שאלה חשובה!!! כנסו!!!!!

noy13pour

New member
מה שתגיד אבל../images/Emo26.gif

נכון
באמת לא חסרים יהודים מצליחים בחו"ל ואני לא מבינה אותך כל כך..אם היית בתקופה שכל היהודים היו מפוזרים היית מת בשביל שהארץ תיהיה המדינה שלנו
ובקשר לקרבי..לא מכריחים אותך אבל לפחות אם תלך לקרבי תמות מוות למען המדינה הייתי הולכת לקרבי אבל אני מפחדת מנמלים..אז אין מצב... ולא כל החיילים הקרביים מתים את יודע

JoHnYmYsTeR

New member
סתם שטויות מה שאת אומרת...

על האנטישמיות וזה... זה אמנם קורה..קצת... ואת חושבת שזה קורה הרבה בגלל שאת מאמינה לכל מה שהתקשורת מנפחת..... דודה שלי עברה לגור בארצות הברית לפני שנתיים והיא מסתדרת שם יופי.. ולא משנה לאנשים שהיא מכירה שם אם היא ישראלית או לא..

שטויות?

סבבה תפתח מעריב עמוד 2 3 לא יודעת איזה ידיעות 14 15 ( באמצע ככה) העובדות מדברות בשם עצמן

JoHnYmYsTeR

New member
שוב.. התקשורת.....

למה לאחרים זה לא קורה? הידעת שרוצים לסלק מוסלמים מגרמניה? זה קורה גם לאחרים

בקשר לשאלה האחרונה...

אני מבינה אותך יענו למה אתה לא רוצה לעזוב. אבל אתה צריך לחשוב עם עצמך על מה אתה מעדיך יותר לוותר, יענו, או על החברים והמדינה וזה שזה מאוד חשוב שתעשה צבא במדינה שגדלת בה כל חייך, זה המעט שתוכל להחזיר- ולא בהכרח קרבי.. אבל מצד שני, ארצות הברית, מחוז אורנג' - מה יכול להיות יותר טוב?! בקיצור, מזל שאני לא צריכה להחליט הייתי מתאבדת
סתם, אולי לשנה אחת זה יכול להיות מוווושלם! בהצלחה, ותעדכן אותנו מה החלטת

T a l14

New member
אני רואה שאנו לך על השאלות...

אבל בקשר לשאלה האחרונה... תשמעי, אם הייתה נופלת בידיי האפשרות לגור הארה"ב, ועוד במחוז אורנג', הייתי מחכה לטיסה הבאה שיוצאת! אבל מצד שני, לעזוב את החברים, המשפחה, את כל הסביבה שלה את רגילה, אני מתארת לעצמי שזה קשה... חברה שלי סיפרה לי על ילד אחד שהיא מכירה, הוא עבר לארצות הברית, עזב הכל (עם ההורים שלו כמובן.), ועכשיו הוא ממש עצוב. הילדים לא קיבלו אותו טוב בביה"ס החדש, הם צוחקים עליו, והוא ממק רוצה לחזור לארץ... אני מאמינה שקייים אנשים נחמדים אי שם במחוז אורנג', ועוד יש לו סיכוי. אז, תסתכלי על שני הצדדים של המטבע לפני שאת מחליטה.

טוב אז נגמר כל הבאלגן זה סגור אני..

אני בתחילת הקייץ עובר לגור במחוז אורנג' כאילו עם המשפחה לראות תאזור... אבל אני חוזר לשרת בצבא...אחרי שנה...... תודה לכולם על העזרה מת עלייכם...

T a l14

New member
לא רק אל תמות!!!!!...../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

טופ, אני מקווה שתהנה, ושתנצל את התקופה שאתה נמצא שם כדי להכיר אנשים וכל זה! זייהו...

SurfeR Babe

New member
המון בהצלחה!

כל מה שאני יכולה להגיד לך זה הרבה בהצלחה. אני חושבת שזה פתרון ממש טוב, כי אתה תוכל להנות מאורנג' קאונטי לשנה, ואז לחזור לארץ, ולחוות עם כל החברים שלך את הצבא, שאומרים לי שזאת אחת מהתקופות הכי יפות של בנאדם ישראלי. ומה שטל אמרה על חברה שלה - זאת הייתי אני. אני לא אומרת את זה כדי להתלהב או משהו, רק זה באמת נכון, הוא ממש שונא את אמא שלו עכשיו כי הוא אומר שהיא הרסה לו את החיים. אני ממש שמחה בשבילך שאתה עובר רק לשנה, כי אתה כבר תבין איך זה בלי החברים וכל המשפחה שנשארו בארץ. הוא בערך בגיל שלך. והוא סובל... בגלל זה יש לך מזל שאתה חוזר עוד שנה. אם לא היית אומר שאתה חוזר עוד שנה, או בכלל שמשהו סגור, הייתי מייעצת לך לעשות את מה שאתה עושה עכשיו. רעיון מעולה
אז זאת דעתי... וסליחה על זה שאני כל החיים חוזרת על מה שאמרתי... אני פשוט בנאדם שקשה לו להסביר את עצמו...

למעלה