שאלה חשובה לי אליכם

001234

New member
שאלה חשובה לי אליכם

מכירים את המכשיר -מתח אז אני מחזיק בו בלי לעלות או לרדת אבל לזמן ממושך והקטע הוא שבסוף ני מרגיש כאילו הבטן שלי נמתחה וזה די כואב אבל עם הזמן זה עובר ואני מאמין שהגוף ייתרגל למאמץ זה טוב או רע?

MidNight Flame

New member
זה בסדר גמור, הכיפוף של ה...

רגליים בזמן המתח גורם לזה וזה מצויין, יותר שרירים עובדים - יותר שמח
גם אני אחרי שאני לא מתאמן הרבה זמן ועושה את זה נתפסים לי השרירים בבטן, זה לא מזיק לאף אחד ובטח שלא לך. מייק.

brunoflexe

New member
דוקטור, דוקטור זה בסדר ?

אני אישית נזהר מלענות להודעה על משהוא שכואב בתשובה "זה לא מזיק". דבר ראשון אני לא רופא ולכן לא יכול לאבחן מצבים דרך הודעות. דבר שני, אני לא רוצה לפתוח את עצמי למצב בו אני יכול לגרום נזק למישהוא בתשובה לא אחראית שלי על משהוא שאני לא מבין בו ובין השאר להיות חשוף לתביעה, לדוגמא. אפילו אצלינו במרכז מדריכים מונחים דבר ראשון לשלוח לרופא מישהוא שמתלונן על כאבים לפני שמאבחנים אצלו מקרה קל של "צ'י שתעה בדרכו וזה יעבור לבד תוך שלושה ימים".

MidNight Flame

New member
והסבר -

מתח הוא תרגיל כנגד משקל גוף וכאב בבטן לא נשמע כמו פגיעה בגיד מכאן שאני לא צופה סיכון.

brunoflexe

New member
אההה ! עכשיו הבנתי !

"לא נשמע כמו פגיעה בגיד" "אני לא צופה סיכון" ודווקא כמה אנשים בשירשור (כולל ג'סיקה שמתמחה בגמישות) אומרים אחרת. כנראה שהם לא באמת מבינים. אני מציע בזאת להחזיר את הרעיון של צביעת מומחים בצבע האדום. ויש לי מועמד ראשון !

brunoflexe

New member
לא תמצא פה בפורום אף ציניקן

אפילו אם תחפש במיקרוסקופ אלקטרוני. אנחנו כולנו אומני לחימה ישרים, תמים, מאמינים בצ'י ובהרמוניה ובוחלים בדברים חומריים. וכמובן לא לשכוח מפרגנים. אנחנו. תמיד. ללא יוצא מהכלל. חוץ מרפאל. אפילו שפגשתי את האיש וראיתיו במו עיני אני עדיין חושב שמה שאנחנו רואים כרפאל זה מסווה לארגון סתר שמטרתו כיבוש העולם.

brunoflexe

New member
נא לקבל תיקון

בעקבות נתונים חדשים שהובאו לידיעתו של הכותב לא נשארה ברירה אלא להצהיר שרפאל אינו, חוזר אינו, מהווה מסווה לארגון סתר שזומם להשתלט על העולם. לא ברור בכלל איך המסקנה השגוייה מהבסיס הזו נוצרה. הרעיון עצמו מגוחך. הא הא. יש להתעלם מכל הודעה עתידית הטוענת שרפאל הוא כן מסווה לארגון סתר הזומם להשתלט על העולם. הודעה זו נכתבה ללא כל אילוץ, חוזר אילוץ, ומרצון חופשי, חוזר חופשי, של הכותב את ההודעה. אם כותב הודעה הזו פצוע במקצת כרגע הרי זו מקריות לשמה ואין לקשר אותה לשום דבר מאשר יד, חוזר יד, המקרה.

CountDust

New member
כדאי לפנות לאיש מקצוע

לשאול רופא, מאמן או מדריך חדר כושר מקצועי

Pyongwon

New member
לא קונה. לא רופא, אבל לא קונה. אם

עושים גמישות, לא צריכים להרגיש שום דבר בבטן! צריכים להרגיש ברגליים, אבל לא בבטן. אם אתה מרגיש בבטן, אז דעתי אתה אולי עושה משהוא לא בסדר - ועדיף לא להסתכן - לך לרופא! מאחת גמישה...

Dragon Roar

New member
זה בסדר...

שום רופא הבטן גם עובדת שם לא ממש חזק אבל זה משתנה אצל כל אחד

למעלה