שאלה חשובה לי מאוד

sexit16

New member
שאלה חשובה לי מאוד

אני ממש מבולבלת.הכרתי חייל קרבי שמשרת בגבעתי ועושה קורס מכי"ם הוא משרת במצריים הרוב והוא כמעט לא בבית,הוא סוגר הרבה 21 יום בסיס ויש לו חופשים פעם ב.. הקטע שבחודש האחרון יצא לנו לדבר מלא בטל' הודעות ולהיפגש כמה פעמים בשכונה(אנחנו גרים קרוב) לשיחות נפש של כל פגישה 3 שעות לפחות. אננחנו לא חברים ולא התנשקנו רק בגלל הבעיה שאני ממש לא יודעת איך להתמודד עם זה שהוא רחוק ממני. אני אוהבת אותו והתאהבי בו וגם הוא בי. אבל זה קשה לי הוא רחוק ממני לא יוצא לו להתקשר אני לא רואה אותו הגעגועים והמחשבות עליו הרגו אותי באלי אותו פה ליידי קרוב אלי שיהיה איתי שלי לידי.. אבל זה לא ככה. מה גם שיש לו מלא ידידות ואקסית מעצבנת שכל הזמן מתקשרות אליו שם בלילה שהוא משועמם והוא מדבר איתן כי הוא מדוכדך גם ככה. קיצר אני לא יודעת מה לעשות האם שווה להמשיך את הקשר הזה?!? ד.א הוא הבחור הראשון שאני יוצאת איתו לא היה לי חבר לפניו אני בת 18 וחצי והוא כמעט 20 אני באמת התאהבתי בו ויש בו כמעט כל מה שאני מחפשת.. אבל מה עושים עם כל זה?!? רע לי כבר חודש ואני לא יכולה יותר להתמודד עם הכאב והתסכול נועה=]

GrowingMadness

New member
עושים חושבים!

אם כל העסק הזה של היציאות והידידות והאקסיות שווה את זה
אם הוא באמת בעל פוטנציאל להיות the love of your life ואת ממש ממש רוצה את זה ומוכנה לקבל אותו למרות היציאות והעסק הזה עם ידידות שלו והאקסיות, לכי על זה. אם את לא חושבת שתצליחי להתמודד עם כל זה [וזה באמת הרבה], אז אולי עדיף לא להכנס לזה מלכתחילה ולסיים את זה עוד לפני שזה התחיל. סוג של. עדכני.

היי,

תראי, את כתבת פה שאת התאהבת בו אבל שאת לא יודעת מה לעשות בגלל כמה דברים אז בואי אני אסדר לך קצת את המחשבות: 1. המרחק- שמעי אין מה לעשות עם זה כל כך, זאת תקופה שהוא יסגור מלא ואין לו ברירה. זה ממש קשה כל המצב הזה, אבל אם אוהבים אני בטוחה שזה קושי קטן ושאהבה מצליחה לעבור הכול. אני לא אומרת את זה סתם, אני אומרת את זה גם מתוך נסיון. החבר שלי גם מגבעתי ובמשך חצי שנה הוא סגר 17-4, למרות שזה לא משתווה ל21 זה גם חרא מבחינתי. הייתה תקופה מאוד קשה עם מלא קשיים ומשברים אבל עובדה שעברנו אותה כמו גדולים. אני באמת מאמינה שהריחוק לא אמור להפריע לכם בקשר אלא רק לחזק אתכם ולגרום לכם להתגעגע עוד יותר.
2. הידידות- טוב זה עניין מורכב יותר. אני מבינה את המקום של הדאגה שלך, אבל אם תתחילו את הקשר ותחליטו להיות ביחד את יכולה לקבוע לו עובדות שפשוט לא יענה להן ויתרחק מהן. ואם הוא לא מסכים מכולן, אז לפחות מהאקסית שממנה את צריכה לחשוש הכי הרבה. אצל חבר שלי אין דבר כזה ידידות. בתכלס אין חיה כזאת ידידות
- זה סתם בנות שרוצות את הבנים והן קוראות לעצמן כידידות שלהם על מנת להתקרב. " ד.א הוא הבחור הראשון שאני יוצאת איתו לא היה לי חבר לפניו אני בת 18 וחצי והוא כמעט 20 אני באמת התאהבתי בו ויש בו כמעט כל מה שאני מחפשת.." הינה ענית לעצמך את התשובה המרכזית!
התאהבת בו, הוא כל מה שאת מחפשת ורוצה לעצמך, הגילאים סבבה, וגם לא היה לך חבר לפניו שזאת הזדמנות חדשה וטובה להתחיל משהו טוב. אז מה את עושה פה? איך את בכלל חושבת על לא להיות איתו? רק בגלל הצבא? ברור שיש כאלו שלא מתאים להן קשר כזה אבל אני מאמינה שכל אחת יכולה ושאם באמת רוצים אז יכולים להצליח ובגדול. צאי מהסרטים, את ממש לא צריכה לאכול את עצמך על זה חודש.. אם תקחי את העצה שלי ותלכי על הקשר הזה, זה יהיה קשה אבל לא בלתי אפשרי. ותזכרי שאם תהיה לך בעיה עם הגעגועים או ריבים וכו' את יודעת שאת יכולה לכתוב פה וכולנו נעזור לך ובכיף!

sexit16

New member
וואי תודה רבה לך :) באמת שעזרת לי !!!

את לא מבינה בכלל כמההה=]] וד.א לא עבד לי האינטרנט כל השבוע אז לא יכלתי להיכנס.. החלטתי באמת להמשיך עם הקשר הזה.. הוא מתקשר אליי כל יום בבוקר ל 3 דק' ..ושולח לי הודעה בערב ואם יש לו זמן אז מתקשר לאיזה 2 דק' בלילה=] למרות שזה קשה אני מאמינה שיהיה בסדר..=]=] ותודה לכולן..אני באמת שמחה שיש מי שמבין אותי !!! :)

sexit16

New member
לא היה לי אינטרנט אז לא היה לי איך להתחבר,

ושוב תודה :)

אהה אוקי,

כי לא הבנתי למה את לא מגיבה לי על מה שכתבתי לך חח שמחה שעזרתי ובכיף, אני תמיד פה :)

למעלה