שאלה חשובה כנסו

bertie

New member
שאלה חשובה כנסו

אני לומד לאפריל ואנחנו עושים סימולציות פעם בשבוע. הבעיה שלי היא שאני מגיע לפרק החמישי אני מתחיל להרגיש מוזר, מין תחושה של לא יודע מה קורה סביבי, זה נראה לי כי אני יושב וחושב הרבה בזמן קצר. אני מסיים אחרי 6 פרקים(עכשיו זה רק 6) ולוקח לי איזה 10 דקות להתאושש מההרגשה המוזרה הזו (קשה לי להסביר אותה). מה אני אעשה בבחינה? הרי יש לי עוד שני פרקים לעשות..!! יש עצות? אני יודע, צריך לאכול טוב, לישון טוב וכו, אני עושה את זה אבל עדיין יש תחושה כזו. תודה

Kayben

New member
תשובה

1. לנשוך שפה ולהמשיך! אין ספק שלאחר שעתיים וחצי מרגישים סחיטות וחוסר רעננות משווא. 2. חלק מהמטרה של הסימולציות היא שתהיה מתורגל במצב הזה - תעשה את המקסימום שלך וזהו. אתה יכול להכין איזה חטיף קטן שיתן לך קצת אנרגיה. סה"כ זה טבעי שהפרקים האחרונים יהיו יותר קשים פיזית מהראשונים.

bertie

New member
תגובה ותגיבו עוד....?

אני שותה קפה בבוקר אוכל בננה וקורנפלקס לפני המבחן עוד בננה, ובמהלך המבחן משהו קטן(משתדל לא לשתות בגלל הפיפי...). יש עצות מה לעשות עם ההרגשה הזו?

רויטל16

New member
אל תדאג, זה יעבור.

ככל שעושים יותר סימולציות, מתרגלים לזה. אבל עדיין, תמיד הפרקים האחרונים יהיו קשים יותר, וזה אחד החסרונות העיקריים של הפסיכומטרי, לדעתי. אף בנאדם לא מסוגל לשבת 3 וחצי שעות ולהפעיל את המוח נונ-סטופ. זה לא אנושי. לפחות שיעשו הפסקה באמצע.. ומה זה בננה? בעע קח חטיפים, שוקולדים, משהו נורמלי

נ ט ע 18

New member
תאכל שוקולד או קולה

בתחילת הפרק ה 6 זה מעלה את הריכוז, ונכון שאומרים שכמו שזה מעלה ככה זה מוריד אבל עד שזה יוריד אתה כבר תהיה אחרי הבחינה...

אני לא מומחה תזונה, אז קח את זה

בעירבון מוגבל. תנסה במקום קורנפלקס, לאכול משהו עם יותר פחמימות מרוכבות כמו אורז או פסטה כשעתיים לפני הבחינה. במהלך הבחינה עצמה, גם אם אתה לא מרגיש רעב, תאכל פירות יבשים ותשתה כמה שאתה יכול מבלי שזה יפריע לך, תנסה בקבוק חצי ליטר, יכול להיות שעם הלחץ אתה מתייבש ומקבל סחרחורת. וכמו שאמרו, תאכל גם שוקולד, אבל לא לפני הפרק השישי, עדיף אפילו.

Tonta

New member
תנסה לנוח בין הפרקים

בערך בין הפרק השלישי והרביעי תיקח הפסקה של דקה, תעצום עיניים ותנוח. ככה תהיה מרוכז יותר והכוחות יחזרו אליך קצת. כמובן שאם בדיוק סיימת פרק שאתה צריך כל שניה בו, אז תעשה את ההפסקה בפרק הבא. אבל עדיף שתגיע למצב שתיקח 2 הפסקות. במיוחד לפני 2 הפרקים האחרונים. לי זה מאוד עזר.

למעלה