עוד מספר מועדים שונים כמו ימי צום וכו´. יתרון: חינמית, קלה במשקל, שילוב נוחבתוך היומן של הפאלם (התוכנה מוסיפה בראש היום למעלה את המועד החל בו) חסרון: כתובה באנגלית (חסרון/בעיה?) מצורף קישור ללינק ההורדה באתר

eligrt

New member
ogutentag יש לי שאלה אליך לגבי... ../images/Emo22.gif

ה DATEBK4 זה בהחלט רעיון טוב מה שאמרת לגבי הגדרת אייקון לקטגורית החגים אבל כשאני מעתיק את החגים, גולם נכנסים תחת קטגוריה Unfiled ואני לא מוצא מקום להגדיר שגם החגים יכנסו לקטגוריה "חגים" אתה יודע איך עושים זאת?
לתגובתך אודה אלי

eligrt

New member
אה... ועוד שאלה קטנה...

מאיפה מצאת אייקון של מגן דוד ?

חנןק

New member
יש editor....

ראה כאן http://www.palmgear.com/software/showsoftware.cfm?sid=87801520010825060000&prodID=8218

למעלה