שאלה חשובה לגננות

אתי.ו

New member
שאלה חשובה לגננות

אם הייתה לכן אפשרות לרכוש משחקים וציוד לגן באמצעות חנות וירטואלית הייתן עושות זאת? החנות הוירטואלית זולה יותר מהחנות בה אתן נוהגות לרכוש... האספקה לפתח הגן אנא, ענו לי בכנות.

galeet

New member
גם אני../images/Emo45.gif

אבל חשוב ש: התשלום יהיה באמצעות צ'קים עם מסירת הסחורה האתר יהיה ידידותי למשתמש, כדאי שיהיה בו טופס שרק מסמנים וי ליד החומרים כל המחירים יהיו מצויינים כןלל מע"מ ליד כל חומר יהיה שם היצרן (הכוונה לדבק סטיק, צבעים וכד') ליד מוצרי הניר יהיה מצויין משקל הנייר בגרמים (קשור לעובי) משחקים- כדאי להוסיף תמונה. בהצלחה!

מאיגל

New member
../images/Emo127.gifגם אני הייתי קונה../images/Emo45.gif

וכדי לקחת לתשומת הלב את הדברים שנכתבו ע"י GALEET לגבי פירוט ליד המוצרים. וכןגבי רכישה רכישה בצ'קים. חשוב לדעת זמן אספקה ואם יש סכום מינימום לרכישה.

אאייהה

New member
אם יתקיימו כל התנאים שציינה גלית

גם אני הייתי קונה. אם יש כזה באמת, שתפי אותנו ועדכני אותנו.

חניני

New member
ומוסיפה שאלות

האם תהיה הגבלה של משלוחים לאיזור מסויים? האם אפשרות הקניה בחנות הוירטואלית תהיה פתוחה לכל המקומות בארץ? האם תהיה התניה של סכום קניה במשלוח? אשר למשחקים, האם תהיה אפשרות לראות מה הם מכילים מעבר לצילום העטיפה?

קדן

New member
אני צריכה לחוש

יש לי בעיה , כל מה שאני קונה אני צריכה לראות מוחשית ולגעת. קשה לי לקנות מתמונות. אבל זו בעיה שלי .

דובדבן 1

New member
אצלנו חשוב ליצור קשר עם המועצה

המימון נמצא אצלם, ואנו קונות ומקבלות רק את העתק החשבוניות. אם מגיעים להסדר מול המועצה- אני אקנה בשמחה.

אתי.ו

New member
המון תודות לגננות שענו, עוד שאלה

ברשותכן, מהו התקציב החודשי שלכן לצעצועים דידקטיים ומהו התקציב החודשי שלכן לציוד (נייר, צבע ....) ? האם הייתן קונות גם חומרים וגם צעצועים באינט'? האים הייתן מצפות לרכוש את האמור בהנחה ? וכמה? מהו מועד האספקה המתאים לכן? מקווה שלא הגזמתי בשאלות......

אתי.ו

New member
מקפיצה

אני מקפיצה את שאלתי הנוספת ומודה מראש לגננות שתטרחנה ותעננה.....

למעלה