שאלה חשובה (לי לפחות)

so charming

New member
שאלה חשובה (לי לפחות)

כשהגעתי לכאן הצגתי את הבעיה שלי, וכמה אנשים אמרו לי לנסות לתקשר עם הרוחות. טוב- ניסיתי. וניסיתי הרבה. הייתה אחת שהפריעה לי מאוד מההתחלה. אני לא יודעת למה, אבל היא הייתה שונה ממה שאני בדרך כלל רואה או מרגישה. היא נתנה לי הרגשה כזו, כאילו בוחנים אותי כל הזמן. כמעט כאילו אני בסכנת חיים. אז ביקשתי ממנה ללכת, כמו שאמרתם. בפעם השלישית בעך- זה באמת עזר. אז קודם כל המון תודה לכולם פה, על העיצות. וכאן אני מגיעה לשאלה שלי: יש דמות שהיא די "קבועה" בבית שלי (אני גרה בדירת גן, והיא נמצאת תמיד בגינה- בדרך כלל ליד עץ מסויים.), לטובת אלו שלא קראו את מה שכתבתי בפעם הקודמת- אישה צעירה ויפה בשמלה לבנה ארוכה, שיער חום אדמוני. תמיד היא בוכה. היא לא ממש מפחידה. בניגוד לזו שעזבה (אני מקווה שהיא אכן עזבה)- היא נותנת לי הרגשה כמעט טובה, כמו כשעוזרים למישהו שאוהבים, אני לא ממש יודעת איך להסביר. בקיצור, ניסיתי "לדבר" איתה כל פעם שראיתי אותה (אני רואה אותה כמעט על בסיס יומי. היא פשוט תמיד שם), ו... טוב זה בטח יישמע מטומטם מאוד- יכול להיות שהיא ענתה לי? כאילו, ממש החזירה לי תשובה? אם כן, אז.. אני לא יודעת מה לעשות עם התשובה שלה. זה השאיר אותי די חסרת אונים, כי אני לא יועת איך לעזור לה. אם לא- מה זה היה? בפעם האחרונה שניסיתי לדבר איתה (ואמא שלי כבר שאלה אותי למה אני בוהה בעץ בכזה עניין) היא ענתה, אני כמעט בטוחה בזה. אבל- זה בכל זאת החלק המעצבן הזה שבמחשבות, שאומר שאולי זה לא היה זה, וזה דמיון שלי כי כל כך קיוויתי לתשובה. (בתקווה שמישהו הבין את ההודעה המתוסבכת שלי ויידע לענות מעבר ל"אמאל'ה איזה פחד". זה כבר לא מפחיד, רק מסקרן- ובאיזהשהו מקום- מהנה).

.m

New member
בהחלט יכול להיות שהיא ענתה.

למה שלא תענה? כשביקשת מהנשמה השניה (המפחידה) ללכת - היא הלכה. שכפנית לנשמה הזאת (האישה בשלמה לבנה) היא ענתה. אני יודעת שלוקח זמן להאמין שאת "שומעת" ולא מדמיינת, אבל את אכן שומעת. זה בסדר לשמור תמיד על סוג של ספק, זה משאיר אותך עירנית, רק אל תתני לספק לדכא את שאר החוויה. דברי איתה. דובבי אותה. תקשיבי לה. ותמיד תזכרי שאת לא חייבת לה כלום, ואת עושה את זה כי את רוצה. תהני מהחוויה.
mai

אני לא כל כך הבנתי...

למה בדיוק את מתכוונת ב"דמות". את רואה פשוט מישהי ליד העץ כל הזמן? אני לא כל כך הבנתי מה ראית... זה עוד חדש לי כל העניין הזה.

למעלה