שאלה חשובה לי מאד...

shanshanit1

New member
שאלה חשובה לי מאד...

שלום לכולם.. אני כבר הרבה זמן "מטיילת" פה בפורומים ובקומנות בין כל מיני אתרים וקישורים ומנסה למצוא תשובה לשאלה שלי... אני מקווה שזה המקום לשאול... אז ככה: לפני שלוש שנים בדיוק התאהבתי במישהו בשכבה שלי (אז עוד הייתי בבי"ס) אהבה ממבט ראשון מה שנקרא, ועד שהכרנו ונעשינו חברים בסופו של דבר, חודש אחרי, נפרדנו. הפרידה הייתה לפני שנתיים. מאז אותו ילד לא יוצא לי מהראש. כל יום שאני קמה בבוקר אני חושבת עליו הוא ממש "תקוע " לי במחשבות. בנוסף, אחרי שנתיים שלא דיברנו והקשר בינינו נותק לחלוטין, פתאום חזרנו להיות ידידים ולדבר. אני מעוניינת לדעת מה קרה פתאום אחרי שנתיים שלא דיברנו מילה אחד עם השני, פתאום חזרנו להיות ידידים? הם זה קשור לגלגול נשמות קודם או משהו כזה? ואיך אני אדע אם כדאי לי לנסות איתו משהו שוב? אני מרגישה שהוא גם רוצה משהו כזה, אבל לא יודעת מה לעשות.. בבקשה תעזרו לי! תודההה

היי שנשן../images/Emo140.gifברוכה הבאה

קודם כל אוהבת את השם שלך... שני, לא? באשר לשאלתך, לא יודעת לומר לך בוודאות שהדבר קשור לגלגולי נשמות, למרות שאחת האמונות שלי היא שכל הקשרים שלנו בחיים מקורם בגלגול כזה או אחר. יחד עם זה, לו הייתי במקומך, הייתי "הולכת עם הלב"... הייתי מדברת, מספרת מה אני מרגישה, שואלת... מתייעצת איתו דווקא... מה מרגיש לך לעשות? לא תדעי אם לא תנסי...
יומטוב לנו

למעלה