שאלה חשובה!!! כנסו!!!!!

שאלה חשובה!!! כנסו!!!!!

מה קורה אנשים...יש לי שתיי שאלות 1.עד איזה פרק זה העונה הראשונה? 2.אתם צופים בעונה השניה ב-live? או שאתם מורידים תפרקים מאימיול או קזאה? 3.דודה שלי (כאילו אחותה של אמא שלי)גרה במחוז אורנג' וההורים שלי רוצים לעבור לגור שם אז יש כמה בעיות אני לא רוצה לעזוב תארץ(ציוני וכו'..)אבל מצד שני לחשוב על זה שאני יגור שם זה הרבה אז תעזרו קצת??

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifאמממממממ...

1. לעונה הראשונה יש 27 פרקים אם אני לא טועה 2. אני לא צופה בשום מקום.. אני מחכה שזה יגיע לארץ... אבל אני יודע שמורידים וכל זה, אבל זה לא חוקי לדבר על זה פה. 3. לא יודע מה איתך, אבל אילו הייתה לי האפשרות לעבור לארה"ב ובכלל, למחוז אורנג'.. הייתי הראשון לארוז את המזוודות ...!

../images/Emo4.gifכן אבל...

זה לא כול כך פשוט אני בן 17 ומה אני יעשה עם כול החברים כאילו אני גדלתי איתם ועכשיו להתחיל הכל מחדש זה לא פשוט תחשבי על זה ובקשר לעונה הראשונה אני צריך לדעת בדוק כמה יש?!?!

ענו לך

יש 27 פרקים בעונה הראשונה בעונה השניה דרך אגב- לפי מה ששמעתי יש 24 פרקים.

כן אבל .....

זה לא כול כך פשוט כול החברים שלי פה מה אני יעשה בלעדיהם זה החיים שלי השיגרה הביית המקום שגדלתי בו.. ובקשר לעונה ה1 אני צריך לדעת בדוק כמה פרקים יש בה??!?!

TheCharm

New member
1. 27 פרקים

2. אני לא חושב שיש בארץ אפשרות לראות את זה בלייב, אז כן מורידים. 3. בחייך! תמצא שם חברים אחרים! אבל לך לשם! אין שם פיגועים, החיים בטח יותר טובים!!!

תשמע

במקומך אני הייתי רצההההההה לשם מצידי נכון כל חייך גדלת וחברים אבל תוכל לבוא לבקר ותאמין לי שם יותר מנומסים ויותר נחמדים מאשר פה ועוד למחוז אורנג' זה בכלל טופ יותר !

STA1

New member
אני חושב שזאת באמת דילמה כי יש לך

את החברים הטובים שלך בארץ ואתה לא מכיר שם אף אחד אבל תחשוב כלומר זה מקום הרבה יותר יציב מישראל יהיו לך הרבה יותר אפשרויות לחיים משלך!!ותמיד תוכל בחופש הגדול לטוס לארץ ותחשוב על זה אם לא טוב לך תחזור לארץ אחרי הלימודים באמריקה ותעשה בארץ צבא!!או שתישאר עד אחרי צבא כי אתה תיחשב תושב אמריקאי ותבוא לארץ עוד 5 שנים או יותר!!וזה הכל החלטה שלך!!

noy13pour

New member
שחכת..../images/Emo26.gif

הדגש|לתכנן לו איפה הוא יתחתן יביא ילדים ויקבר...

אל תעזבי את הארץ!

תתגייסי לצבא! תלכי לקרבי! הכי חשוב לשרת את המדינה למה לעזוב את הארץ בכלל?! ואממ אני מורידה באימיול קאזה זה חרא

JoHnYmYsTeR

New member
יש הרבההה סיבות לעזוב את הארץ?

למה לו ללכת לקרבי ? ולבזבז 3 שנים חשובות בחיים שלו .. כשבגיל 21 הוא יכול להיות כבר עם תארים?

כדי לשרת את המדינה

זה המינימום שכל אחד יכול לתת ולתרום! קרבי זה הקטע של! אבל לרדת מהארץ זה דבר שאני באמת לא מאמינה בו

noy13pour

New member
נכון../images/Emo70.gif

מיליוני שנים אנחנו חיכינו לרגע שארץ תיהיה המדינה שלנו
אין מצב שאני יעבור לגור בארץ אחרת
לטיולים כן לגור לא

TheCharm

New member
זה לא אומר שכולם חושבים כמוך...

אני מתכנן לצאת מכאן ברגע הראשון שאני יוכל, לפני שהפיגועים יתפסו אותי.

אם לכולם היו תדעות שלך

לא הייתה לנו מדינה אנחנו צריכים להישאר פה ולהאבק למען מה ששלנו אתה חושב שבחול יהיה לך טוב יותר? אתה תהיה מיעוט! מיעוט ששונאים בגלל המילה יהודי! מלחמת העולם ועידן הנאצים אולי הסתיים.. השנאה ליהודים! וישראלים נמשכת בכמעט כל העולם אל תתכחש לזה ארץ ישראל היא המדינה היחידה שבה אתה רצוי

TheCharm

New member
אם לכולם היו את הדעות שלך

היינו מדינה סגורה יותר ממה שכרגע. תאמין לי, לא חסרים יהודים מצליחים בחו"ל. ומעניין לי את התחת אם מישהו ישנא אותי בגלל שאני יהודי. צר לי שאתה חושב שאף אחד לא אוהב אותנו מחוץ לישראל, אבל זה כבר דרך המחשבה שלך ולי אין זכות להתערב בה. זכותי לא להיאבק למען מה ש"שלנו", וזה לא העניין כי אני לא יכול להיאבק במצב שלי. אני לא ראש הממשלה, וטוב שכך כי מה שלנו יש כרגע זה דפיקות במלוא מובן המילה. אני לא מתכחש לכך שלא כולם מחבבים יהודים בחו"ל, אבל מה לעשות, זאת בעיה שלהם. לא בעיה שתמנע ממני להגשים את החלום שלי, אבל זהו שאני לא אשב פה כדי לראות איך כולם מתים בפיצוץ קטון שכזה, ואני גם לא אקום ואלך לצבא ובטח לא בתפקיד קרבי כדי שכמה ערבים יזרקו עליי אבנים ויעשו לי פציעות. צר לי, אבל אני לא חי 18 שנה כדי למות.

למעלה