שאלה חשובה (לי)
האם כדאי לעשות את הניתוח (למרות שחלקכן הציעו לי לחכות ולנסות דברים אחרים) אסביר את הדילמה: 1. לנתח ולדכות עד ש.. ארצה להיכנס להריון אולי הגוף צריך זמן להחלים? 2. אולי יש סיכון שלמרות הדיכוי ולאחר ניתוח ההידבקויות יחזרו? 3.אולי אין צורך אם כרגע אני לא מנסה להיכנס להריון? ראיתי שהרבה מכן עברו אותו יותר מפעם 1 אז למה המליצו לי עכשיו?ואמרו לי שזה יהיה יותר גרוע אם אחכה. ביום ד' הקרוב יש לי פגישה בתה"ש ואני לא מצליחה להירדם מהמחשבות...
קראתי שיש בניכן כאלו שעברו ניתוח ואחרי חודשיים חזר להן :0 (אולי בזמן שניסו להיכנס להריון), זה נשמע לי מסוכן כל ההתעסקות הזאת עם הרחם והניסוי ותהייה הזה. אתן עברתן הרבה יותר ממני אני רק בתחילת התהליך, אשמח לקבל מכן טיפים. בינתיים אספר רק :בדיקות דם, צילומי רחם/אולטרסאונד- וגינאלי/רקטום, אולטראסונד כליות ושתן, הרבה ניסויים של גלולות בזמן קצר (כל 4חודשים בערך), חלק מהבדיקות נעשו פעמיים/אצל רופאים שונים. הומלצתי בחום פלוס לעשות את הניתוח. לא מפחדת ממנו. אלא תוהה מה זה נותן אחרי שקראתי פה דברים לכאן ולכאן. אני מצטערת אם זה נשמע שאני מרחמת על עצמי, לא כל כך, אבל אולי יש שם מישהי שיכולה לחסוך לי קצת ניסויי ותהייה? למרות שאני ממש סובלת במחזור, לאחרונה אני בסדר יחסית. כבר לא מרגישה כאילו סוחבת תפוחי אדמה איתי בבטן לכל מקום.כבר לא מתעלפת בעבודה. הצלחתי לא לקבל מחזור כמה חודשים, (החודש הוא בא פתאום). לא ידעתי שזה כל כך מסוכן להמשיך לקבל, למרות שכל פעם שקיבלתי כעסתי על עצמי שאולי לא הקפדתי בשעה המדוייקת לבלוע את הגלולה (אולי זה לא עד כדי כך משמעותי). מכן למדתי שזה מסוכן. תגידו משהו מעודד
האם כדאי לעשות את הניתוח (למרות שחלקכן הציעו לי לחכות ולנסות דברים אחרים) אסביר את הדילמה: 1. לנתח ולדכות עד ש.. ארצה להיכנס להריון אולי הגוף צריך זמן להחלים? 2. אולי יש סיכון שלמרות הדיכוי ולאחר ניתוח ההידבקויות יחזרו? 3.אולי אין צורך אם כרגע אני לא מנסה להיכנס להריון? ראיתי שהרבה מכן עברו אותו יותר מפעם 1 אז למה המליצו לי עכשיו?ואמרו לי שזה יהיה יותר גרוע אם אחכה. ביום ד' הקרוב יש לי פגישה בתה"ש ואני לא מצליחה להירדם מהמחשבות...